If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво очакваш за Сабадел...
В ДБ имам само 30 акции но те ще дават заедно с Райфайзен , сосиете женерал , парибас и уникредит ще дават тона ...
Очаквам в 10 часа на 29 да са 70% добри резултати и да отворят маркетите с гап от поне 15% при повечето от банките на 1 авгст ... който са издържали....
За Коба съм притеснен че мерил линч свалиха оценката на холт 6,5 евро от 11 евро и биу...
Аз съм с 3700 броя в Сабаделл влезнах за кратко и дано не остана за дълго предполагам .че утре ще върне иначе чакам корекция ама тук не се сдържах да видим дали не съм сбъркал
Ми погледни графиките на ДАУ И ДАХ от 2015 от април и виж .че може
Таз седмица ,ще интересна чакам Абенгоа да бъде спасена от фалит .миналата година там бая се набутах и се надявам сега и малко горница да хвана .иначе от към банките сам в Сабаделл
Какво очакваш за Сабадел...
В ДБ имам само 30 акции но те ще дават заедно с Райфайзен , сосиете женерал , парибас и уникредит ще дават тона ...
Очаквам в 10 часа на 29 да са 70% добри резултати и да отворят маркетите с гап от поне 15% при повечето от банките на 1 авгст ... който са издържали....
За Коба съм притеснен че мерил линч свалиха оценката на холт 6,5 евро от 11 евро и биу...
Не знам ,обаче вървят и се влияят от ДАУ...
Ако ДАУ стане 19500 как очаквате да падне ДАХ .......на 9300 К прмерно...
Освен да фалира някоя банка или излезе още някоя страна от ЕС...
Ако стане това дах ще отиде на 6- 7К а ДАУ то на 13-15 К а може и по ниско...към 10 К....
Ми погледни графиките на ДАУ И ДАХ от 2015 от април и виж .че може
Таз седмица ,ще интересна чакам Абенгоа да бъде спасена от фалит .миналата година там бая се набутах и се надявам сега и малко горница да хвана .иначе от към банките сам в Сабаделл
В момента западните форуми са пламнали за дупката която се очаква в ДБ и резултата за стрестестовете ...
27 и 29 почва някаква психоза....
да не отворим утре с няколко процента надолЕ....
нищо не показва ама....това нагнетяване на напрежение... дали не е с цел да бумнат най после късите ....след 29....
И двата индекса са в мечи тренд от април 2015 по принцип аз мисля .че Ибех е много по бичи от Дакс
Не знам ,обаче вървят и се влияят от ДАУ...
Ако ДАУ стане 19500 как очаквате да падне ДАХ .......на 9300 К прмерно...
Освен да фалира някоя банка или излезе още някоя страна от ЕС...
Ако стане това дах ще отиде на 6- 7К а ДАУ то на 13-15 К а може и по ниско...към 10 К....
Днес за 15 минути преди да затвори борсата сам направил 15% от Abengoa.p
Анализа на Комерса за Даймлер е продава....
Така че внимавайте другата седмица....
Тази сряда мойте приятели от Мерил линч ми развалиха цената в Коба но другата ще компенсира според мен.....ако маркета е в рейндж и отчетите са добри ,но няма как да не са добри при тази паника и нивото е свалено ....
На 27 отчет на ДБ , 29 стрестестове -резултати,2 август отчет на коба....
в понеделник ще видя и календара на дах....
Хайде на плаж...
Ха-ха: ти - от моето кръвна група - и на мен - странно защо - юли-август ми идва непреодолимото желание да пия коняк и да пуша пура.
Да как ми се пуши кубинска пура, за съжаление в България не съм намирал оригинална само имитации от Доминиканска Република.
Последната кубинска замина миналия месец, влажна ароматна истинско съкровище
.
А иначе си прав ...
ще му ударим една бира....
Поздрави!
Ареала е най-малкото зло от европейските банкови акции. Пазара не се движи от отчети, а от съвсем други закони, така че спокойно. Банките ще ги помпат докато еврото съществува, колко време ще съществува еврото е друг въпрос. Вечна вакханалия няма никъде дори и в приказките.
Е имат и по-рационален вариант да изчистят всички гнили ябълки от финансовата система ама нямат смелост за това, но знае ли човек
Коментар