IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Ясен индикатор за надолу са размислите ти.
    това го каза и миналата седмица за ДАХ.... а размислите излязоха....
    А ти си затворил късия САС....-

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
      До сряда едва ли до ЯЦБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В момента чета че при Коба, Меркел и нейния фонд Софин е влезнал на близо 26 евро.....верно с разводняването ...
        Мисля че ако има спад няма да е сега когато всички го чакат....
        Ако имаше опастност нито англичаните нито Драги ще реагират по този начин....
        Всичко е по техен план....такова чувство имам...
        Банките ще бъдат с добри стрестеестове и драги ще сложи една ръка а бабата ще брани клинтъновица на демократите на конгреса.....
        Дано не греша....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Аз съм с 3700 броя в Сабаделл влезнах за кратко и дано не остана за дълго предполагам .че утре ще върне иначе чакам корекция ама тук не се сдържах да видим дали не съм сбъркал

В момента чета че при Коба, Меркел и нейния фонд Софин е влезнал на близо 26 евро.....верно с разводняването ...
          Мисля че ако има спад няма да е сега когато всички го чакат....
          Ако имаше опастност нито англичаните нито Драги ще реагират по този начин....
          Всичко е по техен план....такова чувство имам...
          Банките ще бъдат с добри стрестеестове и драги ще сложи една ръка а бабата ще брани клинтъновица на демократите на конгреса.....
          Дано не греша....

Коментар

Какво очакваш за Сабадел...

В ДБ имам само 30 акции но те ще дават заедно с Райфайзен , сосиете женерал , парибас и уникредит ще дават тона ...
            Очаквам в 10 часа на 29 да са 70% добри резултати и да отворят маркетите с гап от поне 15% при повечето от банките на 1 авгст ... който са издържали....
            За Коба съм притеснен че мерил линч свалиха оценката на холт 6,5 евро от 11 евро и биу...
            Аз съм с 3700 броя в Сабаделл влезнах за кратко и дано не остана за дълго предполагам .че утре ще върне иначе чакам корекция ама тук не се сдържах да видим дали не съм сбъркал

Коментар

Ми погледни графиките на ДАУ И ДАХ от 2015 от април и виж .че може
              Таз седмица ,ще интересна чакам Абенгоа да бъде спасена от фалит .миналата година там бая се набутах и се надявам сега и малко горница да хвана .иначе от към банките сам в Сабаделл

Какво очакваш за Сабадел...

В ДБ имам само 30 акции но те ще дават заедно с Райфайзен , сосиете женерал , парибас и уникредит ще дават тона ...
              Очаквам в 10 часа на 29 да са 70% добри резултати и да отворят маркетите с гап от поне 15% при повечето от банките на 1 авгст ... който са издържали....
              За Коба съм притеснен че мерил линч свалиха оценката на холт 6,5 евро от 11 евро и биу...

Коментар

Не знам ,обаче вървят и се влияят от ДАУ...
                Ако ДАУ стане 19500 как очаквате да падне ДАХ .......на 9300 К прмерно...
                Освен да фалира някоя банка или излезе още някоя страна от ЕС...
                Ако стане това дах ще отиде на 6- 7К а ДАУ то на 13-15 К а може и по ниско...към 10 К....
                Ми погледни графиките на ДАУ И ДАХ от 2015 от април и виж .че може
                Таз седмица ,ще интересна чакам Абенгоа да бъде спасена от фалит .миналата година там бая се набутах и се надявам сега и малко горница да хвана .иначе от към банките сам в Сабаделл

Коментар

• В момента западните форуми са пламнали за дупката която се очаква в ДБ и резултата за стрестестовете ...
                  27 и 29 почва някаква психоза....
                  да не отворим утре с няколко процента надолЕ....
                  нищо не показва ама....това нагнетяване на напрежение... дали не е с цел да бумнат най после късите ....след 29....

Коментар

И двата индекса са в мечи тренд от април 2015 по принцип аз мисля .че Ибех е много по бичи от Дакс

Не знам ,обаче вървят и се влияят от ДАУ...
                    Ако ДАУ стане 19500 как очаквате да падне ДАХ .......на 9300 К прмерно...
                    Освен да фалира някоя банка или излезе още някоя страна от ЕС...
                    Ако стане това дах ще отиде на 6- 7К а ДАУ то на 13-15 К а може и по ниско...към 10 К....

Коментар

защо на ДАУ -19 и нещо а на ДАХ- 9300..
                      За ибех е също нагоре....
                      Най силната икономика е германската...
                      И двата индекса са в мечи тренд от април 2015 по принцип аз мисля .че Ибех е много по бичи от Дакс

Коментар

Щото е разказ по картинки
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Коментар

• http://labolsaporcarlosmaria.blogspo...semanales.html

Коментар

Днес за 15 минути преди да затвори борсата сам направил 15% от Abengoa.p
                              21.4% за три минути с vfc

Коментар

Днес за 15 минути преди да затвори борсата сам направил 15% от Abengoa.p
                                Анализа на Комерса за Даймлер е продава....
                                Така че внимавайте другата седмица....
                                Тази сряда мойте приятели от Мерил линч ми развалиха цената в Коба но другата ще компенсира според мен.....ако маркета е в рейндж и отчетите са добри ,но няма как да не са добри при тази паника и нивото е свалено ....
                                На 27 отчет на ДБ , 29 стрестестове -резултати,2 август отчет на коба....
                                в понеделник ще видя и календара на дах....
                                Хайде на плаж...

Коментар

Working...
                                X