If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вместо да рестартират системата, оставят болните да дозаразят и малкото останали читави банки по света. Всичко това целенасочено.
Итгересно ми е коя сутрин всички ще се събудят и ще видят рестартиране и преформатиране на всичко във финансовата система.
17%
меркел точно не е мажоритар
любопитен съм, какво ще решат тия охлюви, защото кредиторите и инвеститорите едвам са побесняли от нечовешката подигравка с капиталите им.
Като овапцат положението и почнат да се появяват художници....
:Обсъждано е вчера между анализатори изкупуването на Коба ....
Но без участието на Меркел... Тя е мажоритар с 15 ли 18 % ...
Защо точно вчера тези резултати.....
Интересното освен ДБ ,другите ес банки не реагират особенно....
17%
меркел точно не е мажоритар
любопитен съм, какво ще решат тия охлюви, защото кредиторите и инвеститорите едвам са побесняли от нечовешката подигравка с капиталите им.
питам се от известно време, дали не са обмисляли,дискутирали една потенциална възможност за сливане на 2те банки. доколко това би помогнало за избягването на изчезване на една от двете и предотвратяването на поредно торнадо сред банките.
не знам...
:Обсъждано е вчера между анализатори изкупуването на Коба ....
Но без участието на Меркел... Тя е мажоритар с 15 ли 18 % ...
Защо точно вчера тези резултати.....
Интересното освен ДБ ,другите ес банки не реагират особенно....
Чета анализаторите ,дават 50% средносрочна перспектива .....и май са прави.
миналата година имаха годишен добър отчет и дивидент ,сега сега два лоши и следващите 3 и 4 не вярвам да са добри...
Интересното е че ДБ имаха добър първи отчет и очакванията са за втори добър ....а дупката е бездънна според някой и тя държи цена....
питам се от известно време, дали не са обмисляли,дискутирали една потенциална възможност за сливане на 2те банки. доколко това би помогнало за избягването на изчезване на една от двете и предотвратяването на поредно торнадо сред банките.
не знам...
всичко това е пожелателно. никой не знае, какво ще излезне нататък.
това е рулетка в момента.
Чета анализаторите ,дават 50% средносрочна перспектива .....и май са прави.
миналата година имаха годишен добър отчет и дивидент ,сега сега два лоши и следващите 3 и 4 не вярвам да са добри...
Интересното е че ДБ имаха добър първи отчет и очакванията са за втори добър ....а дупката е бездънна според някой и тя държи цена....
Не ме притеснява толкова цената а защо пуснаха тези прогнозни резултати днес а не на 2 август както трябваше....
каква е целта и какво ли крият...
Единственото което ми хрумва е за натиск на ЕЦБ преди срещата и да натиснат италианците да отпуснат онези прословути милиарди....за помощ че те са вързани с доста италиански облигации.....
Утре ДБ ще им едобър отчета...
И първия отчет на Коба е лош така че другата година ще им са добли и двата....
всичко това е пожелателно. никой не знае, какво ще излезне нататък.
това е рулетка в момента.
Коментар