If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
17%
меркел точно не е мажоритар
любопитен съм, какво ще решат тия охлюви, защото кредиторите и инвеститорите едвам са побесняли от нечовешката подигравка с капиталите им.
Като овапцат положението и почнат да се появяват художници....
:Обсъждано е вчера между анализатори изкупуването на Коба ....
Но без участието на Меркел... Тя е мажоритар с 15 ли 18 % ...
Защо точно вчера тези резултати.....
Интересното освен ДБ ,другите ес банки не реагират особенно....
17%
меркел точно не е мажоритар
любопитен съм, какво ще решат тия охлюви, защото кредиторите и инвеститорите едвам са побесняли от нечовешката подигравка с капиталите им.
питам се от известно време, дали не са обмисляли,дискутирали една потенциална възможност за сливане на 2те банки. доколко това би помогнало за избягването на изчезване на една от двете и предотвратяването на поредно торнадо сред банките.
не знам...
:Обсъждано е вчера между анализатори изкупуването на Коба ....
Но без участието на Меркел... Тя е мажоритар с 15 ли 18 % ...
Защо точно вчера тези резултати.....
Интересното освен ДБ ,другите ес банки не реагират особенно....
Чета анализаторите ,дават 50% средносрочна перспектива .....и май са прави.
миналата година имаха годишен добър отчет и дивидент ,сега сега два лоши и следващите 3 и 4 не вярвам да са добри...
Интересното е че ДБ имаха добър първи отчет и очакванията са за втори добър ....а дупката е бездънна според някой и тя държи цена....
питам се от известно време, дали не са обмисляли,дискутирали една потенциална възможност за сливане на 2те банки. доколко това би помогнало за избягването на изчезване на една от двете и предотвратяването на поредно торнадо сред банките.
не знам...
всичко това е пожелателно. никой не знае, какво ще излезне нататък.
това е рулетка в момента.
Чета анализаторите ,дават 50% средносрочна перспектива .....и май са прави.
миналата година имаха годишен добър отчет и дивидент ,сега сега два лоши и следващите 3 и 4 не вярвам да са добри...
Интересното е че ДБ имаха добър първи отчет и очакванията са за втори добър ....а дупката е бездънна според някой и тя държи цена....
Не ме притеснява толкова цената а защо пуснаха тези прогнозни резултати днес а не на 2 август както трябваше....
каква е целта и какво ли крият...
Единственото което ми хрумва е за натиск на ЕЦБ преди срещата и да натиснат италианците да отпуснат онези прословути милиарди....за помощ че те са вързани с доста италиански облигации.....
Утре ДБ ще им едобър отчета...
И първия отчет на Коба е лош така че другата година ще им са добли и двата....
всичко това е пожелателно. никой не знае, какво ще излезне нататък.
това е рулетка в момента.
Монти, днес отнасяме шамарите с най-дискутираните немски банки.
много е интересно до колко ниско пазара ще накаже коба за неприятните резултати!?
според мен, това вече е изконсумирано в блатната цена на черната дупка.
Не ме притеснява толкова цената а защо пуснаха тези прогнозни резултати днес а не на 2 август както трябваше....
каква е целта и какво ли крият...
Единственото което ми хрумва е за натиск на ЕЦБ преди срещата и да натиснат италианците да отпуснат онези прословути милиарди....за помощ че те са вързани с доста италиански облигации.....
Утре ДБ ще им едобър отчета...
И първия отчет на Коба е лош така че другата година ще им са добли и двата....
FRANKFURT (dpa-AFX) - Die Commerzbank kämpft mit immer mehr Gegenwind. Im zweiten Quartal sackte der Überschuss um fast ein Drittel im Vergleich zum Vorjahreszeitraum auf 209 Millionen Euro ab, wie das Institut am Montagabend in Frankfurt mitteilte. Der operative Gewinn ging um 18 Prozent auf 351 Millionen Euro nach unten. Analysten hatten mit geringeren Rückgängen gerechnet. Ein wichtiger Grund sind die historisch niedrigen Zinsen, die sich immer stärker in die Ergebnisse der Banken hineinfressen.
Deutlich sackte die harte Kernkapitalquote ab. In den vergangenen drei Monaten rutschte sie um 0,5 Prozentpunkte auf 11,5 Prozent. Die Bank begründete das mit einer höheren Gewichtung von Risiken im Tagesgeschäft sowie größeren Pensionsverpflichtungen angesichts der niedrigen Zinsen. Auch die höheren Risiken für italienische Staatsanleihen hinterließen Spuren./enl/he
ISIN DE000CBK1001
Не ми харесват предварителните резултати.....
Даже има слухове за придобиване на цялата банка ,ама Меркел е мажоритар ,направо простотии...
някакъв коментар ...
Inmobiliaria Colonial, днес ще правят контрасплит 1 към 10
FRANKFURT (dpa-AFX) - Die Commerzbank kämpft mit immer mehr Gegenwind. Im zweiten Quartal sackte der Überschuss um fast ein Drittel im Vergleich zum Vorjahreszeitraum auf 209 Millionen Euro ab, wie das Institut am Montagabend in Frankfurt mitteilte. Der operative Gewinn ging um 18 Prozent auf 351 Millionen Euro nach unten. Analysten hatten mit geringeren Rückgängen gerechnet. Ein wichtiger Grund sind die historisch niedrigen Zinsen, die sich immer stärker in die Ergebnisse der Banken hineinfressen.
Deutlich sackte die harte Kernkapitalquote ab. In den vergangenen drei Monaten rutschte sie um 0,5 Prozentpunkte auf 11,5 Prozent. Die Bank begründete das mit einer höheren Gewichtung von Risiken im Tagesgeschäft sowie größeren Pensionsverpflichtungen angesichts der niedrigen Zinsen. Auch die höheren Risiken für italienische Staatsanleihen hinterließen Spuren./enl/he
ISIN DE000CBK1001
Не ми харесват предварителните резултати.....
Даже има слухове за придобиване на цялата банка ,ама Меркел е мажоритар ,направо простотии...
някакъв коментар ...
Коментар