IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    като времеви период съм съгласен с теб.....въпроса е като дълбочина до какви стойности ще слезе пазара....според мен ще видим Дакс на ниво под 10000 пункта(по мое виждане около 9700 пункта)
    В момента най удареното звено от ДАХ се възстанови под процент надолЕ...
    нема да има армагедон днес....
    Коба е на 6,05 утре ще гледаме...
    Довечера пак ще има сигурно спад но няма да бъде голям...ако американските банки не са го закъсали...
    Банките са водещи при армагедона... а сега нема такова нещо, по скоро корекция на вчерашния ръст...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Най много до сряда да е корекцията според мен
      като времеви период съм съгласен с теб.....въпроса е като дълбочина до какви стойности ще слезе пазара....според мен ще видим Дакс на ниво под 10000 пункта(по мое виждане около 9700 пункта както вече споменах преди няколко дни)
      Last edited by absd; 25.08.2016, 12:18.
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Не ме притеснява корекцията ..
        Притеснява ме че коба за четвърти път стига от месец на 6,1 и връща към 5,5...а ареалбанк за втори път минава ключовото ниво 28,5 към 30 и се връща под него....
        Вчера затова продадох малко ...и от преди кеша мога да гледам спокойно...
        проблема е да не би Йелън да възстанови маркета само за ден както вече се очертава....

Коментар

• След като вчера американците спихнаха малко, ясно бе, че днес - Европа - надолу.

Тъпо е, че пазарите толкова се влияят - разумното би било Европа да върви предпазливо нагоре (а и повечето пазари - тоже), а Щатите да вървят надолу - че ного избалончиха. Ама нъцки - спихнат ли се те - спихват целия свят, проклетидаса.

Още по-тъпо е, че твърде вероятно да не паднат дотолкова, че спокоен да си купя тия работи, дето съм си ги заплюл, щото тая година в Европа надали ще инвестирам повече. Вече искам компании от САЩ, Русия, Китай. Стига толко туканка.

....е, ако Даймлерченцата (напримерно) паднат на около 38 кинта, но-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-ого ще се изкуша.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

До понеделник.... за сега ,утре ще им чета допълнително простотиите защо пада маркета....

Коментар

Корекцията свърши, в момента сме в основен тренд.
              The strongest stand last.

Коментар

• Най много до сряда да е корекцията според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Разбира се че е късно..... дава се в момента на влизане .. а не на виртуалното ти излизане...
                  В момента на влизане си гледал новините по Би Ти Ви -ту снощи.
                  Мислиш ли, че ще ти се отчитам на всяка сделка...

Ето, сега съм ти дал позицията си - зяпай...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Късно е Смешко за следене..
                    lвход4444>изход3996
                    Разбира се че е късно..... дава се в момента на влизане .. а не на виртуалното ти излизане...

Коментар

• Ако много държиш да следиш, току що открих нова:
                      Short NQ100 7780 CFD - target 7700

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Смешвик на колко влезна да те следя....
                        Късно е Смешко за следене..
                        lвход4444>изход3996

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Франсето ако опъне още 1% надолу до обяд, ще направя месечния си доход за половин ден...
                          Смешвик на колко влезна да те следя....

Коментар

• Франсето ако опъне още 1% надолу до обяд, ще направя месечния си доход за половин ден...

Коментар

• Намазахте ли добре ските?
                              Носете си повече лубрикант и за следващата седмица да стигне..

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                чакаш избухване ама то пада . ПАК СИ НАОБРАТНО ЕВРЕЙЧЕ хяхяхяхяхяхях
                                ...и пак и пак и пак...

Коментар

Working...
                                X