If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До щатските избори май ще е така...въпреки че аз продадох купените онзи ден на 6.55 през 5 %..
Имам едно наум да не съм много лакум...
Да не направят едно цунами за 10 дни в средата на този месец и после рали...,другия вариант е твоя бавно и славно към 8 ....
що се отнася до мен, аз не бързам и вярвам, че и моят праг ще дойде.
другите ми позиции са по-важни да се материализират към следващите общи събрания. пук ще има увеличени дивиденти + допълнителни дивиденти.
До щатските избори май ще е така...въпреки че аз продадох купените онзи ден на 6.55 през 5 %..
Имам едно наум да не съм много лакум...
Да не направят едно цунами за 10 дни в средата на този месец и после рали...,другия вариант е твоя бавно и славно към 8 ....
има вярно в това което си написал-по пътя на логиката катаклизми не са нужни никому преди 14 ноември....но това са неща които не могат да се предвидят....а и ако в проучванията Тръмп дръпне видимо напред може да завали още преди да е загърмяло
За мен шансовете на бабата стават все по-илюзорни. Доналдът вече води, на тв-диспутите ще я опозори напълно. От началото бе ясно, че клинтънова просто не може да се бори с този могъщ мъж.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
А трябва ли....
докато банките не почнат да падат като талпи ,късите ще са в почивка и ще акумулират загуби , ,да не кажа нещо по грубо....
И още нещо до изборите на 14 ноември никой няма нужда от катаклизми на борсата...
има вярно в това което си написал-по пътя на логиката катаклизми не са нужни никому преди 14 ноември....но това са неща които не могат да се предвидят....а и ако в проучванията Тръмп дръпне видимо напред може да завали още преди да е загърмяло
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
А трябва ли....
докато банките не почнат да падат като талпи ,късите ще са в почивка и ще акумулират загуби , ,да не кажа нещо по грубо....
И още нещо до изборите на 14 ноември никой няма нужда от катаклизми на борсата...
Може е тъка и OHL днес на горе утре ако няма потапяне ще диря се качвам някъде иначе днес екстра моята ракета SNC
Último
0,230
Dif
11,11%
А трябва ли....
Коментар