If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По малко от 9700- 10 К не го виждам спада на дах и то ако се включат и банките да падат и други по сериозни фактори а при две червени сесии до 10,150--10200... и в сряда сме на зелено и до 10 дни сме на нива 10700 и ...
Да видим с кви обеми ще слизаме качвахме с малки да видим дали нема има голямо потапяне и то с обеми което може да задълбочи спада и времето
Аз мисля, че утре ще ни бият. Поне докъм около следобед - Щатите може да обърнат трендът.
По малко от 9700- 10 К не го виждам спада на дах и то ако се включат и банките да падат и други по сериозни фактори а при две червени сесии до 10,150--10200... и в сряда сме на зелено и до 10 дни сме на нива 10700 и ...
Ха-ха-ха - с тоя малък спад Дау се върна ДВА МЕСЕЦА назад...
Защото т.нар. "ръст" в последно време бе просто кекаво пъплене - Дау приличаше на куцо и артритесто дядо, катерещо Еверест !!!
ееее Другарки и Другари, то не може само нагоре да върви трябва малко и през пажава да мине ето точно за 09.09. го пуснаха ...... , той Дау ти Жо не само 2 месеца ами ше се върне и 7г. назад само, че кога ше го пуснат незнам, след 1,2 3 год. ше има зазимяване дивергенцията на месечна графика започва да се оформя много грозна ама много .......
въобще не ме интересуват банките аз съм шорт от летото и требе да излезе колко и да спат колко и да въртат и да сучат опрай ми се малко настроението, че съвсем бях увесил нос от края на Юни ме тормозат гадове мръсни от Юнии .... да слизат да фалират да мрат .... Дау Жо съвсем е забол нос .... Макар, че като пусне човек на седмична или месечна графика и все едно нищо не се е случило неккав малък спад и толкоз ...
Ха-ха-ха - с тоя малък спад Дау се върна ДВА МЕСЕЦА назад...
Защото т.нар. "ръст" в последно време бе просто кекаво пъплене - Дау приличаше на куцо и артритесто дядо, катерещо Еверест !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не знам какво да ти кажа , до изборите късите са грешно решение...
За две три сесии , може да има къси индекси и дълги банки.....а после не знам...
Лихвите действат положително на банковата система ..
Банките падат заради ниските лихви ,това беше една от основните причини за Коба...а и за другите..
има още малко до таргета за месеца около 2105 на SP500 стин после ако искат лонг квот искат. Са да пада там и понеделника да го заковат и айде малко пауза, че VIX ше почне да сочи луната ....
Премаркета при европейските банки е по малко от процент надолЕ, като повечето се качваха днес.... ДБ и сосиете и коба
За голдманите и морганите нема нужда да говорим,те са първи........
В понеделник ще го мисля ,но не е за продажба на банки в момента....
Успех и на късите и на дългите във времето....
въобще не ме интересуват банките аз съм шорт от летото и требе да излезе колко и да спат колко и да въртат и да сучат опрай ми се малко настроението, че съвсем бях увесил нос от края на Юни гадове мръсни от Юнии .... да слизат да фалират да мрат ....
Не знам какво да ти кажа , до изборите късите са грешно решение...
За две три сесии , може да има къси индекси и дълги банки.....а после не знам...
Лихвите действат положително на банковата система ..
Банките падат заради ниските лихви ,това беше една от основните причини за Коба...а и за другите..
Банките се държат , така че това е временно явление ,докато не подпукат финансите с по 5% на ден ,няма страшно .... скоро пак ще тестваме 18К там ще е най много спада17800/900 ....
въобще не ме интересуват банките аз съм шорт от летото и требе да излезе колко и да спат колко и да въртат и да сучат опрай ми се малко настроението, че съвсем бях увесил нос от края на Юни ме тормозат гадове мръсни от Юнии .... да слизат да фалират да мрат .... Дау Жо съвсем е забол нос .... Макар, че като пусне човек на седмична или месечна графика и все едно нищо не се е случило неккав малък спад и толкоз ...
тея почивка почивка спаха 2 месеца ама днеска го забодоха като пирон .....
Банките се държат , така че това е временно явление ,докато не подпукат финансите с по 5% на ден ,няма страшно .... скоро пак ще тестваме 18К там ще е най много спада17800/900 ....
Коментар