IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Импе излагаш се като аджемия я по сериозно и само се моли да не гръмне ДБ че 20 еврака Даймлера ще ги мине като стой та гледай
    Ми аре - навит съм.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ти не можеш да си преставиш цунамито което ще развихри тогава , колите като най ненужна при криза стока ще падат в зависимост от луксозността си.... всичкия кеш ще отива за плащане на ипотеки и храна и лекарства ....
      Да бе: дали китайците ще спрат да купуват Мерцедесчета и Беемвенца, щото Дойче бамк гръмнала? Дори и да паднат продажбите наполовина, това ще е за година-две.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Как го виждаш туй: или само мечтаеш си ти? Аре тогаз смело да мечтаем: Daimler за 8 кинта? При 2.39 кинта чисто дивидент на акция на Daimler-ът, какъв е шансът да падне акцията до двайсетуна? Все едно на БФБ Софармата Трейдинг да отиде на два и петдесет...

Ми: а дано де - кредити ще теглим, ще крадем ако трябва, за да пазаруваме.
        Ти не можеш да си преставиш цунамито което ще развихри тогава , колите като най ненужна при криза стока ще падат в зависимост от луксозността си.... всичкия кеш ще отива за плащане на ипотеки и храна и лекарства ....

Коментар

Как го виждаш туй: или само мечтаеш си ти? Аре тогаз смело да мечтаем: Daimler за 8 кинта? При 2.39 кинта чисто дивидент на акция на Daimler-ът, какъв е шансът да падне акцията до двайсетуна? Все едно на БФБ Софармата Трейдинг да отиде на два и петдесет...

Импе излагаш се като аджемия я по сериозно и само се моли да не гръмне ДБ че 20 еврака Даймлера ще ги мине като стой та гледай

Коментар

то тогава ще купуваме Голфа за 40 евра а Даймлера за 20....к

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              То ако гръмне ДБ само до дивидент ще ти бъде
              то тогава ще купуваме Голфа за 40 евра а Даймлера за 20....к

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                ми дат каа и аз не очаквам кой знае кви движения ама такива като "там не може да съм на загуба" не съществуват сешаш ли се ....
                така ще останат , много от коментиращите са прекалено много спокойни или е начин да се пресече паника.... .....що така...
                Пише се но със запазване ,изконсумиране и имаме сила...

Коментар

Така е, но защо да е нужно чак катастрофа като Осма година, възстановяването дълго и мъчително от която ще е? Сега тоже: цените на борсата - поносими. Един спад от около например да кажем 18%, секси ще ги направи. Говоря за Европа де - щатите е скъпо - ама те американците ще ударят Европа, самите те леко ще се измъкнат, а мене ми се ще там да си купя туй-онуй... ама не зная дали ще - на Доналдът разчитам.

Според тебе напримерно казано да речем Daimler на 51.80 кинта (теоретически така да се каже) не е ли секси достатъчно, та да си купиш? 4.63% дивидентна?
                  То ако гръмне ДБ само до дивидент ще ти бъде

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    Е че кво като има ефект на пазарите нека падат нека фалират, нали треа се праат пари? Как ше прайш пари като никой не ще да купува кат е балонясало? Тряя се появи причина, страх и паника да може хората да си купят нещо от разпродажбите аз лично акции сега не бих държал грам, ше чакам да се изтресе нещо повторение на 2008ма и тогаа иначе ньет. Кат падне и фалират половината тогаа купувам и се държат там през слеащите 10на год. Тва е филма...
                    Така е, но защо да е нужно чак катастрофа като Осма година, възстановяването дълго и мъчително от която ще е? Сега тоже: цените на борсата - поносими. Един спад от около например да кажем 18%, секси ще ги направи. Говоря за Европа де - щатите е скъпо - ама те американците ще ударят Европа, самите те леко ще се измъкнат, а мене ми се ще там да си купя туй-онуй... ама не зная дали ще - на Доналдът разчитам.

Според тебе напримерно казано да речем Daimler на 51.80 кинта (теоретически така да се каже) не е ли секси достатъчно, та да си купиш? 4.63% дивидентна?

Коментар

Ядосвам се, защото е подло и защото може да има ефект върху цялата финансова система и върху пазарите като цяло.
                      Е че кво като има ефект на пазарите нека падат нека фалират, нали треа се праат пари? Как ше прайш пари като никой не ще да купува кат е балонясало? Тряя се появи причина, страх и паника да може хората да си купят нещо от разпродажбите аз лично акции сега не бих държал грам, ше чакам да се изтресе нещо повторение на 2008ма и тогаа иначе ньет. Кат падне и фалират половината тогаа купувам и се държат там през слеащите 10на год. Тва е филма...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        Стига вайкане импе, като. Ямаш акции кво те грее тая банка?
                        мрънкане не ни трябва тук!
                        Ядосвам се, защото е подло и защото може да има ефект върху цялата финансова система и върху пазарите като цяло.

Коментар

Имам поръчки купува за Коба на 6.01 , на Ареал банк на 28,51 на еон на 6,03...ДАХ преместих стопа на 10,670 и и лимит 10510..там не може да съм на загуба
                          Могат ли да излязат утре или съм високо ...че утре няма да мога да ги следя....
                          ми дат каа и аз не очаквам кой знае кви движения ама такива като "там не може да съм на загуба" не съществуват сешаш ли се ....

Коментар

Ъръмчх.

Ядосвам не на това, а на планираните атаки от щатските бандити. Преди година удариха костенуркаджиите, сега Дойче бамк, догодина: кое - ако говедорес изберат Дивата бабичка? ДБ можеше да фалира, можеше и да не фалира - ама с тая глоба от 14 МБ краварите просто я доубиват.
                            еми са политическите игри са таквиа иначе нека ги трещят банките за тех ич не ми е жал щото като бъзикаха libora и валутите са изкарали достатъчно, тъй че са да се опраат да дават меринджейте от джебовете си ....

Коментар

МЕРКЕЛ ПОДПИСА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОЙЧЕ БАМК !!!!

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...e-bank-225135/

За мен измяната на тая негодница лъсна окончателно. След като напълни Европа с агресори-диваци, сега съдейства за закопаването на една от най-важните европейски финансови институции, което може да доведе до колапс на цялата европейска бамкова система.
                              Войната на САЩ срещу ЕС е на път да приключи, война, започната поради фактът, че обединена Европа превъзхожда икономически американците. Неслучайно атаката бе основно срещу най-силната държава с водеща икономика в рамките на Съюзът. Задокеанските подлеци използваха проста тактика - дърпане на конците на една продажна марионетка. Меркел затри Германия и цяла Европа - последиците ще ги търпим тепърва.
                              Стига вайкане импе, като. Ямаш акции кво те грее тая банка?
                              мрънкане не ни трябва тук!

Коментар

Ъръмчх.

Ядосвам не на това, а на планираните атаки от щатските бандити. Преди година удариха костенуркаджиите, сега Дойче бамк, догодина: кое - ако говедорес изберат Дивата бабичка? ДБ можеше да фалира, можеше и да не фалира - ама с тая глоба от 14 МБ краварите просто я доубиват.

Дб разпарчетисване на. Изнеса. Kraян няма да успее да спаси цялата банка.
                                След известният сценарий за НЕподпомагане на дб от държавата, тя со е просто обречена. Здраво духане на супа за инвеститорите
                                Хубавото в това е, че новината е изконсумирана отдавна от пазара.

Коментар

Working...
                                X