Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепрочетох плана 4,0 ,много е амбициозен и новаторски ,но се минава от старата банкова система в нова среда ,а тя не се знае колко е печеливша и колко се контролира ..
Намалява се работата на гише и се минава на компютъризация....разделя се на два бизнеса...
Гледам двама анализатори който са давали по 8,5 сега дават 5.0 и 5 ,30..
И цял ден ги цитират....
А се намаляват 9600 човка плюс 2300 ...
но отиват много кеш при преустройството...
Комерца си е затихващ конгломерат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеМонти, ти сериозно ли не разбираш т.н. гавра!?
последните месеци от април насам малко ли време бяха да свържеш събитията от милани години, настояща ситуация и бъдещи очаквания и перспективи.
не стават от ден за ден тия неща.
Намалява се работата на гише и се минава на компютъризация....разделя се на два бизнеса...
Гледам двама анализатори който са давали по 8,5 сега дават 5.0 и 5 ,30..
И цял ден ги цитират....
А се намаляват 9600 човка плюс 2300 ...
но отиват много кеш при преустройството...
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеами явно има неща които ние не ги знаем за това движението на цените по някои позиции ни изглежда странно...предполагам в близките сесии ще се разбере и от къде идва този "дисбаланс" в цените на маркета.
иначе днес интересна сесия се получи....който се усети и купи при отварянето е направил доста добър профит
Защото повечето от анализаторите не са наясно каква е целта и какво ще се получи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДоволен съм от завършека на сесията на ДАХ, но тази гавра с коба не мога да я разбера....в сравнение с ДБ....
Другите две са ми на плюс по 2,3 процента....
Уникални са....просто нещо стягат не е така розово ....
последните месеци от април насам малко ли време бяха да свържеш събитията от милани години, настояща ситуация и бъдещи очаквания и перспективи.
не стават от ден за ден тия неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДоволен съм от завършека на сесията на ДАХ, но тази гавра с коба не мога да я разбера....в сравнение с ДБ....
иначе днес интересна сесия се получи....който се усети и купи при отварянето е направил доста добър профит"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеабе за бира не знам, но тия от ДБ днес ще се надрусат здраво и отиват в бардаците с/у централата им!
след тази новина от евреите, днес и утре курвите ще ликуват също!!!в сравнение с ДБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНемецо ще пие бира на бирфеста радостен
след тази новина от евреите, днес и утре курвите ще ликуват също!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеhahahahaha
DB smazva!!! +6%
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеDB цепи мрака .....
DB smazva!!! +6%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента всички банки още са минус а ДБ е с цент на плюс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКазах ви аз че сме на зелено следобеддобре обурнаха.
само дето сега наритаха КБ в тинята, а ДБ безумците ги изкараха и на зелено
математика ли били пазарите!????? булшит!
социална бутафория са си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСледобед сме на зелено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента всички банки още са минус а ДБ е с цент на плюс....
Коментар
Коментар