IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    hahahahaha
    DB smazva!!! +6%
    са ги гледам +14% кат са фалит са добре ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      прочетох плана 4,0 ,много е амбициозен и новаторски ,но се минава от старата банкова система в нова среда ,а тя не се знае колко е печеливша и колко се контролира ..
      Намалява се работата на гише и се минава на компютъризация....разделя се на два бизнеса...
      Гледам двама анализатори който са давали по 8,5 сега дават 5.0 и 5 ,30..
      И цял ден ги цитират....
      А се намаляват 9600 човка плюс 2300 ...
      но отиват много кеш при преустройството...
      Такава волатилност имаше при гръцките банки по едно време. Движенията на дойчебанк много наподобяват техните от преди няколко години.
      Комерца си е затихващ конгломерат.

Коментар

Монти, ти сериозно ли не разбираш т.н. гавра!?
        последните месеци от април насам малко ли време бяха да свържеш събитията от милани години, настояща ситуация и бъдещи очаквания и перспективи.
        не стават от ден за ден тия неща.
        прочетох плана 4,0 ,много е амбициозен и новаторски ,но се минава от старата банкова система в нова среда ,а тя не се знае колко е печеливша и колко се контролира ..
        Намалява се работата на гише и се минава на компютъризация....разделя се на два бизнеса...
        Гледам двама анализатори който са давали по 8,5 сега дават 5.0 и 5 ,30..
        И цял ден ги цитират....
        А се намаляват 9600 човка плюс 2300 ...
        но отиват много кеш при преустройството...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
          ами явно има неща които ние не ги знаем за това движението на цените по някои позиции ни изглежда странно...предполагам в близките сесии ще се разбере и от къде идва този "дисбаланс" в цените на маркета.
          иначе днес интересна сесия се получи....който се усети и купи при отварянето е направил доста добър профит
          Прочети този план 4.0 на коба и ще ти стане ясно защо е спада....
          Защото повечето от анализаторите не са наясно каква е целта и какво ще се получи....

Коментар

Доволен съм от завършека на сесията на ДАХ, но тази гавра с коба не мога да я разбера.... в сравнение с ДБ....
            Другите две са ми на плюс по 2,3 процента....
            Уникални са....просто нещо стягат не е така розово ....
            Монти, ти сериозно ли не разбираш т.н. гавра!?
            последните месеци от април насам малко ли време бяха да свържеш събитията от милани години, настояща ситуация и бъдещи очаквания и перспективи.
            не стават от ден за ден тия неща.

Коментар

Доволен съм от завършека на сесията на ДАХ, но тази гавра с коба не мога да я разбера.... в сравнение с ДБ....
              ами явно има неща които ние не ги знаем за това движението на цените по някои позиции ни изглежда странно...предполагам в близките сесии ще се разбере и от къде идва този "дисбаланс" в цените на маркета.
              иначе днес интересна сесия се получи....който се усети и купи при отварянето е направил доста добър профит
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

абе за бира не знам, но тия от ДБ днес ще се надрусат здраво и отиват в бардаците с/у централата им!
                след тази новина от евреите, днес и утре курвите ще ликуват също!!!

Коментар

• Намалили им глобата на 5.4 МБ. Все едно имат пари и туй да снесат.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Немецо ще пие бира на бирфеста радостен
                    абе за бира не знам, но тия от ДБ днес ще се надрусат здраво и отиват в бардаците с/у централата им!
                    след тази новина от евреите, днес и утре курвите ще ликуват също!!!

Коментар

hahahahaha
                      DB smazva!!! +6%
                      Немецо ще пие бира на бирфеста радостен

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        DB цепи мрака .....
                        hahahahaha
                        DB smazva!!! +6%

Коментар

В момента всички банки още са минус а ДБ е с цент на плюс....
                          DB цепи мрака .....

Коментар

Казах ви аз че сме на зелено следобед
                            бравос! добре обурнаха.

само дето сега наритаха КБ в тинята, а ДБ безумците ги изкараха и на зелено

математика ли били пазарите!????? булшит!
                            социална бутафория са си!

Коментар

Следобед сме на зелено
                              Казах ви аз че сме на зелено следобед

Коментар

В момента всички банки още са минус а ДБ е с цент на плюс....
                                По едно време и Кайха бе предполагам след малко отново щее зелена OHL и той зелен чува се че Сорос е зад тях и май иска да избие късите на колегите си

Коментар

Working...
                                X