IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Не знам аз почти не ги следя и сега съм малко предколедно но вчера ми се набиха на очи особено Либербанк но не сам я разглеждал иначе за Популар е ясно че имаше проблеми и едва ли има нещо ново при Дакс как са банките , но като ги гледам май ще ходят на долу иначе в момента имам Гамеса и следя Сниаце да купувам че онзи ден ги разтоварих и ОЧЛ следя ,но за банките нямам поглед затова питах Протокол
    Аз също само гледам....
    Просто ме сърби да влеза дълъг за ден на банките за утре след 15 ч. ако връщат.....?
    гамеса е 18 ,71 днес....гледам я ама не се качва а връща да не изпускам нещо.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

защо погнаха испанските банки...?
      Не знам аз почти не ги следя и сега съм малко предколедно но вчера ми се набиха на очи особено Либербанк но не сам я разглеждал иначе за Популар е ясно че имаше проблеми и едва ли има нещо ново при Дакс как са банките , но като ги гледам май ще ходят на долу иначе в момента имам Гамеса и следя Сниаце да купувам че онзи ден ги разтоварих и ОЧЛ следя ,но за банките нямам поглед затова питах Протокол

Коментар

Здравей какво мислиш за банките чудя за Либербанк и Популар ,че ти доста ги следиш а аз не сам им обръщал внимание но вчера от форумите ми влезнаха в очите особено Популар
        защо погнаха испанските банки...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-banki-230744/
          Като прочетох тая статия и куп въпроси се нароиха ... някои направо с отговорите ...
          - кога ще обявяват щастливия край на тая банкова криза .. че да кеширам
          - нищо не казват за късите на Сорос ... дано ги държи още
          Здравей какво мислиш за банките чудя за Либербанк и Популар ,че ти доста ги следиш а аз не сам им обръщал внимание но вчера от форумите ми влезнаха в очите особено Популар

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-banki-230744/
            Като прочетох тая статия и куп въпроси се нароиха ... някои направо с отговорите ...
            - кога ще обявяват щастливия край на тая банкова криза .. че да кеширам
            - нищо не казват за късите на Сорос ... дано ги държи още
            Last edited by Protokol; 22.12.2016, 15:15.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Импов стига се занимава с тез дивиденти вземи хвани някоя ракета ето давам ти жокер SNIACE мога ти кажа че при добра печалба и тук дивидента ще факт погледни Naturhouse Health собственика е един от главните инвеститори в SNIACE
              Какви са тез съсли?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Хора, някой освен мен ВР има ли? Що за потресающ дивидент бе този?
                Импов стига се занимава с тез дивиденти вземи хвани някоя ракета ето давам ти жокер SNIACE мога ти кажа че при добра печалба и тук дивидента ще факт погледни Naturhouse Health собственика е един от главните инвеститори в SNIACE

Коментар

• Хора, някой освен мен ВР има ли? Що за потресающ дивидент бе този?

Коментар

• Благодаря, Протоколов
                    Иначе: ако таковата ужасяващо ногогодишно дъно - при нужда ще освободя ресурс от други инвестиции - например сребърце и пак ще се нагувича кат` тако`а.
                    Петроладжиите ще си останат могъщи още доста години... впрочем слузта, доколкото е не само горивце, но и суровина за фабрикуването на какво ли не, ще остане стратегическа докато сме живи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Само дето за ногогодишно дъно често трябва да чакаш ного години... то затова е ногогодишно
                      Така е , но нали си на пазара за дълго ... В допълнение към моята "нагла" стратегия е да търся потвърждение за двойно дъно ... многогодишно.
                      Например се услушвам за Нокия и Ериксон преди месец ама се бях натоварил до ушите с Уникредит и успях да участвам при разпродажбите ...Но сега ще ги чакам да направят потвърждение на есенното дънце за покупки...
                      За петролните компании имай предвид, че златните им години може и да са в историята , както и на сочните им дивиденти.
                      В началото на година ги оглеждах и се бях спрял на Шел и Статойл,
                      Ако се чудиш колко работни дни остават до края на годината
                      http://markets.on.nytimes.com/resear...s/holidays.asp
                      Last edited by Protokol; 18.12.2016, 18:48.

Коментар

Почвам да се чудя дали 20 000 на ДАУ няма ги видим след нова година верно голям обем при Сантандера гледам и суровините падат
                        За ДАУ му готвят нещо ама кога ...Винаги съм си мислел, че щом говорят за второто най-продължително рали ... защо да не стане първото такова, което ще му коства още години катерене ...
                        Сега разглеждах последните сделки при Уникредит - струва ми се, че вътрещарите купуваха в петък ..някой внезапно се сети да купи 30 млн. акции в последните секунди ....
                        Тъкмо мислех да си закрия цялата позиция с 36% профит и ме вкараха в размисъл
                        Тази седмица изтича крайния срок за приемане на план за BMPS и вероятно това ще движи пазарите в Европа ... надявам се нагоре
                        05:39:03 PM 2.872 2.64 29500 O
                        05:38:57 PM 2.872 2.64 500 O
                        05:35:07 PM 2.872 2.64 28459232 O
                        05:29:57 PM 2.802 0.14 219 O
                        05:29:55 PM 2.80 0.07 13744 O
                        05:29:55 PM 2.80 0.07 566 O
                        Last edited by Protokol; 18.12.2016, 18:23.

Коментар

Аз следвам просто правило - ако инвестирам в дадена позиция дългосрочно, търся многогодишно дъно ...
                          Ако ще я връткам бърже може и да се полакомя при моментни нейни слабости ... ама туй е опасно за дългосрочните ...особено за психиката
                          Само дето за ногогодишно дъно често трябва да чакаш ного години... то затова е ногогодишно

Коментар

Някой е чел "утрешния вестник" - необичайно големи обеми и ръст при Уникредит и Сантандер
                            Почвам да се чудя дали 20 000 на ДАУ няма ги видим след нова година верно голям обем при Сантандера гледам и суровините падат

Коментар

• http://www.cnmv.es/Portal/HR/Resulta...eg=246184&th=H

Коментар

• Някой е чел "утрешния вестник" - необичайно големи обеми и ръст при Уникредит и Сантандер

Коментар

Working...
                                X