Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
На профила ти друго пише(2016) ,а и не съм те срещал в темите,които посещавам.The strongest stand last.
Коментар
-
Пичове, защо не си приключите личните дразги и не продължите по същество? Един-два поста офтопик добре, ама вие се надпреварвате кой крив и кой прав страници поред, а от това губим всички.
По темата - скоро може да се включа с един пакет от BMW.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не мисля, че съм така зелен, ако съм тук от 11 години... Твое право е да даваш различни квалификации. Това е и мое право.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБанко Популар стана апетитна
"Стана" би трябвало да означава, че процесът е приключил. Дали не е по-добре, ако използваме "стаВА" /все по-апетитна/?
Единственото ми колебание е поради това, че не съм им чел отчетите от миналата финансова година... Какво ли се казваШЕ в тях?
Не забравям: всички сме в кюпа, но някои мислят, че ще им се размине и раздават квалификации от вида - "моето е добре, а твоето - зле!" /богопомазани били/...
Коментар
-
Аз разбирам за какво говорят хората.
Зелен си още във форума,ще им научиш манталитета,изказа,какво имат предвид,и друга песен ще запееш.
сполай ти,но полека с рогите,недей така да даваш определения за хора,които не познаваш,като многооважавания ни Император
Това,че са недостъпни за разгадаване мисловните му послания,не значи ,че говори глупости!!!
Коментар
-
Зелен си още във форума...
Не мисля, че съм така зелен, ако съм тук от 11 години... Твое право е да даваш различни квалификации. Това е и мое право.
Коментар
-
Аз разбирам за какво говорят хората.
Зелен си още във форума,ще им научиш манталитета,изказа,какво имат предвид,и друга песен ще запееш.
сполай ти,но полека с рогите,недей така да даваш определения за хора,които не познаваш,като многооважавания ни Император
Това,че са недостъпни за разгадаване мисловните му послания,не значи ,че говори глупости!!!
Апропо - отново наблюдаваме познатото ни кекаво пъплене в малки амплитуди нагоре-надолу, познато ни от почти цялото лято и есента - само дето сега се осъществява на малко по-високо ниво. Засега чертичките не действат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИмпе, тия дойчовци много платени бре - да не ти ощавят дивидента
http://www.derwesten.de/wirtschaft/d...209476303.htmlМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не се притеснявай: и аз като теб не разбирам всичко, което казват хората тук. Трудно си обяснявам и "логиката" на думите им.
Дали някой е разбрал някого - това няма никакво значение. Важно е, че имаме мнение и тук ни търпят.
Това,че са недостъпни за разгадаване мисловните му послания,не значи ,че говори глупости!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Каза ли нещо?
Не се притеснявай: и аз като теб не разбирам всичко, което казват хората тук. Трудно си обяснявам и "логиката" на думите им.
Дали някой е разбрал някого - това няма никакво значение. Важно е, че имаме мнение и тук ни търпят.
Коментар
-
за твоите гапове - императорите сега ще вдигнат джангъра, че вярват САМО на чертичките /под аватара си/... да се мотаеш цял ден във форум - не го разбирам това.
Така е: когато критериите за оценяване са празните приказки, повтаряне на механично преписани мнения и коментари, без никаква собствена мисъл - винаги сме потъвали към дъното... Все тая. Неангажиращо мнение.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар