IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Внимавайте с Испанските банки много добра статия и анализ
    http://www.bolsamania.com/noticias/a...--2522423.html
    Понякога се учудвам колко точно техническия анализ може да "уцели" дадена цена ... и въпреки това ми се струва, че е на база феномена сбъднато пророчество .... В реалната търговия ползвам само два индикатора - двойно и многогодишно дъно, предимно на дневна графика ....
    Гледайки Banco Popular не мога да разбера какво не е наред ... например :
    - на голямата картина виждам една черна пързалка като стената в Пампорово ...
    https://www.investing.com/equities/bk-popular-chart
    - отписават яко лоши средити а казват , че са ок и нямат нужда от увеличение на капитала и покривали всички изисвания ... а цената продължава по пързалката
    - преди няколко години цената е била 40-50 пъти по-висока .... не виждам сериозни сплитове и не разбирам как успя да падне толкова
    - май са раздавали и дивиденти ( под формата на акции ? ) ... какво нахалство
    - търгува се на доста по-ниски коеф. дори спрямо RBS, която години наред се крепи единствено на кралския жезъл - само защото е Royal Bank ....
    На пръв прочит я виждам доста подценена, но пазара я вижда направо фалирала .... Очевидно някой е в грешка
    Щом си влязъл в играта трябва да си наясно ....надявам се

п.с. Как ще коментираш тази промяна на тримесечна база ?
    Minority Interest 11.99 16.08 15.96 16.18
    Last edited by Protokol; 12.02.2017, 15:21.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Внимавайте с Испанските банки много добра статия и анализ
      http://www.bolsamania.com/noticias/a...--2522423.html

Коментар

• banco Popular
        Тези пък го намаляват да се чуди човек кои да слуша
        Banco Popular испански, S.A. информира, че на 10 февруари, 2017 г.
        DBRS агенция понижи рейтингите на дългосрочния и краткосрочния дълг,
        от BBB (високо) и R-1 (ниска) до BBB и R-2 (високо), съответно, пускането
        перспективата "отрицателна".
        Банката поддържа своя кредитен рейтинг от инвестиционен рейтинг.
        В допълнение, агенцията понижи с една степен рейтинга на
        привилегировани акции, издадени от банката от BB (високо) до BB, с
        "Negative" перспектива.
        Оценката на подчинения дълг на популярни възлиза на BBB (ниско) от
        BBB, оставайки под "негативно мнение" поради методологични промени
        тази агенция е извършване на масов процес на преглед
        Европейско равнище, като Банката съобщи миналата

Коментар

Импов мен мие интересно като не правиш спекула за кво цял ден дремиш пред платформата ,не е ли скука тъка без сделки
          Дет се вика няма адреналин тъка ,друго една компания да падне 30% или да излети с толкова
          Ми аз не дремя пред. Последните секси неща си ги купувах все по един начин - пускам си някаква поръчка на цена, дето я дебна от известно време и излизам... или полягвам да поспя като пор. Като се върна или събудя - гледам: опа-а-а-а... Готини неща си излових на сгода, ама най на сгода беше Allianz на 118 кинта.

Е, понякога не става: опа-а-а-а, ама то не може винаги.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Могъщите акции нито се качват нито падат качествено....в нормално положение,те са достигнали максимума си на този висок индекс ...
            Или пълна почивка или спекулка там където познаваш акцията....
            Щото некой рибки уж акули а като сменят оперението излизат умрела цаца...
            Иначе автомобилите ако ги смяташ за могъщи това за 35 % мито на немски автомобили в Щатите и канада ще им свали цената на 20 % най малко ....
            без банки няма могъщи акции....
            Ами аз си имам една ного могъща бамка... На Даксът почивам, само при рязък спад ще си купя Daimler напримерно. 35% мито - ама който е гъзар, купува си мерцедесче - а и основният пазар отдавна е на изток. Китайските хора ного се кефят - представи си само един китайски човек от 380 (например) да си купи ново мерцедесче - повече не ща.

Напоследък пазарувам почти само британски работи. Сгодни са - щото тамошният г-н горанов е лабав и не ме чеше.
            Last edited by Императорът; 10.02.2017, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ми що се набутвате в кьопави акции - купувайте си могъщи.
              Импов мен мие интересно като не правиш спекула за кво цял ден дремиш пред платформата ,не е ли скука тъка без сделки
              Дет се вика няма адреналин тъка ,друго една компания да падне 30% или да излети с толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Могъщите акции нито се качват нито падат качествено....в нормално положение,те са достигнали максимума си на този висок индекс ...
                Или пълна почивка или спекулка там където познаваш акцията....
                Щото некой рибки уж акули а като сменят оперението излизат умрела цаца...
                Иначе автомобилите ако ги смяташ за могъщи това за 35 % мито на немски автомобили в Щатите и канада ще им свали цената на 20 % най малко ....
                без банки няма могъщи акции....

Коментар

по добре да не се стига до такава криза...
                  А риска на квадрат ,следва и печалба на квадрат ако оцелее ....
                  В момента на Коба някой и подава пак динена кора ,до сега не може да я свали под 7,20-7,30
                  Онзи ден се бяха нагласили да я шортят , вчера също , днес пак ....
                  Ако не стане ще отскочи изведнъж нагоре....

Коментар

Тази тъпа агенция днес излезе със стронг сел за Коба...и прогн. цена 6,5...
                    на този арабин и грам не вярвам....
                    споко бе, няма да фалира тая банка. и не са само банки ан тая борса, глЕй някои фирми какви подскоци х3-х5 за няколко месеца направиха

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Пада кофти, при сравнително висок Дакс ... не я следя откакто я продадох ...
                      Бих си взел само ако доближи миналогодишното дъно при някаква паника - Гръцка, Френска ... все тая
                      Банките са позиции с риск на квадрат ...
                      по добре да не се стига до такава криза...
                      А риска на квадрат ,следва и печалба на квадрат ако оцелее ....
                      В момента на Коба някой и подава пак динена кора ,до сега не може да я свали под 7,20-7,30
                      Онзи ден се бяха нагласили да я шортят , вчера също , днес пак ....
                      Ако не стане ще отскочи изведнъж нагоре....

Коментар

Пада кофти, при сравнително висок Дакс ... не я следя откакто я продадох ...
                        Бих си взел само ако доближи миналогодишното дъно при някаква паника - Гръцка, Френска ... все тая
                        Банките са позиции с риск на квадрат ...

Коментар

Имам някакво усещане, че няма да оцелее в сегашния си вид ...
                          Още наливане на капитал ??? Дърпат се , но докога ... В цялата бъркотия си мисля, че ще намаже някой друг - SAN или BBVA .
                          Отдавна се говори колко много били банките в Италия и Испания и как сектора трябва да консолидира ....
                          Имам Сантандер , но не ми пречи да си взема и POP ...

Коментар

Внимавай, струва ми се , че тази новина е в цената от вчера ...
                            Все си мисля, че не се отказала да тества 0.8 ...
                            Да днес има нова
                            http://cincodias.com/cincodias/2017/...09_803647.html

Коментар

Коментар

Банко Популар

Banco Popular испански, S.A. информира, че на 9 февруари 2017 г.
                                на S & P агенция потвърди дългосрочния рейтинг на Банка B + и
                                Разположен перспектива в "стабилна".

Коментар

Working...
                                X