Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеDax боксува нещо в моите зони 12020 -12050
Утре ако не ме мързи ще видя как ми излизат графиките
Protokol -утре следобед да ли ще видим Популар под 0,80 цента
Леко съм си втълпил, че следващата седмица ще има сгоден момент за пазаруване на европейски банки - скоро не са излизали новини и прогнози за "лошите настроения" в Холандия и Франция ...Очаквам и Ципурата да помогне в тази насока - нещо се умълча, а рейтинга му пада ...
Така, че оставам да дебна 0.78-0.79 ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Все си мисля да купя и аз, но не те ли притесняват отношенията на Европа и САЩ към Русия?
Не е ли по-логически Европа и САЩ да се тревожат Русия какво може да им причини на тях?
Gazprom е една от най-стратегическите компании на света, ако дребничкият Дядя Путин врътне оня големия кран, половин Европа ще замръзне кат` тако`а. Вярвам, че комбинацията която си изградих: Газпромчета+Мидички (в които влиза доставчик №1 на газчица в Щатите: BGgroup) е една от най-стратегическите инвестиции, които съм правил досега.
Вземи си: на сгода са. Дивидентът тоже е добър - 7.89 беше миналата година, обикновено го увеличават всяка година, а и рублата поскъпна сосно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЦап-царап: още една порцийка Газпромченца, да ми станат като бройка поне колкото ПДНГ.
Ми аз засега - мисля - приключих с пазарът. Остана ми някой леФ сухичко, та ако има спих, да имам с какво да се нагувича на тънкана.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТо от Волатилството Импе се праят парички,за кво ти е някво умрало нещо де не мърда.
Теслата я разколачих-нагоре,надолу,всичките и гапчета отиграх.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Личи си, че си от старата школа, приятел! Нищо лично, напълно те уважавам и с много неща съм съгласен, но тук специално не си прав. Все пак BMW са стабилна марка, та могат 80 не са особено скъпи за тях. Разбира се, по-ниски нива е по-добре, но въпросът е ще ги има ли и кога?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Да, има абстрактно, но все пак трябва да има критерий за скъпост - и той е: колко ти плаща компанията, за да държиш акциите и. Разбира се - не без значение са перспективите, темпът на нарастване/намаляване на продажби, могъществото и т.н.
Затуй никога не бих си купил акции на Букчето. Плаща малко. Лесно унищожимо е.
Защо да дам 108 еврака (например) за едно Букче, вместо да дам 85 еврака за пакет: 1 Тотал, 1 Мида, 1 ВР, 1 Газпром - при положение, че тоя пакет е енергийно незаобиколим, щото ако тия 4 компании пуснат кепенците и врътнат кранчетата, ще стане голя-я-ямо мазало?
Утре някой може да измисли по-секси еквивалент на Букчето и след 10 години никой дори да не помни, че е имало Букче.
Обичам стратегически работи, а без Букче никому няма да му замръзне четирибуквието, нито ще загуби възможността си за придвижване.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Импе, скъпотата е абстрактно понятие, знаеш... И за мен акциите на Фейсбук са скъпи над 115 долара, обаче пазарът друго казва...
Затуй никога не бих си купил акции на Букчето. Плаща малко. Лесно унищожимо е.
Защо да дам 108 еврака (например) за едно Букче, вместо да дам 85 еврака за пакет: 1 Тотал, 1 Мида, 1 ВР, 1 Газпром - при положение, че тоя пакет е енергийно незаобиколим, щото ако тия 4 компании пуснат кепенците и врътнат кранчетата, ще стане голя-я-ямо мазало?
Утре някой може да измисли по-секси еквивалент на Букчето и след 10 години никой дори да не помни, че е имало Букче.
Обичам стратегически работи, а без Букче никому няма да му замръзне четирибуквието, нито ще загуби възможността си за придвижване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Скъпи са бе, техните кожи... над 80 кинта са си скъпички...От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеСега погледнах BMW и се оказа, че за чуденето ми да взема ли на 82,5 с таргет 86 си изпатих с една бърза 4%-тна за седмица-две.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар