Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Last edited by k.o.; 03.03.2017, 00:02.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
-
ех продадох covered calls на engie на 11.50 миналата седмица а тия днеска 7% нагоре до 12.50е изтичат тоя месец и април тъкмо преди изборите ще съм 40% в кеш освен ако не паднат до тогава.
но за първи път хващам дървото заради 2-3% премия да изтърва 6-7% ръст отгоре. От друга страна като бяха на 11.1 продадох 2 пута на 12 евро с падеж декември за по 2 евро
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемда,и аз бях дълъг от 11 820 и си прибрах печалбата на 11 924 (гап)
на последък съм се заиграл с гапове,и си излизат като цяло,но слагам и стопове,понеже имам доста отворени позиции,и не ми се ползва ресурса за усредняване.
Някак ми е некомфортно от тези нива за нагоре още,даже си чакам корекцията вече да стане факт( според мен този месец ще е )
Успех.
С нетърпение очаквам резултатите от Холандия да наместя малко кеш ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
мда,и аз бях дълъг от 11 820 и си прибрах печалбата на 11 924 (гап)
на последък съм се заиграл с гапове,и си излизат като цяло,но слагам и стопове,понеже имам доста отворени позиции,и не ми се ползва ресурса за усредняване.
Някак ми е некомфортно от тези нива за нагоре още,даже си чакам корекцията вече да стане факт( според мен този месец ще е )
Успех.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобре,стопа бе ударен,да видим колко ще се накукушинят още,дебнем за връх,гапа трябва да се запълни!
Аз съм дълъг от 11,850...с малка сума но с 1500 бр в Коба от 7,35 и 200 в Аареалбанк от 35,300....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Шегуваш се..!
Ако беше моя още на 8+ преди месец да съм ги продал...
сега имам 1500 на средна 7,35 и се чудя докъде ще ги докарат тези дни....
Ти къде си в Дакса....?дано стигнем тези нива.
аз съм за по-дълго в дакса. ще изчакам дивидентите да минат и тогава ще се преструктурирам по някои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеМонти, тази поръчка продава 126.058 ь 7.34 коба твоята ли е?
Ако беше моя още на 8+ преди месец да съм ги продал...
сега имам 1500 на средна 7,35 и се чудя докъде ще ги докарат тези дни....
Ти къде си в Дакса....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧудесен гап за отиграване(на едночасова си цунка ЕМА 200-красота) купувам Дакс на 11 812,цел 11942Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар