IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Изобщо не мислих, направих размяна на Коба срещу ареалбанк...8,50 на 36 ...
    Много ме нерви Ареала....
    Направих я само защото залагам на идеята докато върви сагата с ДБ и 4,0 на коба ареала ще е забравена...?
    аареала си има своите плюсове. ако не се лъжа в друга ниша работи ареала?
    мисля че банките ще върнат назад преди да продължат нагоре. Q-отчетите сега са на ход и дивидентите.
    още се хапя за дб, но минало свършено.
    Last edited by Ferry; 16.03.2017, 22:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Dax много слабо днес глей кво правят Иберийците
      10.172,87XXP (last)
      185,85+/- abs
      1,86%
      Daxa не ме е.е
      компаниите ме интересуват. доста често рустовете при едното са на контра с другото.
      дакса го споменавам имайки пред вид немски компании

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        коба и сантандер се държат стабилно. още няколко банки следват ТА.

добре върви засега, колко ли скоро ще се пързулнем полека!? дали на паркета ще има слайд след 16.3. !? какво мислите?
        Изобщо не мислих, направих размяна на Коба срещу ареалбанк...8,50 на 36 ...
        Много ме нерви Ареала....
        Направих я само защото залагам на идеята докато върви сагата с ДБ и 4,0 на коба ареала ще е забравена...?

Коментар

• Dax много слабо днес глей кво правят Иберийците
          10.172,87XXP (last)
          185,85+/- abs
          1,86%
          Last edited by lobos; 16.03.2017, 18:32.

Коментар

• коба и сантандер се държат стабилно. още няколко банки следват ТА.

добре върви засега, колко ли скоро ще се пързулнем полека!? дали на паркета ще има слайд след 16.3. !? какво мислите?
            Last edited by Ferry; 16.03.2017, 16:15.

Коментар

Явно новината е отиграна от пазара ,дори мисля .че изконсумирана ...
              по принцип да, но днес например имаше доста интересни завишения на таргети за някои банкови позиции.
              вярвам фед решението ще им се отрази следващи дни след лека поправка. а и дивиденти предстоят. в момента съм холд.

Коментар

гледам няма движения в постмаркета на трейдгейт.... да видим утре да не завъртия една корекциййка надолу че с тези непредвидими настроения...
                Явно новината е отиграна от пазара ,дори мисля .че изконсумирана ...

Коментар

Дигнаха ги сега да видим пазара
                  гледам няма движения в постмаркета на трейдгейт.... да видим утре да не завъртия една корекциййка надолу че с тези непредвидими настроения...

Коментар

'що, фед ще намали лихвата с 25 б.п.?
                    Дигнаха ги сега да видим пазара

Коментар

• coba и други банки днес показват солидни обеми при покачване в цената.
                      при комерц е ясно... очакванията са големи и ТА сочи за нива поне до 11. кой знае каква ще е цената към края на ноември

Коментар

По скоро от както Тръм е президент пазара реагира доста различно от нагласите на масата та да видим дори евентуално дигане на лихвите няма да потопи пазара

Коментар

Като гледам Дакс и Дау как чумеят нищо чудно след Фед да спретнат една корекция

Коментар

• Като гледам Дакс и Дау как чумеят нищо чудно след Фед да спретнат една корекция

Коментар

• ето го подтвърждениео за коба:

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Според теб има ли възможност да разводнят капитала по някакъв начин ... или по-скоро необходимост ...
                                Тоя дивидент дето го гласуваха при тия загуби направо прилича на примамка за пишман инвеститори ... или целта е да закрепят цената, поне временно
                                за сега не се е чувало за увеличение на капитала според мен се стремят да подкрепят цената
                                бавно и тихо нагоре

Коментар

Working...
                                X