Тази седмица чакам да видя късите по OHL ,ако не дойде корекция мисля ,че тук ще има бум на затваряне на късите най -много по спомени са от 6 евро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
аареала си има своите плюсове. ако не се лъжа в друга ниша работи ареала?
мисля че банките ще върнат назад преди да продължат нагоре. Q-отчетите сега са на ход и дивидентите.
още се хапя за дб, но минало свършено.
Нови акции за 11.65 евро
дойче банк стартира увеличение на капитала за две стари една нова....
от 20- 21 почват до 06 април..../ това са приблизителни дати/
Някой ще участва ли ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеда ви питам за компании дето се търгуват на ксетра(немски) колко е данък дивидент, става въпрос през еврофинансThe dividend withholding tax rate is 25% (26.375%, including the solidarity surcharge). The tax rate may be reduced under a tax treaty.
Всичко това обаче е валидно, ако фигурираш в акционерната книга, т.е. си реален собственик на акциите, но при Еврф. използват обща сметка за клиентите си, ти не си в акц. книга и при тях няма подобна практика, да изпращат декларация, въпреки че попълването не отнема време и така не можеш да се възползваш от данъчното облекчение. При посредници, като IB, няма никакъв проблем, попълваш, изпращаш, сверяват и ти удържат по - малко.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеда ви питам за компании дето се търгуват на ксетра(немски) колко е данък дивидент, става въпрос през еврофинанс
- 1 like
Коментар
-
за комерца това е мн добър сигнал:
спецовете по ТА ще излезнат прави с "шаманствата" сикакто някои наричат ТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКолеги - някой от вас има ли си швейцарски акции? Вярно ли, че тия марципанаджии чешат хората с 35% данък дивидент?The domestic withholding tax rate on dividend distributions (as well as deemed profit distributionsis 35% under the Switzerland-EU savings agreement, which provides Switzerland access to thebenefits similar to those in the EU parent-subsidiary directive, withholding tax is reduced to 0% oncross-border payments of dividends between related companies residing in EU member states andSwitzerland provided the parent company holds at least 25% of the capital of the distributingcompany and certain other criteria are satisfied. In addition, many of Switzerland's tax treatiesprovide for a 0% or 5% residual withholding tax rate for qualifying investments.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар