IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Това не е спам. Щом има конкретика...
    Описвайки дадена сделка или намерение за такава можеш само да помогнеш с информация.
    А дали някой ще реши да те последва – решението си е единствено негово.

А за Popular … откъде го изкопа това 0.5 ??? Предишните нагласи бяха за около 0.7 …
    Ясно, че атмосферата се промени заради някакви скрити скелети в гардероба … Ама те само около 600 млн. , какво се шашкат толкова . И при тая ситуация са над регулаторните изисквания .
    Вярно, че новото шефче се изниза по терлици, като се застоя само 6 месеца – много лош сигнал.
    Според мен и да четеш отчетите едва ли ще откриеш много . Те си стоят публични а цената дори вървеше нагоре…
    За мен са важни такива въпроси , които ще са определящи :
    • Има ли обществена мнение в Испания , че банките са много и с не добре почистени баланси и трябва да се работи по въпроса – като в Италия
    • Какво е значението на Popular – има ли статут на регионална банка ? Какво ще бъде отражението ако я купят или слеят с друга … или закрият ???
    Blackrock това им е портфейла към момента само при ПОП са минус 30 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Аз затова мисля да спра да спамя и да пиша тук да не подведа някой
      нема се плашиш ве нали тука всеки изказва мнение и предположение, "спами си" немаш никви ядове ....

Коментар

Аз затова мисля да спра да спамя и да пиша тук да не подведа някой
        Това не е спам. Щом има конкретика...
        Описвайки дадена сделка или намерение за такава можеш само да помогнеш с информация.
        А дали някой ще реши да те последва – решението си е единствено негово.

А за Popular … откъде го изкопа това 0.5 ??? Предишните нагласи бяха за около 0.7 …
        Ясно, че атмосферата се промени заради някакви скрити скелети в гардероба … Ама те само около 600 млн. , какво се шашкат толкова . И при тая ситуация са над регулаторните изисквания .
        Вярно, че новото шефче се изниза по терлици, като се застоя само 6 месеца – много лош сигнал.
        Според мен и да четеш отчетите едва ли ще откриеш много . Те си стоят публични а цената дори вървеше нагоре…
        За мен са важни такива въпроси , които ще са определящи :
        • Има ли обществена мнение в Испания , че банките са много и с не добре почистени баланси и трябва да се работи по въпроса – като в Италия
        • Какво е значението на Popular – има ли статут на регионална банка ? Какво ще бъде отражението ако я купят или слеят с друга … или закрият ???
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Аз затова мисля да спра да спамя и да пиша тук да не подведа някой

Коментар

Нямам тук но според мен ще видим 0,50 цента тук не съм я поглеждъл под лупа сега се чудя кога да продам OHL ТРУДНА Е
            Не ми изпълни поръчката за 1 цент... Може и да е за добро ... Откакто преживях драмата при Уникредит и като чуя за увеличение при банки ми става зле

Коментар

• аз с това увеличение на капитала ме страх смисъл патих при Абенгоа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                да се бяхте набили в читави банки с големи дивиденти
                Нямам тук но според мен ще видим 0,50 цента тук не съм я поглеждъл под лупа сега се чудя кога да продам OHL ТРУДНА Е

Коментар

• да се бяхте набили в читави банки с големи дивиденти

Коментар

• Протокол следиш ли Банко ПОПУЛАР '

Тук чак не ми се пише че май само аз спамя тука.днес май и набиха още къси

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Това усмири купувачите днес... Добре, че не са излезли , че щеше да стане ...
                      Но са излезли от клас Б ,все пак това са нормални неща да видим кой ги е взел
                      Ето клас а до момента има 77м оборот почти нищо

Коментар

Banco Santander е намалил дела си в Abengoa
                        https://www.cnmv.es/portal/verDoc.ax...7443da34e04%7D
                        Тук стана много заплетена имаше инфо че BANCO DE SABADELL са напуснали миналата седмица
                        Това усмири купувачите днес... Добре, че не са излезли , че щеше да стане ...

Коментар

• Banco Santander е намалил дела си в Abengoa
                          https://www.cnmv.es/portal/verDoc.ax...7443da34e04%7D
                          Тук стана много заплетена имаше инфо че BANCO DE SABADELL са напуснали миналата седмица
                          Last edited by lobos; 10.04.2017, 17:08.

Коментар

• Ха що паднахте от 12208 евреи.можеше 20000 ейкъдей .хяхяхяхяяяяяяяяяяя

Коментар

• Седя и се чудя OHL кога ще направи корекция преди или след 5 еврака

Коментар

Какво чакаш при металите ,според мен там сме на горе ,говоря за мед ,олово а не за злато
                                суровините като цяло всичките ше са нагоре, златото/сребро/платина тоже ше ходят там къде си бяха преди на 2011та.

Коментар

Working...
                                X