If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това не е спам. Щом има конкретика...
Описвайки дадена сделка или намерение за такава можеш само да помогнеш с информация.
А дали някой ще реши да те последва – решението си е единствено негово.
А за Popular … откъде го изкопа това 0.5 ??? Предишните нагласи бяха за около 0.7 …
Ясно, че атмосферата се промени заради някакви скрити скелети в гардероба … Ама те само около 600 млн. , какво се шашкат толкова . И при тая ситуация са над регулаторните изисквания .
Вярно, че новото шефче се изниза по терлици, като се застоя само 6 месеца – много лош сигнал.
Според мен и да четеш отчетите едва ли ще откриеш много . Те си стоят публични а цената дори вървеше нагоре…
За мен са важни такива въпроси , които ще са определящи :
Има ли обществена мнение в Испания , че банките са много и с не добре почистени баланси и трябва да се работи по въпроса – като в Италия
Какво е значението на Popular – има ли статут на регионална банка ? Какво ще бъде отражението ако я купят или слеят с друга … или закрият ???
Blackrock това им е портфейла към момента само при ПОП са минус 30 милиона
Аз затова мисля да спра да спамя и да пиша тук да не подведа някой
Това не е спам. Щом има конкретика...
Описвайки дадена сделка или намерение за такава можеш само да помогнеш с информация.
А дали някой ще реши да те последва – решението си е единствено негово.
А за Popular … откъде го изкопа това 0.5 ??? Предишните нагласи бяха за около 0.7 …
Ясно, че атмосферата се промени заради някакви скрити скелети в гардероба … Ама те само около 600 млн. , какво се шашкат толкова . И при тая ситуация са над регулаторните изисквания .
Вярно, че новото шефче се изниза по терлици, като се застоя само 6 месеца – много лош сигнал.
Според мен и да четеш отчетите едва ли ще откриеш много . Те си стоят публични а цената дори вървеше нагоре…
За мен са важни такива въпроси , които ще са определящи :
Има ли обществена мнение в Испания , че банките са много и с не добре почистени баланси и трябва да се работи по въпроса – като в Италия
Какво е значението на Popular – има ли статут на регионална банка ? Какво ще бъде отражението ако я купят или слеят с друга … или закрият ???
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар