IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    после Льо Пеница кат стане главатар ше има същата дупка ама с 1000 надолу ......
    Това трябваше да стане след първия кур(пардон ,Тур).И днес можеше да отворим на 10К и сега да говорим друго!
    Работят простите неща,нищо че понякога и те губят.Гледам само чарта и не влагам дълбоки мисли когато цъкам.А "Дълбокия анализ" предполагаше,че ще спечели внука на даскалицата щото е илюминат,а това се харесва на върхушката....А Пенка в режим на санкции ходи при Путин,което си беше фал отвсякъде.Той и Вучич една седмица преди сръбските избори ходи при Него,ама дека е Београд,дека е Париж.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Еврейчето лупус слуша ли.късо от 12315
      Аз почвам да играя срещу това което кажеш. Явно си слаб, но на твой гръб явно се правят много пари . Току виж си ме направил много богат като еврейте от уол стриит. Ще те благословия цял живот и ще ти дам едни 5% комисиона да не си капо

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз продадох ДБ през 170 цента....
        Но не смятам че ще падне ДАХ тези дни ,може би в сряда ...затова още държа ареалбанк ,тя е най малко качваща се
        Довечера ще е момента на ДАУ...?
        Според мен колкото повече се катерим към 13 К идва момента на 10 К...
        са не пипайте нищо, остай ги да се набеснеят към Май месец там след 7ми или по-натам, сега знаят, че са ушили сумай ти народ с късите и всичко влиза шорт, но ше го държат да виси като сопол даже ше го качват още, може малко да го пуснат после пак ше дръпне и така ше се клати. Всичко е ток и жица на Макарона в "кърпа му е вързано" и нема ядове нема да има повече проблеми, мда ама не функционират баш така нешата .....

Коментар

добре, а защо влизаш преди "някво си събитие" с CFD с шанс 50/50 в квато и да било посока ?! Изчакайте майка му мечка и после влизайте то сега е за SELL ако се беше изсулило с 300 надолу щеше да е за BUY, поглени го ква дупка е сътворило тези неща не траят дълго, после Льо Пеница кат стане главатар ше има същата дупка ама с 1000 надолу ......
          Аз продадох ДБ през 170 цента....
          Но не смятам че ще падне ДАХ тези дни ,може би в сряда ...затова още държа ареалбанк ,тя е най малко качваща се
          Довечера ще е момента на ДАУ...?
          Според мен колкото повече се катерим към 13 К идва момента на 10 К...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            За гаповете няма начин за прогнозиране.До клоуз-петък ситуацията си беше Селл ама днес на опъна ме сряза 200 пипса над написаното щото над 12000 трудно се виждаше.Същото беше и след Брекзита даже там дупката беше 8 фигури по памет!

Последната гордост на капитализма - борсовата търговия - ще потъне най-последна!Освен ако корееца не обърка посоката и вместо австралия вземе че удари тука....Или пък тръмпето с некой крив томахок тресне и той насам!
            добре, а защо влизаш преди "някво си събитие" с CFD с шанс 50/50 в квато и да било посока ?! Изчакайте майка му мечка и после влизайте то сега е за SELL ако се беше изсулило с 300 надолу щеше да е за BUY, поглени го ква дупка е сътворило тези неща не траят дълго, после Льо Пеница кат стане главатар ше има същата дупка ама с 1000 надолу ......

Коментар

• The German DAX sets a new all-time record at 12,392

Коментар

• За гаповете няма начин за прогнозиране.До клоуз-петък ситуацията си беше Селл ама днес на опъна ме сряза 200 пипса над написаното щото над 12000 трудно се виждаше.Същото беше и след Брекзита даже там дупката беше 8 фигури по памет!

Последната гордост на капитализма - борсовата търговия - ще потъне най-последна!Освен ако корееца не обърка посоката и вместо австралия вземе че удари тука....Или пък тръмпето с некой крив томахок тресне и той насам!
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

това е еврейската същност. НО хората са глупави или прости и не желаят да го разберат, осъзнаят или поне понаучат ЗАЩО е така както и да е, не е място тук за това а и да си гледаме нас и спасяваме
                  еми квот такова с тия гадове кво прайм са, иначе едно приятелче той по-навътре с тия анализи на борсата смята там едни цикли едни вълни, чудесии и разправя колко повече приближава края на едно вдижение, толкова по-вертикално става. Сега би трябвало да го изпънат преди да пропадне и като гледам то така и става ...... Целта е до такава степен да го емнат в едната посока, че да се откажеш защото нямаш повече ресурс, а тези които движат борсата в тях е и печатницата - иначе "пазара е свободен" .....
                  Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 11:00.

Коментар

ама са силни мамицата им отровна нема отърване, банки в тях, медии пак в тях, половината политици у джоба, глей с всички възможни курвенски номера и подсечки се действа, за да стане нещо си, било война, било избори, газопроводи, бомби, тероризми, глупости измислици незнам си що си ... направо ужаст ама кво да прайш незнам как ше се откачим от тия хора ако въобще са хора щот толкова антихуманни идиоти не съм видял никога .....
                    това е еврейската същност. НО хората са глупави или прости и не желаят да го разберат, осъзнаят или поне понаучат ЗАЩО е така както и да е, не е място тук за това а и да си гледаме нас и спасяваме

Коментар

долна пасмина са тия... отвратително тъпа и подмолна сган до един. затова и споменах, че до 7.5. трепети ще има много.
                      ама са силни мамицата им отровна нема отърване, банки в тях, медии пак в тях, половината политици у джоба, глей с всички възможни курвенски номера и подсечки се действа, за да стане нещо си, било война, било избори, газопроводи, бомби, тероризми, глупости измислици незнам си що си ... направо ужаст ама кво да прайш незнам как ше се откачим от тия хора ако въобще са хора щот толкова антихуманни идиоти не съм видял никога .....

Коментар

аз съм с лимитирана печалба и с лимитирана загуба, плащам такси за ролване във времето тва ми е сеченото иначе не е страшно къде и да ходи, но вече доста такси съм платил ролване и започва да ми писва на шнура ......
                        Но я глей как се грижат за Макарона, добре кажи не са ли долни педали евреите в Сашово ?!? .... French consulate in New York evacuated after bomb threat

http://www.straitstimes.com/world/fr...er-bomb-threat
                        долна пасмина са тия... отвратително тъпа и подмолна сган до един. затова и споменах, че до 7.5. трепети ще има много.
                        Last edited by Ferry; 24.04.2017, 10:35.

Коментар

мдам, така е но на вашият фронт още се уча и не рискувам засега. важното е пари да се правят, къде повече, къде помалко.... НО да ги има, че няма ли ги, много зле

аз съм с лимитирана печалба и с лимитирана загуба, плащам такси за ролване във времето тва ми е сеченото иначе не е страшно къде и да ходи, но вече доста такси съм платил за ролване и започва да ми писва на шнура ......

Но я глей как се грижат за Макарона, добре кажи не са ли долни педали евреите в Сашово ?!? Тряяло им е цели 50 мин. да сменят бюлетините в "подозрителното МПС" .... Ебааа го кво толко проверяваш кола 1 час ?!?? ...

French consulate in New York evacuated after bomb threat

http://www.straitstimes.com/world/fr...er-bomb-threat

NEW YORK (AFP) – The French consulate in New York, where thousands of expatriates were registered to cast ballots in their presidential election on Saturday (April 22), was briefly evacuated following a bomb threat, officials said.
                          ............
                          Dozens of people who were inside the building at about 5pm (2100 GMT) waited on the sidewalk while authorities checked the vehicle.

The situation returned to normal after about 50 minutes, said consulate press officer Amelie Geoffroy. Voting activities, which were scheduled to take place until 7pm, also resumed, she added.
                          Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 10:36.

Коментар

• Банките са върха....

Коментар

играта е същата, но ше изгрее и сънце на наща улица, че standard deviationa стана двойка (2.0), а тва не беше ставало дори и когато имаше QE 6то по ред тогава беше 1.75, само за уточнение е че нещата са overbought вече над 1.0 .....
                              После ше има " ... Ама защо падат акциите кат отчетите им са супер и са мноо добре P/E, ratio mratio, от 100 кладенеца вода е що е така ?!?" ..... кратко и ясно щото има гравитация за туй ....
                              мдам, така е но на вашият фронт още се уча и не рискувам засега. важното е пари да се правят, къде повече, къде помалко.... НО да ги има, че няма ли ги, много зле

Коментар

за вас знам, но вие имате своите залози и друга игра. иначе каквото такова
                                играта е същата, но ше изгрее и сънце на наща улица, че standard deviationa стана двойка (2.0), а тва не беше ставало дори и когато имаше QE 6то по ред тогава беше 1.75, само за уточнение е че нещата са overbought вече над 1.0 .....
                                После ше има " ... Ама защо падат акциите кат отчетите им са супер и са мноо добре P/E, ratio mratio, от 100 кладенеца вода е що е така ?!?" ..... кратко и ясно щото има гравитация за туй ....
                                Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 10:15.

Коментар

Working...
                                X