IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

По принцип разликата е била около -2,5- 3 пъти от тях ли ,мислиш да купиш ?
    Засега се услушвам , но предпочитам ABG.A .... Може би има майстори, които правят пари от разликите в движението ..

May 15, 2017 09:07
    ABG.B MC 0.02 € +6.25%

ABG.A 0.04 € -2.27%

ABY 19.89 $ +2.26%

п.с. Отърва ли се от OHL ?
    Last edited by Protokol; 15.05.2017, 10:19.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• днес ще има приятно падане на еврейските индексиииииии евреиииииииииии. хяхяхяхяхяхяхяхя. падай казах

Коментар

Само да попитам колко човека освен мен имат Абенгоа?
        И аз съм в кюпа

Коментар

А не казвам как е преди още от 12к че и по надолу те слушам за къс а виж къде сме днес ,всеки сам си решава как да загуби парите важното е да има съвети
          аз съвети не даам бе, аз предполагам нещо си, а дали ще е така или нема да е така еба ли го. Е фашагата беше на 12К е после слезна в бързината на 8 хилки и са пак ше слезне нема страшно ....

P.S. всеки е 100% прав само времето е различно ...
          Last edited by michaelis12; 14.05.2017, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

ау майко, ей дървени глави сте майка му мечка кат преди всички беха полудели по GILD аз им разпраам тва ше падне и то доста те слушат там CIO то кво ги омайвал и как щел да възкреси мъртвите с техните лекарства, ееем ок ей погледни го GILDa са къде е ....
            Е поръчват ги и после 2000та и 2008ма си еба Франко джаза и са още веднъж ше стане след тва па ше ги поръчват и па същото ....

аз тва и прайм и как им е смешно на дългите в един момент нема да им е вече смешно ....
            А не казвам как е преди още от 12к че и по надолу те слушам за къс а виж къде сме днес ,всеки сам си решава как да загуби парите важното е да има съвети

Коментар

Това ,че никой не им вярва не значи че никой не ги поръчва за мен това си е сигнал ,всеки сам си решава какво да прави
              ау майко, ей дървени глави сте майка му мечка кат преди всички беха полудели по GILD аз им разпраам тва ше падне и то доста те слушат там CIO то кво ги омайвал и как щел да възкреси мъртвите с техните лекарства, ееем ок ей погледни го GILDa са къде е ....
              Е поръчват ги и после 2000та и 2008ма си еба Франко джаза и са още веднъж ше стане след тва па ше ги поръчват и па същото ....

Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Като не им вярваш шорти ги
              аз тва и прайм и как им е смешно на дългите в един момент нема да им е вече смешно ....
              Last edited by michaelis12; 14.05.2017, 21:00.

Коментар

• Само да попитам колко човека освен мен имат Абенгоа?

Коментар

ей тука едно смислено видео, на тоя професор дядката американец комунист/марксист да е жив и здрав да отваря очите на хората и то без пари (защото у Харвард е с пари) съшо и на идиотите в тоя сайт дет им се радват на такива некролози като Бъфет, Били и останалата пасмина милиардери ....

Като не им вярваш шортиги

Коментар

тия па S&P500 ако ги ебава някой за слива па добре и децата в 1 клас видяха, че са олигархична мутренска организация, която не е никаква международна рейтингова агенция, а най-обикновенна американска бакалия с щанд за кебапчета за политически цели .....
                    И пак се занимаваш с тия тъпотии отчетите незнам не разбирате ли не искате ли да разберете, че тия работи са за по телевизията за идиотите и некви немат никво влияние над движението на акцията .......
                    Това ,че никой не им вярва не значи че никой не ги поръчва за мен това си е сигнал ,всеки сам си решава какво да прави

Коментар

• ей тука едно смислено видео, на тоя професор дядката американец комунист/марксист да е жив и здрав да отваря очите на хората и то без пари (защото у Харвард е с пари) съшо и на идиотите в тоя сайт дет им се радват на такива некролози като Бъфет, Били и останалата пасмина милиардери ....

Last edited by michaelis12; 14.05.2017, 20:02.

Коментар

Стандард енд Пуърс вдига рейтинга на Atlantica Добив и възлиза на BB + / BB-

Leer más: http://www.noticiasdeaita.es/news/standard-and-poors-sube-el-rating-de-atlantica-yield-y-lo-situa-en-bb-bb/
                        Утре им излиза и на тях отчета по спомен
                        тия па S&P500 ако ги ебава някой за слива па добре и децата в 1 клас видяха, че са олигархична мутренска организация, която не е никаква международна рейтингова агенция, а най-обикновенна американска бакалия с щанд за кебапчета за политически цели .....
                        И пак се занимаваш с тия тъпотии отчетите незнам не разбирате ли не искате ли да разберете, че тия работи са за по телевизията за идиотите и некви немат никво влияние над движението на акцията .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Вторите - но ги търсих като ABG.B.,.. Защо не се движат в синхрон ?

https://m.investing.com/equities/abengoa-b
                          По принцип разликата е била около -2,5- 3 пъти от тях ли ,мислиш да купиш ?

Коментар

• Да ти кажа при ABG и ABG.P -нито графика нито нищо върви така ,че файда няма
                            Тази седмица чакаме новини от УСА и Дубай

Коментар

ABG
                              ABG.P
                              кое не намираш от двете ?
                              Вторите - но ги търсих като ABG.B.,.. Защо не се движат в синхрон ?

https://m.investing.com/equities/abengoa-b
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                С превод от махалата
                                "В допълнение, агенцията на САЩ оценява много положително на финансовото състояние на Atlantica премахване на повечето от напречното Abengoa при финансиране на неговите активи (Освобождаване) гаранции, премахване на рисковете, свързани с основния му акционер и укрепва автономията"
                                Как ли ще го изтълкува пазара ... Гледах, че ABG и Atlantica не винаги се движат в една посока ...
                                А пък тия ABG.B въобще не ги намерих на на платформата (IB)...
                                ABG
                                ABG.P
                                кое не намираш от двете ?

Коментар

Working...
                                X