Първоначално изпратено от HY Spread
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИнтересен спад ...
Ще ги добавя в списъка за наглеждане ... Нещо загубих ловкост при хващане на падащи ножове и напоследък само ...сухи тренировки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?
Ще ги добавя в списъка за наглеждане ... Нещо загубих ловкост при хващане на падащи ножове и напоследък само ...сухи тренировки
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМисля, че до лятото VOW ще са 10% нагоре
п.с. понеже се получи противоречия в написаното да поясня - смятам, че в рамките на 12 м е много вероятно да дойдат мечките на DAX и затова едни 10% up от тези нива не ме блазнят ...Last edited by Protokol; 06.03.2018, 14:01.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Мисля, че до лятото VOW ще са 10% нагоре
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНапоследък натискат яко банките и авто производителите...Как ги виждате нещата ? Мисля, че ще се отвори сгоден момент до лятото и се оглеждам за Unicredit, UBS, Volkskvagen, Daimler...чакам ги още 10% надоле...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНапоследък натискат яко банките и авто производителите...Как ги виждате нещата ? Мисля, че ще се отвори сгоден момент до лятото и се оглеждам за Unicredit, UBS, Volkskvagen, Daimler...чакам ги още 10% надоле...
Коментар
-
Напоследък натискат яко банките и авто производителите...Как ги виждате нещата ? Мисля, че ще се отвори сгоден момент до лятото и се оглеждам за Unicredit, UBS, Volkskvagen, Daimler...чакам ги още 10% надоле...Last edited by Protokol; 06.03.2018, 08:00.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Предполагам, че "Гинка" е подала оферта за придобиванеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо така упорито от дни наред пада бамчицата ми: Хъ-Съ-Бъ-Цъ - и то след толкова добър отчет? Не че ми пука особено де, ама някак не е честно това така да се каже, а и тревожно е, че не виждам причина - някой знай ли нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо така упорито от дни наред пада бамчицата ми: Хъ-Съ-Бъ-Цъ - и то след толкова добър отчет? Не че ми пука особено де, ама някак не е честно това така да се каже, а и тревожно е, че не виждам причина - някой знай ли нещо?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар