IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Преди 4-5 месеца реших да почна да пиша на идиотската кирилица на айфона. Адска мъка, три-четири седмици, че и повече, но после стана лесно и сега го нямам този проблем.

Ми ще направим изключение за инвеститорите с айфони ...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Преди 4-5 месеца реших да почна да пиша на идиотската кирилица на айфона. Адска мъка, три-четири седмици, че и повече, но после стана лесно и сега го нямам този проблем.

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Пиши на немски да те разберат повечето ... пък и сме в темата за DAX
      Нищо лично - то е ясно, че почти всички назнайват английски, ама все пак да уважаваме кирилицата

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

you do not listen again

you got in at 22
        Пиши на немски да те разберат повечето ... пък и сме в темата за DAX
        Нищо лично - то е ясно, че почти всички назнайват английски, ама все пак да уважаваме кирилицата

Коментар

• Сиреч, на 22 е много евтино.

Точно обаче за да избегна падащите ножове, и когато съм контра пак взимам компании със силно конкурентно предимство. А не само защото е паднало много.

Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

you do not listen again

you got in at 22
          Last edited by Money; 06.03.2018, 17:22.

Коментар

За SAP съм по-сигурен, че имат силно конкурентно предимство. За Онтекс нищо не знам и като голедам какво продават:

(disposable personal hygiene solutions for babies, women and adults. It offers a range of such products as baby diapers, baby pants, baby wet wipes, pads, pantyliners, tampons, light incontinence products, pull-ups, belt diapers, all-in-one tape systems, shaped pads and underpards)

се чудя те ли са лидери в тази сфера. Най-малкото P&G там са много мощни с Памперс.

you do not listen again

you got in at 22

Коментар

• Добре уцелил си кога да влезеш

Коментар

• Кои падащи взе?

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Интересен спад ...
                Ще ги добавя в списъка за наглеждане ... Нещо загубих ловкост при хващане на падащи ножове и напоследък само ...сухи тренировки

Коментар

• При VOW последно имаше решение на немски съд, което дава възможност на немските градове да забраняват дизела.

Мисля, че вече се вижда края на скандалите и VOW ще са нагоре. Но трябва търпение. Държа ги от края на септември 2015; възстановяването отне повече време отколкото мислех, но това няма значение. Посоката е нагоре.

Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                  От няколко месеца съм (с дребни пари) long VW, а от скоро long DeutscheBank. VW тръгна мн добре, сега не е толко добре, но пак е добре, за разлика от DB, където е зле, с тендеция да остане така.
                  Честно казано не знам каква им е драмата на инвеститорите с VW, пръскат по продажби, рекорди, ама не били кат тесла и нямали мн потенциал за в бъдещето. Ай сиктир, 10 млн коли годишно при все скандали, обгазени маймуни и прочее.

Дойче като цяло нямам концепция, освен че ми се струва евтино

Да видим до лятото, че после и на мен ми се привиждат мечки... Или ще чистя или ще държа за още непланираните деца.

Коментар

• За SAP съм по-сигурен, че имат силно конкурентно предимство. За Онтекс нищо не знам и като голедам какво продават:

(disposable personal hygiene solutions for babies, women and adults. It offers a range of such products as baby diapers, baby pants, baby wet wipes, pads, pantyliners, tampons, light incontinence products, pull-ups, belt diapers, all-in-one tape systems, shaped pads and underpards)

се чудя те ли са лидери в тази сфера. Най-малкото P&G там са много мощни с Памперс.

Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

Ontex

Коментар

• От няколко месеца съм (с дребни пари) long VW, а от скоро long DeutscheBank. VW тръгна мн добре, сега не е толко добре, но пак е добре, за разлика от DB, където е зле, с тендеция да остане така.
                      Честно казано не знам каква им е драмата на инвеститорите с VW, пръскат по продажби, рекорди, ама не били кат тесла и нямали мн потенциал за в бъдещето. Ай сиктир, 10 млн коли годишно при все скандали, обгазени маймуни и прочее.

Дойче като цяло нямам концепция, освен че ми се струва евтино

Да видим до лятото, че после и на мен ми се привиждат мечки... Или ще чистя или ще държа за още непланираните деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

guys, you look at the wrong counterparties ....
                        Въобще не съм сигурен какво трябва да се прави .. Нямам стратегия и затова не правя сделки... Гледам мача и отбелязвам интересни позиции с интересни движения... Това не ми пречи да съм 90% в акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Интересен спад ...
                          Ще ги добавя в списъка за наглеждане ... Нещо загубих ловкост при хващане на падащи ножове и напоследък само ...сухи тренировки
                          guys, you look at the wrong counterparties ....

Коментар

А не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?
                            Интересен спад ...

Коментар

А не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?
                              Ontex

Коментар

• А не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?

Коментар

Working...
                                X