Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Преди 4-5 месеца реших да почна да пиша на идиотската кирилица на айфона. Адска мъка, три-четири седмици, че и повече, но после стана лесно и сега го нямам този проблем.
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПиши на немски да те разберат повечето ... пък и сме в темата за DAX
Нищо лично - то е ясно, че почти всички назнайват английски, ама все пак да уважаваме кирилицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
you do not listen again
you got in at 22
Нищо лично - то е ясно, че почти всички назнайват английски, ама все пак да уважаваме кирилицата
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Сиреч, на 22 е много евтино.
Точно обаче за да избегна падащите ножове, и когато съм контра пак взимам компании със силно конкурентно предимство. А не само защото е паднало много.
you do not listen again
you got in at 22Last edited by Money; 06.03.2018, 17:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа SAP съм по-сигурен, че имат силно конкурентно предимство. За Онтекс нищо не знам и като голедам какво продават:
(disposable personal hygiene solutions for babies, women and adults. It offers a range of such products as baby diapers, baby pants, baby wet wipes, pads, pantyliners, tampons, light incontinence products, pull-ups, belt diapers, all-in-one tape systems, shaped pads and underpards)
се чудя те ли са лидери в тази сфера. Най-малкото P&G там са много мощни с Памперс.
you got in at 22
Коментар
-
Кои падащи взе?
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИнтересен спад ...
Ще ги добавя в списъка за наглеждане ... Нещо загубих ловкост при хващане на падащи ножове и напоследък само ...сухи тренировки
Коментар
-
При VOW последно имаше решение на немски съд, което дава възможност на немските градове да забраняват дизела.
Мисля, че вече се вижда края на скандалите и VOW ще са нагоре. Но трябва търпение. Държа ги от края на септември 2015; възстановяването отне повече време отколкото мислех, но това няма значение. Посоката е нагоре.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеОт няколко месеца съм (с дребни пари) long VW, а от скоро long DeutscheBank. VW тръгна мн добре, сега не е толко добре, но пак е добре, за разлика от DB, където е зле, с тендеция да остане така.
Честно казано не знам каква им е драмата на инвеститорите с VW, пръскат по продажби, рекорди, ама не били кат тесла и нямали мн потенциал за в бъдещето. Ай сиктир, 10 млн коли годишно при все скандали, обгазени маймуни и прочее.
Дойче като цяло нямам концепция, освен че ми се струва евтино
Да видим до лятото, че после и на мен ми се привиждат мечки... Или ще чистя или ще държа за още непланираните деца.
Коментар
-
За SAP съм по-сигурен, че имат силно конкурентно предимство. За Онтекс нищо не знам и като голедам какво продават:
(disposable personal hygiene solutions for babies, women and adults. It offers a range of such products as baby diapers, baby pants, baby wet wipes, pads, pantyliners, tampons, light incontinence products, pull-ups, belt diapers, all-in-one tape systems, shaped pads and underpards)
се чудя те ли са лидери в тази сфера. Най-малкото P&G там са много мощни с Памперс.
Ontex
Коментар
-
От няколко месеца съм (с дребни пари) long VW, а от скоро long DeutscheBank. VW тръгна мн добре, сега не е толко добре, но пак е добре, за разлика от DB, където е зле, с тендеция да остане така.
Честно казано не знам каква им е драмата на инвеститорите с VW, пръскат по продажби, рекорди, ама не били кат тесла и нямали мн потенциал за в бъдещето. Ай сиктир, 10 млн коли годишно при все скандали, обгазени маймуни и прочее.
Дойче като цяло нямам концепция, освен че ми се струва евтино
Да видим до лятото, че после и на мен ми се привиждат мечки... Или ще чистя или ще държа за още непланираните деца.
Коментар
-
guys, you look at the wrong counterparties ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИнтересен спад ...
Ще ги добавя в списъка за наглеждане ... Нещо загубих ловкост при хващане на падащи ножове и напоследък само ...сухи тренировки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА не е ли сега добър момент да се вземе малко SAP?
Коментар
Коментар