If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При банките тепърва ще почва веселото, 2016-а при някои може да се стори като връх.
Веселбата при банките започна много отдавна За десетина години акциите им се сринаха с над 80% по-скоро ще има отрезвяване.Нали не мислиш,че най-голямата немска или датска банка ще фалира и акциите им ще се занулятКазват,че най-тъмно е преди зазоряване
Мятай се смело,UBS на 10 евро е много малко вероятно Скоро ще има рязък обрат при банките, Deutsche bank и Danske bank също са в абсолютно дъно и изобщо не са за пренебрегване.
Колеги, докъде мислите че може да продължи спада при UBS Group Inc.? Можем ли да видим цена от 10 евро примерно? Дали смятате че е подходяща инвестиция в дългосрочен план? Виждам че дават нелош дивидент, януари 2018-та цената е била близо 19 евро. Колко лошо може да се отрази една евентуална дългова криза в средносрочен план? Изобщо смятате ли че е добре да се купува на тези цени и защо?
Мятай се смело,UBS на 10 евро е много малко вероятно Скоро ще има рязък обрат при банките, Deutsche bank и Danske bank също са в абсолютно дъно и изобщо не са за пренебрегване.
Колеги, докъде мислите че може да продължи спада при UBS Group Inc.? Можем ли да видим цена от 10 евро примерно? Дали смятате че е подходяща инвестиция в дългосрочен план? Виждам че дават нелош дивидент, януари 2018-та цената е била близо 19 евро. Колко лошо може да се отрази една евентуална дългова криза в средносрочен план? Изобщо смятате ли че е добре да се купува на тези цени и защо?
Може. Писах обемите са малки Но шанса ДАКС да направи нов връх а американците не, са доста малки а тук стоповете са най - изгодни . А мисля че американците са формирали средно срочен връх. .
Мисля че ще има силна американска сесия тези дни...
Последните от миналия петък са някаква корекция на спад.....ще измислят някаква новина.
Това пък защо...
Утре сутринта може да ти ударят стопа след японците ....50 на 50 е...?
Може. Писах обемите са малки Но шанса ДАКС да направи нов връх а американците не, са доста малки, а тук стоповете са най - изгодни . А мисля че американците са формирали средно срочен връх. .
Коментар