IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Касапница сега нема да има по скоро ще се спуснат още малко и след това върнат сериозно на горе . Касапницата ще е октомври по традиция, по скоро ще сериозна корекция отколкото касапница
    ммм тц, колко да е сериозно и аз ги чакам пак на 2980 да им бия още една в мутрата ама гледам ги са върнали на 2900 фючърсите, днеска всичко с гапове надоле .... всичкото къси държа, там не пускам ....

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз това играя,яко обръщане тези дни ,но ако не сме прави.......влезнал съм с една трета , сега ще влезна с още една трета и така се почва.....
    абе не влизайте още дълги бе оооууу тия от другата страна само чакат да подаде нос нагоре и веднага му слагат тенджерата на сурата, глей индикатора още сочи надоле нема дивергенция нема джан джун и е под ЕМА50 / МА100

P.S. за мене всяко връщане ще е корективно и възможност за SELL (но всичко е възможно, нема нищо сигурно) !!
    Last edited by michaelis12; 05.08.2019, 10:49.

Коментар

Касапница сега нема да има по скоро ще се спуснат още малко и след това върнат сериозно на горе . Касапницата ще е октомври по традиция, по скоро ще сериозна корекция отколкото касапница
      Аз това играя,яко обръщане тези дни ,но ако не сме прави.......влезнал съм с една трета , сега ще влезна с още една трета и така се почва.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес ще се почне с касапница,гледам Ибекса е на 8800 така че лошо....
        Имам надежда довечера за обръщане но ако не стане става лошо по рано отколкото очаквах и ще си получа заслуженото за дългите....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Падне ли 8900 при Ибекс става лошо ще видим ДАУ под 19 000 .
          Днес ще се почне с касапница,гледам Ибекса е на 8800 така че лошо....
          Имам надежда довечера за обръщане но ако не стане става лошо по рано отколкото очаквах и ще си получа заслуженото за дългите....

Коментар

• Падне ли 8900 при Ибекс става лошо ще видим ДАУ под 19 000 .

Коментар

8900 е ключово ниво да видим как ще затвори Ибекс днес
              Влезнах в Коба на 5,90 с цел добри резултати на тримесечието на 7 август с цел 6,7-7 , продължавам да държа Аареалбанк с цел каквото стане на 18 август ..
              Влезнах дълъг на ДАХ от 11850 с цел 12300 май това ще са ми последните дълги .......Продадох Вирекард за да влезна в коба ....може и да е грешка но ще е моя....
              Мисля че твоето 10200 няма да излезе... щом не излезна на отчетите ....?

П.П. Може би 9300-9500...
              Last edited by Монти; 03.08.2019, 11:41.

Коментар

• 8900 е ключово ниво да видим как ще затвори Ибекс днес

Коментар

Как така у сред летото ,че колите прасетата.
                  Пък аз се чудих, що при тебе нещата все на обратно.

Не че аз прокопсах с тея къси от неколко месеца

Тия прасета дет , кльопат жълъди и после на Хамон ли.
                  дръж късите Тошко нема се плашиш и нема затваряш, до края на годината ше изкараме "от наеми" за 2 години напред ....

Коментар

Ами в момента съм България .
                    Чума или не знам кво има

Коментар

Миналата седмица извадиха страшни резултати заедно със Сабадел банк .
                      Точно се чудех кой разпродава така по някои позиции и излезе официално ,че Caixa е продала всичко в Repsol.
                      Мисля че разпродава по още позиции ,може и да е видиш под 2
                      Едва ли ще хване пътя на Популаре .
                      Не ги следя вече и сега е лято време за почивка и да колим прасета

Last edited by Todor Sabev; 01.08.2019, 22:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Може и да познаеш ....
                        Към познавачите на испанския пазар - какво мислите за CAIXA BANK ? толкова ли е зле или следва общия спад ...или е хванала пътя на Populare
                        Ако слезе под 2 смятам да си взема ...
                        https://www.investing.com/equities/caixabank-sa
                        Миналата седмица извадиха страшни резултати заедно със Сабадел банк .
                        Точно се чудех кой разпродава така по някои позиции и излезе официално ,че Caixa е продала всичко в Repsol.
                        Мисля че разпродава по още позиции ,може и да е видиш под 2
                        Едва ли ще хване пътя на Популаре .
                        Не ги следя вече и сега е лято време за почивка и да колим прасета

Коментар

Вдигане на самолета тук нема да има , индекса е поел по пътя на СОФИКС , както и по - голяма част от индексите от периферията.
                          еми Амин! и толкоз за периферията

P.S. а виде ли тоя филм, Паули свали лихвите и еврото забоде нос ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

аз не познавам испанския пазар бе мой, само гледам графиката и на тоя индекс му трябва една лека виагра, за да дигне самолета ..... мойто мнение за банките е категорично против !! .... другите не знам кво ше кажат по въпроса ....
                            Вдигане на самолета тук нема да има , индекса е поел по пътя на СОФИКС , както и по - голяма част от индексите от периферията.

Коментар

• кат гледам днеска всичко червено, явно лихвите на Паули дет смъкна (що? да го пита човек) имат обратен ефект, евра, злата, индекси надоле, да вземе да ги върне обратно ли тия лихви де да знам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Може и да познаеш ....
                                Към познавачите на испанския пазар - какво мислите за CAIXA BANK ? толкова ли е зле или следва общия спад ...или е хванала пътя на Populare
                                Ако слезе под 2 смятам да си взема ...
                                https://www.investing.com/equities/caixabank-sa
                                аз не познавам испанския пазар бе мой, само гледам графиката и на тоя индекс му трябва една лека виагра, за да дигне самолета ..... мойто мнение за банките е категорично против !! .... другите не знам кво ше кажат по въпроса ....

Коментар

Working...
                                X