IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

т.е. ако беше на мое място, би чакал по-висока цена от 70 евро?
    ми нали ти написах по-рано зарежи го нека си скача .... rejected EMA 50 нормално, дори и да го върнат нема да ходи много много под долната червена линия там ше го купуват. На мене ми мяза на A, B, C където A=C същата дължина има ей ако искаш питай Тошкото или некоя друга техничарка, 3 вълни buy

Last edited by michaelis12; 09.08.2019, 17:16.

Коментар

• бендзина нещо се надърви, некой търгува ли го тва нещо ? ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

пак ше се качи там и то в най-скоро време .... без да знам за квито и да било новини ...
        т.е. ако беше на мое място, би чакал по-висока цена от 70 евро?

Коментар

Върна на 65. Явно изтървахме момента... А това за 8-те милиарда май ще се окаже фалшива новина Някой направи яко пари с това...
          пак ше се качи там и то в най-скоро време .... без да знам за квито и да било новини ...

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

Предложили са 8 милярда за да уредят 18 000 искове срещу Монсанто
            Върна на 65. Явно изтървахме момента... А това за 8-те милиарда май ще се окаже фалшива новина Някой направи яко пари с това...
            Last edited by mancev; 09.08.2019, 16:42.

Коментар

• Напълних портфейла - добавих Banka IFIS на 13.11 ....
              сега ще ги чакам другата седмица Салвини и Матео да се прегръщат при президента ...ако ли не - продължавам с плацикането
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не от Теслата а от Мъск ме е страх
                Тия долЕ само от голема Финансова криза ще го закъсат...
                За кредита и ДВ говоря не за Коба....
                ми нормално, "свободен пазар" кво искаш частна компания с държавни пари и подпори 1:1 кат в България и само блеят наще примати колко е прекрасно пазара да е либерастен кат в Америка, а държавата лош стопанин ...... е кво нема да е готино, парите от данъкоплатците да те подпират отсекъде, дори и да потъваш и да величаеш неолиберализма, а всъщност си си пладнешки грабител и измамник ....

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Интересен , феномен колкото повече ЕЦБ помпа ликвидност толкова повече банките в Европа сдават багажа , а тези от периферията буквално изтичат между пръстите.

Това е акт на отчаяние от ЕЦБ и ще свърши катастрофално ако не за нея то за периферията комлект с банкова криза на целия континент.
                Ми подводници .... айде Швабия иди дойди поне бачкат кат фурии там, ама Жабария .... и там има неква индустрия ама нали ... ааа наще ше трепят кочината с имотите, ей виж ония челавите там с х1500€ наеми ... а чакали сме в чакалнята за влизане на еврото тогава щело да е лудница и пари отсекъде ..... не знам кво ти каем ....
                Last edited by michaelis12; 09.08.2019, 12:30.

Коментар

неспасяеми батко ....

при тез и църква нема помогне освен ако Папата нешо ама и той ше е слаба ракия за тва ...
                  Интересен , феномен колкото повече ЕЦБ помпа ликвидност толкова повече банките в Европа сдават багажа , а тези от периферията буквално изтичат между пръстите.

Това е акт на отчаяние от ЕЦБ и ще свърши катастрофално ако не за нея то за периферията комлект с банкова криза на целия континент.

Коментар

ньет, то вече като е излетяло е късно .... на теслите им се чудех като бяха 28$ през 2012та, но поне съм голям тарикат реших да си джиткам на DAX и за 2г. 4 бона ресто от day trading толкова ми струваше да разбера и науча за трейдинга, че дневни търговии не работят при мене с CFDта с 50/50 шанс .... а теслата отиде на 390$ културно х10 ....
                    А тебе от Теслата те е страх, а от тва доле не те е страх и си караш почивката и нема ядове ?? ... Ти си ебаси пича ....
                    Не от Теслата а от Мъск ме е страх
                    Тия долЕ само от голема Финансова криза ще го закъсат...
                    За кредита и ДВ говоря не за Коба....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      По ме е страх някой да фърчи право нагоре и група клакьори да ме успиват колко са яки ...
                      Имаше тесла група фенове ...ти от тях ли беше
                      ньет, то вече като е излетяло е късно .... на теслите им се чудех като бяха 28$ през 2012та, но поне съм голям тарикат реших да си джиткам на DAX и за 2г. 4 бона ресто от day trading толкова ми струваше да разбера и науча за трейдинга, че дневни търговии не работят при мене с CFDта с 50/50 шанс .... а теслата отиде на 390$ културно х10 ....
                      А тебе от Теслата те е страх, а от тва доле не те е страх и си караш почивката и нема ядове ?? ... Ти си ебаси пича ....
                      Last edited by michaelis12; 09.08.2019, 12:01.

Коментар

неспасяеми батко ....

при тез и църква нема помогне освен ако Папата нешо ама и той ше е слаба ракия за тва ...
                        По ме е страх някой да фърчи право нагоре и група клакьори да ме успиват колко са яки ...
                        Имаше тесла група фенове ...ти от тях ли беше
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• неспасяеми батко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Unicredit - напълних кошницата на 9.36 ...
                            а уж бях на почивка ...
                            Аз още се назлъндисвам

Коментар

Тъкмо това щях да пиша и аз. Някой знае ли причината. Имам на 67,50. Чудя се дали да продавам. Според вас?
                              Предложили са 8 милярда за да уредят 18 000 искове срещу Монсанто

бавно и тихо нагоре

Коментар

• И аз си пълня там
                                бавно и тихо нагоре

Коментар

Working...
                                X