IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Варта 85....Влизане?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

От Форумите искаха маркета над 115 да отвори , сега е 113 , 5 ,в Луфтханза имаше къси до 15,44 и сега връща но може би пак ще атакуват....Варта падна до 87 ? там пък какво става..?
      При Варта вече става брутално,но не е ясно какво се случва и не ми се рискува никак.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
        Голям оптимизъм сутринта при Вирекард,но гледам,че има отрезвяване
        От Форумите искаха маркета над 115 да отвори , сега е 113 , 5 ,в Луфтханза имаше къси до 15,44 и сега връща но може би пак ще атакуват....Варта падна до 87 ? там пък какво става..?

Коментар

• Голям оптимизъм сутринта при Вирекард,но гледам,че има отрезвяване

Коментар

Този безкраен оптимизъм , напомпаната Тесла дето е на перманентна загуба с години и технологични гиганти с Р/Е над 80 взеха много да ми напомнят за дот-ком балона от 2000г. Мисля,че Тръмпанара ще се опита да охлади пазара за да няма изненада малко преди изборите.Тази оставка във Вирекард не е толкова неочаквана и определено не е защото Матиас искал да даде път на младите
            Строл , много форумци са на 100 % сигурни че ще преизберат Тръмп ,аз мисля че Майкъл Блумбърг ще се намеси за президенството и то през пролетта и тогава ще има катаклизми....?
            Много форуми са по скоро оптимистични за смяната на Шефа в Вирекард ,но и аз имам лошо предчувствие за това действие....защо точно сега и утре много ще мисля за влизане..?

Коментар

За мен са интересни утре Луфтханза/спрени полети/ и Вирекард с ново ръководство..... ДАХ надолу ... После договор с китайците.. нагоре..?
              Този безкраен оптимизъм , напомпаната Тесла дето е на перманентна загуба с години и технологични гиганти с Р/Е над 80 взеха много да ми напомнят за дот-ком балона от 2000г. Мисля,че Тръмпанара ще се опита да охлади пазара за да няма изненада малко преди изборите.Тази оставка във Вирекард не е толкова неочаквана и определено не е защото Матиас искал да даде път на младите

Коментар

• За мен са интересни утре Луфтханза/спрени полети/ и Вирекард с ново ръководство..... ДАХ надолу ... После договор с китайците.. нагоре..?

Коментар

• Отново Вирекард купува над едно ниво на подкрепа 110 , 5....

Коментар

Доволен съм много,ама многоЧак не ми се занимава да се заяждам с онези мишоци дето са в Химимпорт
                    Днес продадох около 14,5 Вирекард , там им дават една от следващите опори на късите... и излезна това от UBS
                    Мисля за аареалбанк , дали да не купя още....
                    Добронамерен съм но сякаш откривам систематика , като се качва БФБ сякаш им слагаш запален фитил отзад и ги пускаш в пълен стадион....е тези на тинейджърска възраст а други ги връща момента в детската градина....
                    Дано не са открити много репа....

Коментар

Дрън 16,00 евра, Луфханза- продажба......
                      Доволен съм много,ама многоЧак не ми се занимава да се заяждам с онези мишоци дето са в ХимимпортИзпуках къса на Nasdaq пък да видим,най-вероятно и ДАКС нама да пробие съпротивата на 13500
                      Last edited by strol; 09.01.2020, 12:54.

Коментар

DerSpieler,
                        Влезнах с малко днес около 15,10 евра......
                        Вирекард имам малко ,но чакам независимите одитори за силно влизане ,иначе с две думи в одиторския доклад може да я докарат до 70 -80 евра....и бум на портфеила както преди месец от 140 евра....и едва се оправих с бясна спекула и риск....
                        Континентал там нещата не са ли вързани с колите и директора на рено...?
                        Строл , как я виждаш нещата при Луфтханза и този дивидент колко и кога....Коба ще я чакам още малко.....
                        Протокол , реното е заради онзи шеф в Ливан и различните интепретации за далавера....
                        Дрън 16,00 евра, Луфханза- продажба......

Коментар

• Nokia - затворих всичко на 3.52 почти без печалба (1%) ...ама пакета си го биваше ...
                          Не разбирам как се въодушевиха всички от един мижав ъпгрейт ....както не ги разбирах когато сринаха цената за нула време ...явно не разбирам пазара и ...затова пауза ...сега имам много кеш и ще гледам мача от високо ....
                          Още ги харесвам, но ще ги чакам по-надоле ...
                          Наскоро едни познати споделиха , че смятат да купуват парцел в Шри Ланка , но на втора линия...
                          На въпроса защо на втора линия отговориха - щото като дойде цунамито лесно ставаш на първа ...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Петролът доста поскъпна последните седмици, а все още не се знае как ще реагира Иран и дали няма да стане след някоя простотия и 80 долара/барел. Технически изглежда изкушаващо, възможно и да се направят някакви 10-20%, но за по - дълъг период авиокомпаниите са рискови, има много проблеми в сектора.
                            Съгласен съм,има риск и то не малък.

Коментар

С добра перспектива са Луфтханза,малко да се стабилизира цената на петрола и ще има излитанеДивидента не е лош 0,80 или 5,27% Екс-дата 05.06.2020 обикновено на датата ти е вече по сметката.
                              Петролът доста поскъпна последните седмици, а все още не се знае как ще реагира Иран и дали няма да стане след някоя простотия и 80 долара/барел. Технически изглежда изкушаващо, възможно и да се направят някакви 10-20%, но за по - дълъг период авиокомпаниите са рискови, има много проблеми в сектора.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Бях чул че Нидерландия щели да намалят данък дивидент до 0%. Вярно ли е?
                                Не знам брат,за сега си е 10

Коментар

Working...
                                X