If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И Европейските юнаци добре се представят, да видим и хамериканците дали ще удържат цялата сесия
Чудесно коледно рали се очертава. Нали ПИЧ. Подаръци ще има от за всички от сърце.
Скоро ще му счупим дълбоко 15 те точки. И ще касираме последната партида за круиз в Латинска Америка-
Добре отвори пазари, няма някакви драми. Някъде имаше коментари за отваряне надолу с gap, ама не се случват така нещата, което е и добре, капитала иска стабилност
Аууууууууууууу маржин коллллллллл за бичетата.
Янките им отрезаха крилата-
Да пият по един Ред буллллл та дано им порастнат нови.
Маржин кол ще е най търсената дума в търсачките.
Да знаете идните дни.!!!
Хахаха...Е кои сте Вие и кого точно разцепихте?Защото като гледам обемите от петък,това,че VIX пада с над 23% вчера и е на ниво около 22 Germany finally has a government ready to lead Europe – POLITICO Някак си ми е трудно да ти повярвамЗа сега даже съпротивата на 15К не успява да пробие пък да видим дали за Коледа ще е 11К
Не ме касае Коледа и 11 те точки дали ще се реализират. Аз съм тук и за малко. Седмица процентен профит колкото манерките за цяла година се напъват. Като за хоби е топ.
Прогнозата ми за 11 те точки е междудругото на обявена позиция.
Така че се оправяйте.
+9.37% ми е деривата 08:12:28 Uhr Frankfurt Zertifikate от отваряне днес.
Омикрон е топ. За няколко дена ги разцепихме.
Пък вие се инвестирайте.
А от 25,11 до днес хахххххххххххххххххх.
Нека ми излязат криви сметките.
И на следващата буква от гръцката азбука пак съм тук-
А тя е дълга тая азбука.
Тук ще затвориме и половината от остатъка от печалбата.
Остава половината на милостта на Омикрон.
Хахаха...Е кои сте Вие и кого точно разцепихте?Защото като гледам обемите от петък,това,че VIX пада с над 23% вчера и е на ниво около 22 Germany finally has a government ready to lead Europe – POLITICO Някак си ми е трудно да ти повярвамЗа сега даже съпротивата на 15К не успява да пробие пък да видим дали за Коледа ще е 11К
Аз виждам,че някои хора тук са се превъзбудили много с този Омикрон Смятам обаче,че ще им излязат криви сметките
+9.37% ми е деривата 08:12:28 Uhr Frankfurt Zertifikate от отваряне днес.
Омикрон е топ. За няколко дена ги разцепихме.
Пък вие се инвестирайте.
А от 25,11 до днес хахххххххххххххххххх.
Нека ми излязат криви сметките.
И на следващата буква от гръцката азбука пак съм тук-
А тя е дълга тая азбука.
Тук ще затвориме и половината от остатъка от печалбата.
Остава половината на милостта на Омикрон.
Коментар