имам десет сиганина за тая работа те събират аз само лапам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехич не ги и обичам . стоя и зяпам . голяма забава
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак се намамва цацата дето чете книжки с пресечени трендлиниики а
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДонт се заяждам, но нравствени категории ли търгуваш или?... Връзката я има определено, но е от друг характер и в случая написаното звучи по- скоро като извинение. Спокойно може да се "преведе" по следния начин: "Той е добър човек, нравствен, търпелив, последователен, но... не прави пари." Ако изходим от тия предпоставки, ще излезе, че не прави пари, защото е добър човек, което не ми харесва особено като извод и или греша или връзката между морал и обективна действителност е съвсем различна.
През повечето време пазарът се покачва. Стъпвайки на тази основа, един последователен човек по- скоро би купувал, отколкото да продава. Друг въпрос е, че логическата последователност търпи крушение при сблъсъка с фракталната действителност, което обезсмисля привнасянето на подобно качество в търговския процес. Освен ако не става дума за последователно отстояване, породено от системно грешен модел. Т.е. последователно непоучаване от очевидното.
Благодаря за разшифроването на думите ми,и твоите виждания,за мен нямат и капка стойност,въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката.
с най-добри чувства.
Поздрави!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВиж,за пореден път да ти обясня разликата между телетата и мечките е,че мечките са много по търпеливи и последователни,а както знаем търпението е добродетел...
През повечето време пазарът се покачва. Стъпвайки на тази основа, един последователен човек по- скоро би купувал, отколкото да продава. Друг въпрос е, че логическата последователност търпи крушение при сблъсъка с фракталната действителност, което обезсмисля привнасянето на подобно качество в търговския процес. Освен ако не става дума за последователно отстояване, породено от системно грешен модел. Т.е. последователно непоучаване от очевидното.
Коментар
Коментар