хахо кажи ръст
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеDAX и EUROSTOXX са красота пу от де да знае човек че толкова ще се изсипат но нищо ше ги чакам да се върнат и после гръдна жаба а американците все едно бълха ги ухапала ебаси пичовете ..
Коментар
-
michaelis
DAX и EUROSTOXX са красота пу от де да знае човек че толкова ще се изсипат но нищо ше ги чакам да се върнат и после гръдна жаба а американците все едно бълха ги ухапала ебаси пичовете ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеuhaaa утре до банката за кредит и довнасяне
Къде са стоповете,че много дебел стана минуса-казвай!!!
Освен ако няма катаклизъм някакъв и да почнем да падаме рязко.
Позицията на 9400 я затворих на 9420 и взех 100 евро.
Ако падне до 9400 пак ще купя 5 контракта.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеДобрем, тази на 9600 си отворил на връх нова година? Ти ми каза че без стопове не играеш, къде са. Това сериозно питам искам да знам как ги слагаш или няма точна схема?
Хахо бате ако върне, хвани затвори големите поне да не те събуди брокера докато спиш или докат пиеш ракията с другите трейдъри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОтворих 5 на 9400 ... на 9350 пак ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз точно за това питам, какво търгува.
Щот стандартните минита в СиП и Дъртия са съответно 50 и 5 долара за точка. А той, както ги дрънка по 10
При мен за индексите си има Мин и Макс.
Мин 1 контракт, Макс (незнам колко точно ... но все още не ми се е налагало да го ползвам май беше нещо над 1000 за точка).
Зависи през кой трейдваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОтворих 5 на 9400 ... на 9350 пак ...
Къде са стоповете,че много дебел стана минуса-казвай!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз точно за това питам, какво търгува.
Щот стандартните минита в СиП и Дъртия са съответно 50 и 5 долара за точка. А той, както ги дрънка по 10
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеХахо бързо отваряй че е 9400
Коментар
Коментар