If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичките са супер пръчки, докато не се повиши консумацията на електроенергия в Европа и не се промени енергийната политика на съюза, която ги съсипва. Жерар Местрале, шефа на GDF, реве поне от 1 година по тази тема, а колегите му от ЕОН и РВЕ поне от 2.
допусни 4е zнам zа теzи фирми пове4е от всеки друг в тоzи форум
Всичките са супер пръчки, докато не се повиши консумацията на електроенергия в Европа и не се промени енергийната политика на съюза, която ги съсипва. Жерар Местрале, шефа на GDF, реве поне от 1 година по тази тема, а колегите му от ЕОН и РВЕ поне от 2.
Някой търгува ли Е-on, какво ви е мнението за компанията? Правят ми впечатление стабилните дивиденти!
Защо питаш... влизай смело и остави още толкова за допълнение ако отиде на 11. Много ще се клатушкаш, но за старо куче като тебе може би е добър вариант една такава акция. Aз търгувам RWE което е горе долу същата работа.Заради тази акция за малко не ме удари марджин кол 2011 и общо взето ми е втория по величина неуспех в трейдването. В момента притежавам пакет който е чист кяр след като продадох 2/3 от тях на добра печалба и не ги пипам
Ако ще SELL-ваш изчакай поне 9800 (щото според мен сериозно) ще ги стигне много бързо. Но ти си знаеш, имам и някой идей как да се измъкнеш от късите но ако искаш ми пиши на лични ще ти споделя една стратегия.
в момента се кумя,дали да не селна още един контракт на тези нива,иначе съм на стенд бай!
Ако ще SELL-ваш изчакай поне 9800 (щото според мен сериозно) ще ги стигне много бързо. Но ти си знаеш, имам и някой идей как да се измъкнеш от късите но ако искаш ми пиши на лични ще ти споделя една стратегия.
Коментар