so bitches -20% Suedzucker: target 10 Euro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемълчишхохохо. давай сега фибо числата 9358 трялала малала
open 9595 Monthly / April
Monthly levels
163
down1 9432
down2 9269
down3 9106
up1 9758
up2 9921
up3 10084
------
ше подскочи за вълна 2 на горе и после вълна 3 на доле ше отиде там къдет беше на 9тка ... не го знам ква засилка ше вземе, може малко по на горе или по на доле ..Last edited by michaelis; 08.04.2014, 14:51.
Коментар
-
мълчишхохохо. давай сега фибо числата 9358 трялала малала
Last edited by the architect; 08.04.2014, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение2% надолу айде празникАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНе мисля че това е корекция, другата седмица сме пак нагоре, просто по сериозен дип.
Нормално е ударихме върха на СиП н Дау, да върне малко (причина винаги ще се намери), но мисля че Април, Май сме нагоре (плавно и бавно) С&П до към 1925 някъде, после лятото ще върне 5% и есента С&П на 2000.
Така че споко buy the и dips enjoy the ride
Април и Май сме в рейндж с посока плавно нагоре (но ще има и доста дипове)
Сел ин мей енг гоу ауей БареАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Не мисля че това е корекция, другата седмица сме пак нагоре, просто по сериозен дип.
Нормално е ударихме върха на СиП н Дау, да върне малко (причина винаги ще се намери), но мисля че Април, Май сме нагоре (плавно и бавно) С&П до към 1925 някъде, после лятото ще върне 5% и есента С&П на 2000.
Така че споко buy the и dips enjoy the ride
Април и Май сме в рейндж с посока плавно нагоре (но ще има и доста дипове)
Коментар
Коментар