If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ареала е корав и ако възстановят дивидента ще е бетон....
Шел и Картичката днес добре се движат ,но имам едно шесто чувство за Вирекард ,че ще има поне още една сериозна къса атака до 70.....само аз ли мисля така..?
Колегите с Уникредито и Коба ..нещо не се движат по италианската писта...Утре?Довечера мога да влеза в някой от двете ....?
Щом питаш за Unicredit - тя е за друга тема за botom fishing ...ако не се изпокарат фин. министри утре няма за има такива нива ...Ама чета, че Меркел и Макрон излезли с обща декларация (предложения) ...Нидерландия ще се впише някакси , ще не ще
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Картичката 60 ли я прогнозирах??? Много курава се оказа. Ареала и тя държи здраво, макар че графиката и е като на самоубиец надвесил се от покрива на небостъргач. Може пък вместо да падне да вземе да литне. Лятото се случват чудеса. Баба Меркел може да е решила пенсията да и се изплаща в акции вместо в юро шайне.
Ареала е корав и ако възстановят дивидента ще е бетон....
Шел и Картичката днес добре се движат ,но имам едно шесто чувство за Вирекард ,че ще има поне още една сериозна къса атака до 70.....само аз ли мисля така..?
Колегите с Уникредито и Коба ..нещо не се движат по италианската писта...Утре?Довечера мога да влеза в някой от двете ....?
Картичката 60 ли я прогнозирах??? Много курава се оказа. Ареала и тя държи здраво, макар че графиката и е като на самоубиец надвесил се от покрива на небостъргач. Може пък вместо да падне да вземе да литне. Лятото се случват чудеса. Баба Меркел може да е решила пенсията да и се изплаща в акции вместо в юро шайне.
Мале, тази Wirecard-a какъв плонж направи с -10, ей това са бомбите на единичните компании, преди седмица това направи и Тисенкруп- плонж с 20%. Затова големите пари са на индекси.
Мале, тази Wirecard-a какъв плонж направи с -10, ей това са бомбите на единичните компании, преди седмица това направи и Тисенкруп- плонж с 20%. Затова големите пари са на индекси.
Taka е 6.12 за Unicredit е безпрецедентно в историята. Да не говорим, че преди кризата се търгуваше на 14. Бравус.
Ако се напънат да движат към 20 - 21 К за Dow, нищо чудно и да отиде на 5,50. А октомври ще плащат и дивидент, който е отложен по молба на ЕЦБ https://www.soldionline.it/notizie/a...i-2020-ftsemib (дивиденти FTSE MIB)
Разчитах да върнат веднага след изявлението от ЕЦБ ...така се и получи, но можех да ги взема по-ниско - отмених си поръчката на 6.02 на 6.12
Знам си аз , че трябва да се действа като пилотите - първото решение е най-вярното
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Taka е 6.12 за Unicredit е безпрецедентно в историята. Да не говорим, че преди кризата се търгуваше на 14. Бравус.
Ако се напънат да движат към 20 - 21 К за Dow, нищо чудно и да отиде на 5,50. А октомври ще плащат и дивидент, който е отложен по молба на ЕЦБ
Не е добре ситуацията , ако не се вземе днес ,утре мерки ,в петък ще падаме към 9300-9500 на ДАХ ,До довечера Коба ще тества дъното от март.....Петрола се качва а Шел пада с 6 % ...нещо объркаха мениджърите на шел...Май тотал ще стане по рентабилна....
Ако се напънат да движат към 20 - 21 К за Dow, нищо чудно и да отиде на 5,50. А октомври ще плащат и дивидент, който е отложен по молба на ЕЦБ https://www.soldionline.it/notizie/a...i-2020-ftsemib (дивиденти FTSE MIB)
За мен лимита е 5,50 ама може ида съм голем песимист.....ама от жабарите не очаквам чудеса в икономиката...изобщо? Там работата става както в Гърция давайте пари че ще има Чао ,чао Еврозона....
Да, компанията не е лоша, има приличен дивидент и сектора в които оперира е същия. Цената също е на дъно което е много добре. Аз съм се насочил обаче към европейска компания.А и те като испанците са доста задлъжнели. Благодаря все пак. Ще я наблюдавам като цена.
За Шел малко информация ...?
За шел А 14 май , в долари- 16 цента на 22 юни с 16 % данък..
За шел в-14 май в паунди - 16 цента на 22 юни-0 %
Така ли?
специалисти . къде ще е дъното сега като тръгне надолу . облизвате ли се за покупки .
пак мълчите пак никой няма да каже къде е дъното но иначе купувате хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяя
специалисти . къде ще е дъното сега като тръгне надолу . облизвате ли се за покупки .
пак мълчите пак никой няма да каже къде е дъното но иначе купувате хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяя
Коментар