Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеУпс, Даксито на плюс минало. Следва широкия космос и DAX 30000.
Но преди това задължително DAX 15000а дано, ама нада ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениереалиzирам втората ми zагуба в рамките на 3 седмици, откакто се подвиzавам в тема DAX.
След 2 цента zагуба при БМВ, Hochtief AG се окаzаха костелив орех и стоп бе ударен на 0.13.
имх три поzиции кас от 0.22/0.21/0.2
http://www.zertifikate.commerzbank.d...494653225&pc=4това си е направо фулл тайм джоб.
успех и занапред!
Коментар
-
реалиzирам втората ми zагуба в рамките на 3 седмици, откакто се подвиzавам в тема DAX.
След 2 цента zагуба при БМВ, Hochtief AG се окаzаха костелив орех и стоп бе ударен на 0.13.
имх три поzиции кас от 0.22/0.21/0.2
http://www.zertifikate.commerzbank.d...494653225&pc=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеНе бързай да се радвашМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ какво направиха чаршафосаните, като отказаха споразумение? - Една голяма анална купчина в песъчливият си двор направиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДаксът днес се държи повече от впечатляващоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНики ми е обещал 10 на коба и ги държа от 7,3 и вече имам продажби на над 8 и 30 ....а 100 акции на ДБ са от 15,7 и чакам поне малко профит да направя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНики ми е обещал 10 на коба и ги държа от 7,3 и вече имам продажби на над 8 и 30 ....а 100 акции на ДБ са от 15,7 и чакам поне малко профит да направя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеаз от ДБ ще стоя надалеч, т.к. тук има много ооще какво да се случи, което не е ясно в момента (без значение от курса на акцията).
аз вярвам, че коба ще е печелившата банка във все още неясното предстояще на ДБ.
дано успееш да направиш добър профит с ДБуспех!
а 100 акции на ДБ са от 15,7 и чакам поне малко профит да направя....
Коментар
Коментар