IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-banki-221631/
    Няма да се плашите , виж що акули са се наредили на трапезата - Goldman Sachs, Morgan Stanley, Bank of America, Citigroup, Deutsche Bank, Unicredit и Banca IMI Ще има щастлив край ... и другата седмица е...ция
    Още малко остана до щастливия край
    http://www.corriere.it/economia/16_l...10cda3a8.shtml
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Въпреки, че ЕБО не е променил точно ниво на капитал, който банките трябва да поддържат в предвид да се одобри, анализаторите дават за окачени групи, които не са в състояние да поддържат по-висок коефициент на собствения капитал до 5,5% от активите , претеглени в съответствие с риска. В случай на големи инвестиционни банки считани за потенциални рискове за глобалната финансова система (случай на Deutsche Bank и BNP Paribas), трябва да има допълнителен марж на капитала ще дойде до 7.5%. Други юридически лица със среден риск като Santander и UniCredit са необходими, за да достигне 6,5%.

В докладите си на инвеститори за възможните резултати от прегледа, има консенсус сред инвестиционните къщи на кандидатурата на италианската банка Banca Monte Dei Paschi ди Сиена банка да бъде най-лошите резултати в стрес-теста.

Според анализатори от Barclays, например, само Monte Dei Paschi ще остане под 5,5% летва. Но само да заключи, че Агенцията има проблеми в Европа "ще бъде много щедра тълкуване," се казва в доклада от Barclays на стрес теста. "В действителност, ние вярваме, че всяка банка с по-малко от 200 базисни пункта над матрака на 5,5% ще се изправи срещу допълнително контрол от страна на регулаторите и на пазара. Това би означавало, че Deutsche Bank, BNP Paribas и UniCredit са потенциално уязвими също. " В изчисленията на Barclays, Santander група ще бъде следващият банката с повече проблеми, които имат малко по-висока, отколкото 200 базисни пункта марж.

Основната слаба страна на италианския тест банковия стрес е неговата обемист обем на необслужваните кредити, които според някои оценки възлиза на 360.000 млн евро. В допълнение към Monte Dei Paschi и UniCredit, други субекти на тази страна биха могли да доведат лоши резултати. Berenberg Bank, например, смята, че италианският финансов сектор се нуждае от между 30 000 и 100 000 милиона на капитали, от които 10 897 млн ​​съответства на УниКредит, и 5,000 милиона до Monte Dei Paschi и Intesa 3200 млн.

Що се отнася до инвестиционните банки като Deutsche и BNP Paribas, един от неговите недостатъци в изпита тази година е, че ЕБО е въведена в неблагоприятен сценарий за високи загуби съдебни спорове и скандали. Barclays е изчислила, че германската банка е с капитал дефицит от 7,000 милиона евро.

Societe Generale Междувременно анализаторите смятат, че в допълнение към Monte Dei Paschi, германски банки, австрийци и скандинавци биха могли да хвърлят негативна изненада, защото икономическия сценарий, породен от предвижда рязко забавяне в съответните им страни орган.

От 51-те банки, които ще бъдат анализирани, шест испанците: Банкя, BBVA, CaixaBank, популярни, Sabadell и Сантандер.

Tags

Коментар

• Вчера, 19:44

Начално

аз днес си удвоих BMW шорта и средната ми е 77 и понеже гледам са си повярвали съм си подготвил кеш да осредня още на 81 и пак на 84 въпреки че се съмнявам че цената ще стигне дотам....петрола остана извън фокуса на вниманието а той бавно но сигурно върви надолу като прибавим и батаците около банките и ред други геополитически причини може да стане доста червено в близките седмици
        успех на всички търгуващи

днес пазара даде добра цена(за шорта ми на BMW) и половината от пакета купен вчера на 78.40 днес им го върнах на 76.10....да видим утре как ще е пазаря ако продължи да качва и цената отиде над 78 ще си взема още.....ако падне под 73 ще продам и останалата част от пакета....
        успех на всички търгуващи
        Last edited by absd; 29.07.2016, 00:25.
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Es scheint so gut wie gewiss: Die Aktien der Deutschen Bank und der Credit Suisse dürften in weniger als zwei Wochen nach Experteneinschätzung aus dem währungsgemischten Stoxx Europe 50 herausfallen.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Сантандер днес се разпродава , Форд е шампион по слалом...само 10 % минус...
            ДБ ,Сантандер ,кредит суизе са много самнителни днес на маркета...
            Фордченцето ми-и-и-и-и...

Впрочем за Форд е и ексдивидентна дата, това тоже - донякъде влияние.
            Last edited by Императорът; 28.07.2016, 21:06.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Аз мисля дори и Япония да е на горе европа най много до обет да е на зелено после на доле
              Последно кога така падна Ибех февруари мисля .че беше
              дах се държи това е интересно....
              коба е нагоре а ареалбанк е на нула ,сиреч се държат ....,
              нещо се знае и се отиграва ....предварително...
              ДБ е на 4 , сиена , сантандер ,кредит суиз там е май разковничето....даже и уникредит не се стряска много ...

Коментар

Не съм толкова специалист за по дълго прогнозиране...:
                Виждам нещата седмица, за седмица логически ....
                Според мен утре японците ще изстрелят маркета нагоре....после ДАУ се го поеме и резултатите от стрестестовете ще бъдат по скоро добри отколкото лоши и спада ще бъде за индивидуални акции.....това до понеденик вечерта....после ще го мисля...
                А ако не стане голяма работа.....няма да фалират сега.....
                Аз мисля дори и Япония да е на горе европа най много до обет да е на зелено после на доле
                Последно кога така падна Ибех февруари мисля .че беше

Коментар

За мен патя е на доле Ибех е под 8507

Не съм толкова специалист за по дълго прогнозиране...:
                  Виждам нещата седмица, за седмица логически ....
                  Според мен утре японците ще изстрелят маркета нагоре....после ДАУ се го поеме и резултатите от стрестестовете ще бъдат по скоро добри отколкото лоши и спада ще бъде за индивидуални акции.....това до понеденик вечерта....после ще го мисля...
                  А ако не стане голяма работа.....няма да фалират сега.....

Коментар

До тук добре ,банките са ми нагоре ,дах е надолЕ ...
                    За мен патя е на доле Ибех е под 8507

Коментар

Добре ,че вчера затворих Сабаделл
                      До тук добре ,банките са ми нагоре ,дах е надолЕ ...

Коментар

• Сантандер днес се разпродава , Форд е шампион по слалом...само 10 % минус...
                        ДБ ,Сантандер ,кредит суизе са много самнителни днес на маркета...

Коментар

• тва видехти ли го

http://www.ft.com/cms/s/0/a60fce64-5...dc13c3bef.html

http://www.zerohedge.com/news/2016-0...-has-plateaued

http://www.zerohedge.com/news/2016-0...ounting-matter

Коментар

• К+S кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                              раzтоварих даимлер от 53 на 62 както и вси4ки опции.

пуснах един кас от 62.15
                              прибрах на 61.15

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Явно инсайдърите продават ... няма друго логично обяснение
                                Ех да имаше някой познат чиляк в ЕЦБ да прати един SMS ... може и само да кликне

Коментар

Working...
                                X