Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениекоба пре-трейдинг над +процент отваряне.
утре СЕОто предава властта на наследника. да видим ка ще потръгне и дали ще последват мей-селлинг
но и ДБ като гледам ще изкърти здраво при отварянето.
Монти дръж ДБ, че "комай" ГЗ са уцелили с прогнозата си!!!успешен ден!
Успех и на тебе!
Няма ли да има корекция ...малка...
Коментар
-
DAX fester als gestern - bleibt zunächst deutlich fünfstellig!
коба пре-трейдинг над +процент отваряне.
утре СЕОто предава властта на наследника. да видим ка ще потръгне и дали ще последват мей-селлинг
но и ДБ като гледам ще изкърти здраво при отварянето.
Монти дръж ДБ, че "комай" ГЗ са уцелили с прогнозата си!!!успешен ден!
Last edited by Ferry; 19.04.2016, 09:54.
Коментар
-
Честити ви пробити 160 през нощта от Даксчо и 18 хилядник от Даучо. Седваща цел 200 и като гледам може и да не се спрем там за лека корекцийка, а по-високо. Всичко зависи колко силна ще е тази вълна нагоре. Става интересно, но все повече си мисля, че запълването на дупката от началато на годината, дето я приказвам от няколко дни е крайната цел. Да видимНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеЖмуц-а ще е утре или вдругиден, но няма да е голЕм, около 100 точки. По-късно ще е големия жмуц
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАбе, кви са тия Радини вълнения?
ДАКС-чето е малко над 0,5%, СИП-а е 0,5%, на ко толко се кефите?
Това си е сетъп за жмуц утре!Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...и на йекшън и гаври с жувотни.
Така пиша анализи за клиентите си - смехът ги прави по-храбри.
Но днес пазарът ме поизненада - явно е по-силен, отколкото мислех - предвиждах леки до умерени спадове.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАбе, кви са тия Радини вълнения?
Това си е сетъп за жмуц утре!
Ние не Ради Госпожини, бе: просто заради чаршафосаните подлеци (проклети да са), чакахме спад... та затуй днес и на малко зеленичко се кефим.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Това си е сетъп за жмуц утре!
ДАУ е на ниво 18 К и трябва да се затвърди...Клинтовица требва да спечели Ню йорк....
Петрола почти се възстанови....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИмпе, много ме радват обясненията ти за търговията през деня. Трябва да отвориш блог по въпроса. Ще има елементи и на сапунка и на драма
Така пиша анализи за клиентите си - смехът ги прави по-храбри.
Но днес пазарът ме поизненада - явно е по-силен, отколкото мислех - предвиждах леки до умерени спадове.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха: докато мънинко подремна сладко: Вермахтът яко подгонил мишкуняците и ги бие-бие с метлата под куйруците, в Щатите старият джадай и младият джадай пригласят, дори френските свини, марципанаджиите и островните пияндета яхнали метлите. Даже и слузта повъзстановила.
Чаршафосаните въшливци никой не ги бръсне за хора, чичо Вова износители на стъкло да ги направи дано.
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха: докато мънинко подремна сладко: Вермахтът яко подгонил мишкуняците и ги бие-бие с метлата под куйруците, в Щатите старият джадай и младият джадай пригласят, дори френските свини, марципанаджиите и островните пияндета яхнали метлите. Даже и слузта повъзстановила.
Чаршафосаните въшливци никой не ги бръсне за хора, чичо Вова износители на стъкло да ги направи дано.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеTradegate e do 22hНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар