IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Вие май имате много кеш - и искате евтини хартийки.
    според мен в идните 3 години хартийките ще образуват основно нерви.
    имам сосно от това дърво комерца, който съм го отписал, но и хеджирал с други активи...

та каквото сабя покаже
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Каква пързалка ви готвят с ДАКС-а бедна ви е фантазията.
      Само да минат отчетите и дивидентите.
      Ако се разминете с 15% трябва да черпите.
      Вие май имате много кеш - и искате евтини хартийки.

Коментар

Смятам, че това беше спада за тази седмица.
        ...

Коментар

• Каква пързалка ви готвят с ДАКС-а бедна ви е фантазията.
          Само да минат отчетите и дивидентите.
          Ако се разминете с 15% трябва да черпите.

Коментар

Смятам, че това беше спада за тази седмица.
            dax като проби 10 000 до 9500 няма сериозен съпорт...чисто технически... фундаментално си трябва ходене до 7000 поне

Коментар

• Смятам, че това беше спада за тази седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                I feel my short will get heavily in the money soon...

The best trader here: certified by live real trading

Коментар

• USA шамаросва EU здраво. не са само отчетите на банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Богов - както казах и преди: вероятността за скок и спад е 50:50 - но спад недрастически. Скок - малко по-голям, но също недрастически. Засега за мен вероятността не се е променила - временно спадане под 10 000 все още не означава нищо съществено - тоя спад може да бъде до голяма степен преодолян още днес.

Монти - не е бляскав отчет, но не е и толкова лош. Аз се тревожех, че може да е и по-зле.

По искам да зная защо падат автомобилните компании и Луфтвафе?

Направо си е лош и повлече всичко а и имаше още една лоша новина та стана мазало ...

Коментар

Като гледам не е толкова страшно, тренда е възходящ.
                      откъде го вадите тоя оптимизъм с импето....

1. Гърция започва поредна серия - Фалит / Полуфалит
                      2. Британците супер неясно дали ще са в ЕС или НЕ
                      3. Италия, Испания, Франция - строят развития социализъм и знаете какво става след това.
                      4. Австрия (родината на Хитлер) - възход на крайната десница
                      5. Германия - ври и кипи , засега под повърхността, но са готови да избухнат техните крайно десни елементи.
                      6. ОТРИЦАТЕЛНИ ЛИХВИ - наказание за всички спестители и подтикване към неразумни харчове само и само да има 'ръст' в главите на банкерите
                      7. САЩ - възхода на крайните откачалки стил Жорж Ганчев = хората са оскотели
                      8. Китай ...трябваше да започна от тях - даже тяхната стъкмистика не може да изкара прилични данни...положението излиза от контрол.
                      9
                      10
                      11

В момента единственото нещо, което крепи пазарите са Ботовете на мафията + разни меринджей дето трошат чуждите пари и взимат без пари кредити...но ще е до време... просто едно по-сериозно сътресение във финансовия сектор може да взриви тази кула от карти с основа 'фрии мъни' от ЦБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        пич, тя тази логика е като при малките деца и бабите: моЕ да стане, ама моЕ и да не стане!
                        за автомобилните компании и баМките ЧЕТИ, дано знаеш и/или разбираш чужди езици.
                        Като гледам не е толкова страшно, тренда е възходящ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Богов - както казах и преди: вероятността за скок и спад е 50:50 - но спад недрастически. Скок - малко по-голям, но също недрастически. Засега за мен вероятността не се е променила - временно спадане под 10 000 все още не означава нищо съществено - тоя спад може да бъде до голяма степен преодолян още днес.

Монти - не е бляскав отчет, но не е и толкова лош. Аз се тревожех, че може да е и по-зле.

пич, тя тази логика е като при малките деца и бабите: моЕ да стане, ама моЕ и да не стане!
                          за автомобилните компании и баМките ЧЕТИ, дано знаеш и/или разбираш чужди езици.

Коментар

• Покачването в началото на април бе на основание еуфория, та сега нещата си идват на мястото. Спада не приключва, а е в прогрес. не се изненадвайте от още 2% от тук надолу.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Богов - както казах и преди: вероятността за скок и спад е 50:50 - но спад недрастически. Скок - малко по-голям, но също недрастически. Засега за мен вероятността не се е променила - временно спадане под 10 000 все още не означава нищо съществено - тоя спад може да бъде до голяма степен преодолян още днес.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императора на мишкуняците няма ли да даде надъхващо послание?
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X