IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Daimler

Даймлер ще слезне под 55. когато пресече 50 надолу, ще бъде добър момент за подготовка на солиден пакет. дотогава търпение и яко четене

Даймлер
    Last edited by Ferry; 18.05.2016, 12:43.

Коментар

• за мен спорът дизел vs бензин е абсолютно безсмислен ... и двата вида горива са петролни продукти и двата са за двигатели вътрешно горене и си имат + и -
      дизелите са по-скъпи като нови, но пък с по-малка консумация при сходни мощности та танто за кукуриго

истината е елтектро vs вътрешно горене , но има поне още 10-тина години докато стане електрото с достатъчно мощни и нескъпи батерии.

Дакс го виждам как се е запътил към 9500
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Анон,

не са равни условията. Имат по-скъпа поддръжка, което поставя под въпрос изгодата. Разликите в цените на видовете горива също пречат на илюзията за икономия.
        Под "равни други условия" имам предвид - кубатура, мощност, тегло на автомобила, гуми и т.н., но не и поддръжка. Не съм притежавал дизел и не знам там как стоят нещата с поддръжката.

Коментар

• Анон,

не са равни условията. Имат по-скъпа поддръжка, което поставя под въпрос изгодата. Разликите в цените на видовете горива също пречат на илюзията за икономия.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
            Чистият дизел е като чистите въглища. Една голяма лъжа и измама с помощта на регулаторите, които сега се правят на ощипани моми. Очаквам още повече сакатлъци и умиране на дизеловата индустрия.
            Аз тъй и не разбирам защо аджеба са толкова популярни тия ми ти дизелови двигатели като изключим масовата врътка /по-евтин за по-голямата мръсотия / с акциза из Европа
            По-нисък разход на гориво при равни други условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ми щото чичо Уорън е пич, а не като тоя мръсен акул-спекулант - сорос, дето само мизерии прави. Ама той ще пукне, ха на бас, че ще пукне преди нас, проклетдае.
              Импе, място на пазара има за всички. Дългосрочни, спекуланти, суинг и дневни трейдъри. Това, че ти си избрал да бъдеш дългосрочен, не е по вина на никой. Такива като теб друго освен месечни, най-много седмични графики не трябва да следят. Не, че ще разбереш кога да излезеш/влезеш, ама поне ще намали сърцепляскането
              Last edited by GiRo; 17.05.2016, 17:38.
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Чистият дизел е като чистите въглища. Една голяма лъжа и измама с помощта на регулаторите, които сега се правят на ощипани моми. Очаквам още повече сакатлъци и умиране на дизеловата индустрия.
                Аз тъй и не разбирам защо аджеба са толкова популярни тия ми ти дизелови двигатели като изключим масовата врътка /по-евтин за по-голямата мръсотия / с акциза из Европа

Коментар

• Приказвайки за Сорос, тъкмо се чудех кой ми е купил половината акции от Барик, пък то бил той. Ей голям мишкуняк се оказа

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                    Опа, ухажваме 9880

Вчера не те чух да ревеш, като Бъфет обяви за ябълката и пазара скокна, точно когато всичко сочеше спад. Сега ревеш за Сорос. С него или не, този спад беше неминуем, даже се забави леко
                    Ми щото чичо Уорън е пич, а не като тоя мръсен акул-спекулант - сорос, дето само мизерии прави. Ама той ще пукне, ха на бас, че ще пукне преди нас, проклетдае.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Стига рива! Нали ти казах, че най-много до 9500 ще слезем. Може и около 9600 да се спрем. Ей го на, не остана. 3-4% какво са за теб, като те гледам как стоически понасяш и по 7-8% напоследък
                      Бе не рева и не се тръшкам - просто така - хейтвам си, неговото кожа розава.

Коментар

• За 5-ти пореден месец основната инфлация на годишна база в САЩ е над 2% - целта на ФЕД. И всичко това при повишаващи се цени на нефта, които, ако достигнат 55-60 долара, ще премахнат високата база от миналата година в цените на горивата, т.е. ще се ускорят инфлационните процеси. Т.е. ново повишаване на лихвата не е в толкова далечното бъдеще.

И това не е чак толкова големият проблем за ДАКС. Големият проблем е, че ако САЩ вдигнат още един път, Япония вече отказва нови улеснения, Китай също, то за Европа остава и тя да намали или най-малкото замрази хеликоптерните пари. Справка - движението на евро/долар.
                        Нататък ще ви го обясни някой по-голям разбирач от мен .
                        Last edited by anon6706; 17.05.2016, 20:09.

Коментар

Опа, ухажваме 9880
                          То пък много бързо пусна

Коментар

Ного трудно и само ако Щатите дръпнат - но по-скоро ще слязат и те: защото отвратителният изверг сорос (дано се озъби в гърчове) залагал срещу SP500. Проклетдае.
                            Опа, ухажваме 9880

Вчера не те чух да ревеш, като Бъфет обяви за ябълката и пазара скокна, точно когато всичко сочеше спад. Сега ревеш за Сорос. С него или не, този спад беше неминуем, даже се забави леко
                            Last edited by GiRo; 17.05.2016, 16:48.

Коментар

Мррръсни, отвратителни, страхливи и прости мишкуняци - подшушнал някой, че някой си обвинил Опел за манипулаторство на емисии и - всички останали: бягай да бягаме !!! Да си контузят гръбнаците дано !!! Ами който толкова се плаши за въздухът, да слезе от колата и да върви с крака, ама да си набие една коркена тапа в изходящото отверстие, че метанът също е вреден за - и прави глобално затопляне.
                              Стига рива! Нали ти казах, че най-много до 9500 ще слезем. Може и около 9600 да се спрем. Ей го на, не остана. 3-4% какво са за теб, като те гледам как стоически понасяш и по 7-8% напоследък

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                що ,мисля че дахса днес може да завърши над процент нагорЕ, ако е верен алгоритъма....
                                то ще си покаже след 15,3...
                                Ного трудно и само ако Щатите дръпнат - но по-скоро ще слязат и те: защото отвратителният изверг сорос (дано се озъби в гърчове) залагал срещу SP500. Проклетдае.

Коментар

Working...
                                X