If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз от петък вечерта също бях на къси на ДАХ , но да не се повтарям ,късите са в момента губеща позиция....
Трябваше да си ги затворил вече ....не ти давам съвет аз така бих направил даже и на загуба.... но тази седмица може и да имаш втори шанс за това нещо....
Според мен ако видим малко зелено ,ще е в сряда и от четвъртък пак червено .
Аз от петък вечерта също бях на къси на ДАХ , но да не се повтарям ,късите са в момента губеща позиция....
Трябваше да си ги затворил вече ....не ти давам съвет аз така бих направил даже и на загуба.... но тази седмица може и да имаш втори шанс за това нещо....
аз не моа се отарва от дългите той ми вика да затварям късите ..... ти полуде ли бе куме ..... ?!? Ще имаме и трети шанс за късите не се коси ...
не бързай толко куме ..... чааакай малко ше се върне пак там дет беше .... Аз затварям голите put Опции (лонг), calls остаам (шорт) че като се върне да не ме хване по бели гащи, вие стойте с дългите ....
С късите нещата са като една стара българска поговорка...
Три дни Ихо и после три месеца Тихо......
Така и с хайрсъза...
Първо прави по 30% после по 5% и накрая спре да дава отчет.... и почна да пише с 5 си ник....
Аз в момента търся къде да влеза дълъг тези дни.....
не бързай толко куме ..... чааакай малко ше се върне пак там дет беше .... Аз затварям голите put Опции (лонг), calls остаам (шорт) че като се върне да не ме хване по бели гащи, вие стойте с дългите ....
Така и с хайрсъза...
Първо прави по 30% после по 5% и накрая спре да дава отчет.... и почна да пише с 5 си ник....
Е колко процента да направи? 500%%...
Днес също имам 7%, ама много ми се дразните, като го казвам.
еми то никой не ни кара насила да джиткаме на тая ротативка нал тъй ?!? - а тъй !! Всеки прай нещо си там и си мисли, че знае докато не го издрънчат и после спира да знае ....
Така и с хайрсъза...
еми то никой не ни кара насила да джиткаме на тая ротативка нал тъй ?!? - а тъй !! Всеки прай нещо си там и си мисли, че знае докато не го издрънчат и после спира да знае ....
Коментар