If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
Импе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
Още не е дошло времето за голямото "пулене"!
Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!
Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
Там е работата. В момента и щатита са на косъм Чудят се кой път да поемат. Дали на север или на юг
В момента не пипам...обикновено след сериозен спад ,пред големи новини има качване....та гледам....Кобата в момента цената вече още малко и ще я купувам....около 7...
Банките се държат изглежда чакат нещо за тях по позитивно....
Утре преди новините ще слагам поръчките....
В момента не пипам...обикновено след сериозен спад ,пред големи новини има качване....та гледам....Кобата в момента цената вече още малко и ще я купувам....около 7...
Банките се държат изглежда чакат нещо за тях по позитивно....
Утре преди новините ще слагам поръчките....
Много слабичък ми се вижда DAX-чо. Много е вероятно да тупне още 1-2% преди утре Засега се държи, ама на косъм
Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Добрите данни за петрола наложиха примирие ... засега. Крехичко е като гледам Добре, че чичо Драги и бабата наближават, че да повдигнат духа на пазара Тия станаха като риалити звезди. Всяка седмица се появяват да повдигат настроението. Без тях сме живи умрели
Особено Драгинко - бабата повечето пъти е правила основно поразии.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар