Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Eто го за Shell-a Q2/2020
https://www.shell.com/investors/fina...ss-release.pdf
Дивидента същия като предишното тримесечие
Last edited by ПИЧ; 30.07.2020, 14:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеKoи отчети имаш предвид, щатските фючърси се забиха надолу и ще повлекат и Европа
За шел що ще кажете малко по добри резултати ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това търсех ,мнението ти за цената на паунда ,която е в момента 2,15 ,нали играе в цената на британските ? дивидента е от значение но при друга цена ...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Най - интересната от към отчети, има някои, които ме вълнуват и по следващата.
По - назад някъде в темата бях описал подробно разликите, като двете имат своите предимства. Прецени си според това, което търсиш, личното ми мнение е, че към момента британските са по - изгодни.
Коментар
-
Нищо не съм чел за Шела, но в последно време излиза що-годе свестен отчет, но пазара се сурва надолу, това е в резултат на големите очаквания, че пазара е надут. Това по форумите за големите индекси, разни инвеститорчета от цял свят дават мнение, всички се оплакват, ох как е надут пазара. Ама чичо им Саломон от Голдман Сащ, такъв ще им го завърти, че няма да разберат какво става.
Гледам, че в последно време стабилно се държи около 13.80 € (за холандската емисия)Last edited by ПИЧ; 29.07.2020, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДойчовците, какво са рипортвали
Deutsche Bank on Wednesday reported a net loss attributable to shareholders of 77million euros ($90.3 million) for the second quarter of 2020.
This marks a stark improvement from the bank’s 3.2 billion euro loss for the same period last year in the throes of a mass restructure, and outstrips its own consensus estimates of a 133 million euro net loss. Analysts polled by Reuters had projected a net loss of 182.9 million euros.
Някакви фондове са излезли тази сутрин от позицията, използвайки високото Евро и що годе добра цена, затова я били натиснали позицията (разни коментаторчета го пишат)
ДБ се държи добре...?
Шел -загуба от 27 до 31 цента дават различните анализатори ...Ти какво си чел за утре..?
Коментар
-
Дойчовците, какво са рипортвали
Deutsche Bank on Wednesday reported a net loss attributable to shareholders of 77million euros ($90.3 million) for the second quarter of 2020.
This marks a stark improvement from the bank’s 3.2 billion euro loss for the same period last year in the throes of a mass restructure, and outstrips its own consensus estimates of a 133 million euro net loss. Analysts polled by Reuters had projected a net loss of 182.9 million euros.
Някакви фондове са излезли тази сутрин от позицията, използвайки високото Евро и що годе добра цена, затова я били натиснали позицията (разни коментаторчета го пишат)Last edited by ПИЧ; 29.07.2020, 11:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
Ама те преди 1 год са били 10 €, сега са на 3.50 (почти на дъното), не ги ли препоръчваш. Аз се загледах днес, доста стабилно се държаха , дори растяха, може би заради вчерашния голям спад. В един потиснат пазар, направиха ръст, малко да се развидели на пазара като цяло и като нищо да върнат на 3,90-4,00 € (+15%) .Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеTUI колко се бях надъхал преди 1 г., после и фалита на Thomas Cook дойде като бонус, но корона ситуацията ги убива. Имат не малко дълг, отдавна ги зарязах, но си мисля, че могат да поемат към 0-та ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТрудна сесия се очертава, немския оператор TUI много падна до минус 15%, Deutsche bank ще покаже отчет на 29.юли, около 8 часа, Shell на 30.Юли
Chevron, EXXON на 31-ви, BP 4.08. мисля, други не ме вълнуват, показателното е, че с този възходящ тренд на петрола, макар и да забави, късите в горсепомнатите компании са намалели последните седмици, махат ги точно пред отчетите. Също много нерентабилни кладенци в САЩ и Канада ги затварят, постепенно се стабилизира пазара, напълно ясно е, че ще се намести, на тези нива никой не му е рентабилно и слабите и с по - малко кеш излизат от съревнованието. Трудно е да се намерят позитиви, на всички дълга им нарастна осезаемо, короната ще промени сектора.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар