Поток, Газпром, Шел, всичко е за боклука, никой в Европа не се грижи за капиталовия пазар, още по-малко разните му Еврокомисарчета, със техните безкрайни бюрокрации. Върти ми се в главата да излеза от всичкоевропейско и само щатски книжа да се оставятм защото там хората се грижат за пазара и за дългосрочния му растеж.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Шел ще получи 10 % от Патока...Газпром писа тези дни че са намерили начин за завършването...какъв не казват..?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
По - силно ще реагира при "Газпром", "ШЕЛ" е с малък интерес. Но има едно руско корабче, което от 2 месеца седи в залива и още не слага тръби, може да има някакъв проблем или по - сериозен натиск.
Коментар
-
За мен е плюс ,Северен поток е почти готов на 93 %. Ако, завършат акцията ще реагира..според мен?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
"ШЕЛ" заедно с още няколко европейски държат 50% от "Северен-2" поради ЕС изисквания, но също с "Газпром" ще разработват заедно някакви нови полето в Арктика, а и още някакъв проект. Много се сближават с руснаците, не съм сигурен дали като позитив да го тълкувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСега съм равно.
Повтарям ,в момента тече кампанията на демократите за кандидати и капитала ще даде назад, другата седмица са републиканците и ще скочи и индекса и петролните...Петрола над 45 даваха на шел 17 ,мисля че ще им дойде времето по рано..замесени са в Северен поток 2 ? За мен в момента те са недооценени заедно с екскурзиите и самолетите..Чакаме трудна есен и ако загуби тръмп идва срив...Байер си е добра компания през зимата..Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеShell-a е толкова насрана, че не трябваше дори да и обръщаме внимание, а повече да говорим за технологичните фирми, дори европейските такива да обсъждамме в тази тема, пак ще се спечели повече. Шела дори цена не могат да държат, когато индекса не пада, а вече пазара се върна на 75-80% от потреблението. Ето аз до сега съм изминал повече километри от цялата 2019 г. , а за богати хора важи двойно и тройно тази работа.
Коментар
-
Ако бе продал преди и купил сега, щеше да си малко напред, но това са тънки моменти, не може да се нацелят всеки път.
За да спечели му трябват яко нагоре индексите, от септември и октомври особено. Петролът държи 45, влезе в доста тесен рейндж и трябва да избие на някъде. Някои анализатори дигнаха прогнозите за 50 до края на годината и 60 до първата 1/2 на 2021, за да печели конкретно "ШЕЛ", търсим 55 поне, тогава ако вдигнат дивидента, както си бе и цената заминава на ие са25 - 26, но не по - рано от средата на 2021, като приемам, че масови ваксинации ще започнат от късна есен и няма да има нови мега пикове на заболели.
DAX-а слабичко, но все пак е над очакванията ми и има потенциал в много компании. За "Байер" взех да се чудя, с доста проблеми са, но силен фундамент.
Повтарям ,в момента тече кампанията на демократите за кандидати и капитала ще даде назад, другата седмица са републиканците и ще скочи и индекса и петролните...Петрола над 45 даваха на шел 17 ,мисля че ще им дойде времето по рано..замесени са в Северен поток 2 ? За мен в момента те са недооценени заедно с екскурзиите и самолетите..Чакаме трудна есен и ако загуби тръмп идва срив...Байер си е добра компания през зимата..
Коментар
-
Shell-a е толкова насрана, че не трябваше дори да и обръщаме внимание, а повече да говорим за технологичните фирми, дори европейските такива да обсъждамме в тази тема, пак ще се спечели повече. Шела дори цена не могат да държат, когато индекса не пада, а вече пазара се върна на 75-80% от потреблението. Ето аз до сега съм изминал повече километри от цялата 2019 г. , а за богати хора важи двойно и тройно тази работа.Last edited by ПИЧ; 20.08.2020, 20:13.
Коментар
-
Мислех да ги продам пък се отказах.....смятам че тръмп ще избичи ДАУ през септември, ноември..а петрола са неговия клан....та да видим..
иначе маркета на дах не е добре в момента...?
За да спечели му трябват яко нагоре индексите, от септември и октомври особено. Петролът държи 45, влезе в доста тесен рейндж и трябва да избие на някъде. Някои анализатори дигнаха прогнозите за 50 до края на годината и 60 до първата 1/2 на 2021, за да печели конкретно "ШЕЛ", търсим 55 поне, тогава ако вдигнат дивидента, както си бе и цената заминава на 25 - 26, но не по - рано от средата на 2021, като приемам, че масови ваксинации ще започнат от късна есен и няма да има нови мега пикове на заболели.
DAX-а слабичко, но все пак е над очакванията ми и има потенциал в много компании. За "Байер" взех да се чудя, с доста проблеми са, но силен фундамент.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
13.08. е ex-dividend date.
иначе маркета на дах не е добре в момента...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
това всички го знаят, но интересното е защо върна?
Добра политика имат CEO-то е ОК, но не мога да се реша, вероятно ще зачакам следващ отчет и късна есен ще мисля дали да ангажирам кеша тук.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеПричината за вчерашния ръст при TUI била че правителството ще налее 1.2 млрд евро
Коментар
Коментар