IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И преди съм казвал почнат ли куповачите да са по -малко от продавачите това е добър сигнал за Абенгоа говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Има ли конкретна причина ? ... Май ще ставам дългосрочен при Pop и ABG..,
      Обикновено тъка става в момента гледам има търг при ABG.P
      По късно ще видя за новини

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Abengoa е време да тръгва на горе
        Има ли конкретна причина ? ... Май ще ставам дългосрочен при Pop и ABG..,
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

вероятно ще ги слеят с друга банка... в ЕС така правят... с участие на правителството или с пари от драги... като за акционерите ще останат много хартии ...ама на цената на салфетки
          Мда .. има разлика с БГ

Коментар

• Abengoa е време да тръгва на горе

Коментар

• 12100 излезе

Коментар

Според мен тук дори от банката не знаят какво да правят или какво искат единствено мисля ,че искат да запазят банката , а не да е продадат ,все пак мисля че е 6 по активи в Испания
                вероятно ще ги слеят с друга банка... в ЕС така правят... с участие на правителството или с пари от драги... като за акционерите ще останат много хартии ...ама на цената на салфетки
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Учудващо е Хора кък евреите са способни да загубят вашето време в шикълкавене като на битпазара.Но спокойно Ферибот Лупос на всекиму ще бъде въздадено според заслуженото

Коментар

• BBVA претърпени оперативни загуби от 608 милиона евро за своята дейност в Испания

http://www.eleconomista.es/banca-fin...en-Espana.html
                    Тези ако са евентуален купувач доста ще корегират цената

Коментар

• Според мен тук дори от банката не знаят какво да правят или какво искат единствено мисля ,че искат да запазят банката , а не да е продадат ,все пак мисля че е 6 по активи в Испания

Коментар

Това явно е вече в цената ...Относно яснотата за бъдещото преструктуриране , увеличение или каквото са намислили - когато излезе новина цената вече ще е рязко нагоре ... В такива моменти предпочитам да продавам ...щото гадовете винаги имат задни помисли и когато планът тръгне да се реализира се оказва, че малките рибета са на сухо ....
                        Сега как виждам аз нещата на ред са рейтинговите агенции да им намалят рейтигна ,ако продължи спада нищо чудно да ги свалят от Ибекс това съм го виждал при Абенгоа и OHL .
                        Последното увеличение на капитала бе миналата година Май месец и от тогава ефект няма за две години банката е загубила 80% от стойността си .
                        Дори да ги купи някой едва ли цената ще излети обикновено след увеличение на капитала когато се пускат новите акции тогава се затварят и късите ,едва ли сега ще е различно.
                        Изненади винаги има на борсата следя банката ама за сега само е гледам
                        Успех

Коментар

Merrill Lynch понижава целта от € 0.40
                          http://www.elconfidencial.com/mercad...-0-40_1366022/
                          Това явно е вече в цената ...Относно яснотата за бъдещото преструктуриране , увеличение или каквото са намислили - когато излезе новина цената вече ще е рязко нагоре ... В такива моменти предпочитам да продавам ...щото гадовете винаги имат задни помисли и когато планът тръгне да се реализира се оказва, че малките рибета са на сухо ....

Коментар

• Merrill Lynch понижава целта от € 0.40
                            http://www.elconfidencial.com/mercad...-0-40_1366022/

Коментар

Удвоих залога при Popular - 0.624 ... Какво да се прави - влече ме дънния риболов ....
                              Много бързаш ,още няма нищо ясно нито план нито дати но ти си знаеш най добре успех все пак
                              За края на лятото може би ще бъде увилияението

Коментар

Веднъж патих с такова увеличение на капитала по форума се пише че много гадно са били излагани при BANKIA тъка че вяра им нямам въобще ,дано имаш късмет с тях ,а относно късите едва ли тези фондове нямат далеч по добра информация от нас .
                                За сега само гледам мача ,към 16 30 когато отвори УСА ще се разбере какво става ,ако някога не си сигурен кога да влизаш при банки и по ликвидни позиции изчакай УСА те винаги дават най добър сигнал
                                Удвоих залога при Popular - 0.624 ... Какво да се прави - влече ме дънния риболов ....

Коментар

Working...
                                X