И преди съм казвал почнат ли куповачите да са по -малко от продавачите това е добър сигнал за Абенгоа говоря
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИма ли конкретна причина ? ... Май ще ставам дългосрочен при Pop и ABG..,
По късно ще видя за новини
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеAbengoa е време да тръгва на горе
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
вероятно ще ги слеят с друга банка... в ЕС така правят... с участие на правителството или с пари от драги... като за акционерите ще останат много хартии ...ама на цената на салфеткиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСпоред мен тук дори от банката не знаят какво да правят или какво искат единствено мисля ,че искат да запазят банката , а не да е продадат ,все пак мисля че е 6 по активи в Испаниятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
BBVA претърпени оперативни загуби от 608 милиона евро за своята дейност в Испания
http://www.eleconomista.es/banca-fin...en-Espana.html
Тези ако са евентуален купувач доста ще корегират цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова явно е вече в цената ...Относно яснотата за бъдещото преструктуриране , увеличение или каквото са намислили - когато излезе новина цената вече ще е рязко нагоре ... В такива моменти предпочитам да продавам ...щото гадовете винаги имат задни помисли и когато планът тръгне да се реализира се оказва, че малките рибета са на сухо ....
Последното увеличение на капитала бе миналата година Май месец и от тогава ефект няма за две години банката е загубила 80% от стойността си .
Дори да ги купи някой едва ли цената ще излети обикновено след увеличение на капитала когато се пускат новите акции тогава се затварят и късите ,едва ли сега ще е различно.
Изненади винаги има на борсата следя банката ама за сега само е гледам
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеMerrill Lynch понижава целта от € 0.40
http://www.elconfidencial.com/mercad...-0-40_1366022/За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеУдвоих залога при Popular - 0.624 ...Какво да се прави - влече ме дънния риболов ....
За края на лятото може би ще бъде увилияението
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Веднъж патих с такова увеличение на капитала по форума се пише че много гадно са били излагани при BANKIA тъка че вяра им нямам въобще ,дано имаш късмет с тях ,а относно късите едва ли тези фондове нямат далеч по добра информация от нас .
За сега само гледам мача ,към 16 30 когато отвори УСА ще се разбере какво става ,ако някога не си сигурен кога да влизаш при банки и по ликвидни позиции изчакай УСА те винаги дават най добър сигналКакво да се прави - влече ме дънния риболов ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар