Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодаря, докладваха ми вече, че имат отчет. Дори писах под темата за.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениетака е, но са тъпи и ще разчитат спихът да премине вместо да спрат работа. чел ли си за онези малоумници стрипърите?
http://www.reuters.com/article/us-oi...0UI0D220160104
това петролът е като наркотик, никой не иска да намали производството за да не загуби пазарен дял
Така може да падне на 20 кинта, после да падне на 5 кинта, после Чаршафосаните да кажат: "даваме ви го без пари, само танкерите от вас, та да си го превозите.", после може да ти го доставят безплатно и на място.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВземи хвърли и един поглед на снощния отчет на Интел, макар че само с гледане не става, но все пак.....
П.П. Надявам се знаеш, че снощи са имали отчет, а не те "информирам" аз.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСЕГА пък защо така внезапно се продъни тоя келешовски Дакс?
Да не би някой "националист" да е резнал гръцмулят на меркелова?
Впрочем тогава индексът щеше да се изстреля нагоре...
П.П. Надявам се знаеш, че снощи са имали отчет, а не те "информирам" аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГнусната черна слуз се е сринала с над... 4% !!!!
Затова акцията на Луфтвафе скача май... направо е щастие, че при тоя петролен колапс, пазарите запазват все пак някаква стабилност - значи Даксът е герой - пада с 0.68%.
Не че петролецът може да пада още ного - както отива скоро цената ще бъде такава, че петролните компании реално ще си плащат, за да добиват подземна слуз.
http://www.reuters.com/article/us-oi...0UI0D220160104
това петролът е като наркотик, никой не иска да намали производството за да не загуби пазарен дялdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Гнусната черна слуз се е сринала с над... 4% !!!!
Затова акцията на Луфтвафе скача май... направо е щастие, че при тоя петролен колапс, пазарите запазват все пак някаква стабилност - значи Даксът е герой - пада с 0.68%.
Не че петролецът може да пада още ного - както отива скоро цената ще бъде такава, че петролните компании реално ще си плащат, за да добиват подземна слуз.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Iran has 22 Very Large Crude Carriers (VLCC) floating off its coast, with 13 fully or almost fully loaded, mapping data on Thomson Reuters' Eikon showed, carrying enough crude to meet India's import needs for almost a week.
борсите са свършени, но поне бензинът ще е евтинdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Впрочем забележимото е, че Кореецът е пробил едно ключово ниво на подкрепа: 1900 пункта. Поглеждайки назад, след подобни пробиви обикновено е следвало възстановяване, макар графиката на KOSPI да е най-шантавата на светът - сякаш там търгуват само някакви циклофреници.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСЕГА пък защо така внезапно се продъни тоя келешовски Дакс?
гледай днес или понеделник като паднат санкциите върху иран колко болезнено ще влизаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнениеВиж Азиятските пазари.....
Погледнах ги преди 3 часа, сега пак гледам - за това време нищо кой знае какво не се е случило.
По-скоро да не би нещо друго да е станало - примерно да са издебнали изотзад ония френски свине от Рено?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Коментар
Коментар