IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
    продадох 50 AstraZeneca по 61.81 . купени на 55,30 плюс получен дивидент от 1.72 на акция
    Що ги шитна, Стрелков, те са измислили ново лекарство за рачец Мене пък ме фана яд, че не си взех, докато бяха паднали до около 51-52 кинта сравнително скоро. Туканка един Нов инвеститор (но мъдър в бизнесът с хапчета) се изказа за Астрата не ного ласкаво - и аз като цяло бях съгласен с него, ама ето - как една умерено куца компания може да изненада хората.

Доволен ли си от господин Адмиралът (Колини или Нелсън)? Незле поскъпнаха - тия дни - и ще снесат. Ние с тебе май имаме и други общи компании или поне наблюдаваме едни и същи компании, ърм?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

За къде бързаш - до седмица- две ще ги видиш под 4 ... ама и това не е моята цена - по-скоро 3.5-3.7
      Защо мислиш така? Да - вероятно може би ще паднат под 4, но 3.5 не зная - при тия мащабни строежи на нови пАтоци и якият ръст на продажбите тая година... аз сбръках като се донагувичих на около 4.4 кинта, направих си сметката, че и тая цена е сгодна при поскъпналата яко спрямо миналата година рубличка, което до по-сосен дивидент в зеленички ще доведе. Но - ако стигне до около например да кажем 3.9, може да си взема още малко, дори и само с идеята да ги шитна на зима по 4.58 - тая акция става за сезонна спекулчичка... мисля така де.

Коментар

• Abengoa, готов за излитане с око Atlantica Добив

http://www.hispanidad.com/abengoa-li...ica-yield.html
        Не знам защо но все си мисля ,че няма да излязат от тук ...
        Между другото новия директор
        Tiene buena pinta
        Last edited by lobos; 12.05.2017, 20:55.

Коментар

• dosta v nemsk taki gi vijdat neshtata. +/- 200-300 punkta

Коментар

• продадох 50 AstraZeneca по 61.81 . купени на 55,30 плюс получен дивидент от 1.72 на акция
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ами купуваш си 3800 АДР-ченца на Газпром и си свиркаш...
              За къде бързаш - до седмица- две ще ги видиш под 4 ... ама и това не е моята цена - по-скоро 3.5-3.7
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Колко ти се дава за ABG i OHL?
                За ABG - ще почна да пазарувам от 0.034 и надолу ... ако въобще върне дотам...Днес ми се струва, че само прибират печалби...
                OHL - доста се отдалечи от миналогодишното дъно около 2 ... и ще е трудно да го тества ... Нямам фиксирана цена - по-скоро чакам да се развие някакъв драматизъм под формата на обвинения в корупция ... възможно е да съвпадне по време с корекция на Ибекс ... оставям цената на твоето въображение

Коментар

Винаги когато централната банка се обажда да отрече слух е сигнал за SELL ....Само ако тества 0.6 се включвам
                  Три акции са ми на радара на испанския пазар - Pop , OHL, ABG ...
                  Какво става с OHL - да не са арестували счетоводителя
                  Колко ти се дава за ABG i OHL?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

опп... изплю камъчето импето за газеца

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Ето го световния "поробител" - Gazprom РАО :

http://www.reuters.com/finance/stock...symbol=GAZP.MM

Почти е готов за купуване преди срещата на опек в края на месеца на която вероятно ще съкратят още квотите за да вдигнат нефта,а оттам и природния газ!Да му мислим ние,"акционерите"на топлофелация-софия.....

Коментар

• ABENGOA за мен отчета не лош по късно ще го разгледам ,другата седмица е много важна ...

Коментар

Винаги когато централната банка се обажда да отрече слух е сигнал за SELL ....Само ако тества 0.6 се включвам
                          Имаха голяма загуба ако можеш им виж отчета ако не по късно ще го постна
                          това е Абенгоа
                          http://www.abc.es/economia/abci-aben...9_noticia.html
                          http://www.cnmv.es/Portal/HR/Resulta...sta=12/05/2017
                          Eto OHL
                          http://economia.elpais.com/economia/...mple&link=link

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Banco Popular - ново 20 централната банка отрича опасност от фалит ,между другото още преди 2-3 седмици бях чел и изавление от ЕЦБ ,че Популар за момента няма ликвидни проблеми и ,че при нужда ЕЦБ е готова да помогне ,много мътно тук добре ,че си пия бирата и гледам мача от страни
                            http://www.elindependiente.com/econo...dium=navegador
                            Last edited by Protokol; 12.05.2017, 11:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

И бюджетите на страните как ще заменят намалената петролна консумация и зависимост?
                              спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                красавец! като поставиш до него i8, e-tron, e-concept.....

И бюджетите на страните как ще заменят намалената петролна консумация и зависимост?
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X