Дано има корекция скоро ,че искам да допълня още AENA ,тази компания прави много изчистена графика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе добавя мнение, макар и да не ме питат ...
Мисля, че цената на Сантандер движи в рейнж 5.3-5.8 откакто се появи призракът на независима Каталуния ... Дори неяснотите около банка Populare не успяха да натиснат цената ... Отчета май беше на 26.10 - очаквам след него да пробие 5.8 ...А когато (т.е. ако...) излязат добри резултати от придобиването на Рор ще се гони предишния връх от 6.3 .
Конкретно за кризата в Каталуния - ако ще се спихнат банковите акции то, Сантандер се го отнесе най-малко щото не е регионално обременена ..
Всъщност си мисля, че ще е на далавера от кризата - ще привлече бягащите депозанти от La Caixa i Sabadell а защо не ....и да се облажи с придобиване на по-малък конкурент ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
"Commerzbank: Deutsche Konjunktur ist "nicht normal"
Auf euphorische Hochstimmung folgt in der Wirtschaft oft ein ernüchternder Absturz. Trotz des neuen Rekordhochs des Ifo-Index' ist das nach Einschätzung der Commerzbank anders als in früheren Konjunkturzyklen derzeit nicht nicht zu befürchten.
Chefvolkswirt Jörg Krämer schreibt in einem Kommentar: "Früher folgte solchen Rekorden oft ein steiler Abstieg. Aber wir befinden uns nicht in einem normalen Konjunkturzyklus. Denn anders als früher gibt es derzeit kaum Verspannungen oder Übertreibungen, die auf absehbare Zeit nach einer Korrektur verlangen."
In einer Analyse der Berenberg Bank ist gar von einer "goldenen Dekade" die Rede, in der sich Deutschland derzeit befinde."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Повече от 1300 компании вече са напуснали Каталония от 2 октомври 670 миналата седмица
http://www.europapress.es/economia/n...023144558.html
До края на седмицата Каталунците ,се чудят за какво да се отделят
Според мен Испания нарочно бави времетоLast edited by lobos; 23.10.2017, 19:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе добавя мнение, макар и да не ме питат ...
Мисля, че цената на Сантандер движи в рейнж 5.3-5.8 откакто се появи призракът на независима Каталуния ... Дори неяснотите около банка Populare не успяха да натиснат цената ... Отчета май беше на 26.10 - очаквам след него да пробие 5.8 ...А когато (т.е. ако...) излязат добри резултати от придобиването на Рор ще се гони предишния връх от 6.3 .
Конкретно за кризата в Каталуния - ако ще се спихнат банковите акции то, Сантандер се го отнесе най-малко щото не е регионално обременена ..
Всъщност си мисля, че ще е на далавера от кризата - ще привлече бягащите депозанти от La Caixa i Sabadell а защо не ....и да се облажи с придобиване на по-малък конкурент ...
Last edited by lobos; 23.10.2017, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Нищо няма да стене те мисля че La Caixa i Sabadell си смениха централите и са извън Каталуния
Тези 2 дена бях малко на планински преходи и почти не съм следил какво става
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Лобос , мани лимонките на БФБ те са и ще бъдат такива....
Кажи сега за Испанските банки ако Каталуния обяви независимост ,що ще стане с тях...
Сантандер и сие....?
Тези 2 дена бях малко на планински преходи и почти не съм следил какво става
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеFerry-ти разкарали лимонките от БФБ ,или още си зареден
Интересно мие и аз в момента имам малко от жицата
Кажи сега за Испанските банки ако Каталуния обяви независимост ,що ще стане с тях...
Сантандер и сие....?
Коментар
-
Аз от години казвам ,че на БФБ повече от 10к инвестиция си е проблем ,дано излезеш на добър профиит
Там може с 10к да се габаркаш и това и да взимаш участие по темите от там на горе има ДАКС и други големи борси успех все пак и наздраве
на дакса портфейла ми е х2 спрямо бфбто. ликвиднстта е перфектна! влез здраво и излез когато пожелаеш, но ти си знаеш.
хайде лека и приятна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не съм, ако тръгна да ги разкарвам, ще срутя на доста флагмани котировките
не те разбрах, какви жици?
Там може с 10к да се габаркаш и това и да взимаш участие по темите от там на горе има ДАКС и други големи борси успех все пак и наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеFerry-ти разкарали лимонките от БФБ ,или още си зареден
Интересно мие и аз в момента имам малко от жицата
не те разбрах, какви жици?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
много е прав!!! това е очеизвадно като се разгледа значителен брой сливания на големи от близкото минало
Iberdrola -имат над 8% в SGRE
Коментар
-
Днес проблеми и при Гамеса
Още при сливането един испанец бе казал в форума ,ще се съберат две големи компании и се на сер..т
Коментар
Коментар