Не мога, драги: не ги разбирам тия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе знам, чУек, ама някак ми е противоестествено да инвестирам в ОХъЛ.
Тук за сега съм дългосрочен ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Да, ама като не ме кефи името и ми е дискомфортно.
Тях ги следя и чат -пат влизам за спекула
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Важното е да се правят пари, ако ще и от костенурки.
Ако не сме ние, някой друг ще е
Не че другите са цвете.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Важното е да се правят пари, ако ще и от костенурки.
Не че другите са цвете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНикой ли не се кефи на костунерките? Само аз ли си останах дълъг от дизеловата криза до сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ми аз не се кефя, щото се опозориха и щото са костенурки. Затуй не бих инвестирал и в това: OHL - дето Лобосов го обича - щото звучи като охъл.
Затова например не инвестирах ного в Admiral Group, щото неволно си създадох аналогия с г-н адмиралът (Колини), дето завърши пътят си обесен за краката - след Вартоломеевата нощ, поради липса на глава - всички се гавреха с него.
Не че другите са цвете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНикой ли не се кефи на костунерките? Само аз ли си останах дълъг от дизеловата криза до сега!
Затова например не инвестирах ного в Admiral Group, щото неволно си създадох аналогия с г-н адмиралът (Колини), дето завърши пътят си обесен за краката - след Вартоломеевата нощ, поради липса на глава - всички се гавреха с него.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Абенгоа Por fin, Abengoa vende un 24,5% de Atlantica Yield
http://www.hispanidad.com/por-fin-ab...ica-yield.html
Както съм казвал това е перлата на Абенгоа и едва ли ще се разделят с нея толкова лесно
Тук нещо като при OHL очаквам да стане
Само да не излезе фалшива новина ,че на Хиспанидад никога не им вярвам ,за сега от другите медии мълчатLast edited by lobos; 01.11.2017, 21:12.
Коментар
Коментар