If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си прав ... винаги гледай банките - там вятъра е най-свеж ...
Какво стана с ABG , още ли ги държиш ...имаш ли идея , това затишие на какво ти прилича ?
Ами всеки гледа това което мисли да купува аз основно АЕНА ме интересува Абенгоа имам, някой преди малко изсипа и при двете ,за нея не искам да казвам нищо ,че там положението е луда работа
Няма се очудя ако продавача е Сантандер ,предполагам на 28 ще разберем...
Испанците ,вече и темата Каталуния не ги плаши няма се изненадам ако завършат на зелено днес
Не си прав ... винаги гледай банките - там вятъра е най-свеж ...
Какво стана с ABG , още ли ги държиш ...имаш ли идея , това затишие на какво ти прилича ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
ко стаа Евреичета .ко стааа Мишок 333 евреиски с очела . празнувате ли идващата Ханука . дишам ви във врата евреи . ще бъде страшно . обещавам ви, не се шегувам. всички вие които си търкате пръстите по клавиатурата ще усетите пиршеството на Архитекта . специални поздрави и за Жорката . да се приготвя за своя край.ха ха ха
Здравейте,
Един малко страничен въпрос - ако някой използва платформата EFOCS на Еврофинанс, знаете ли дали смятат да я свържат отново с Франкфуртската борса или не ?
Относно немските компании, гледайки следващата графика, всеки път когато съотношението Капитализация/БВП в Германия е приближавало 60% е следвало "охлаждане" на оптимизма:
жицата през 2016 и 2017 изби рибата и съсипа някои хеджове, а има потенциал за поне 35% още от сегашното ниво ако не и повече.
за още поне 3 съм сигурен, че ще дръпнат здраво 2018 и 1 през 2019 (ако тръмп-администрацията реши, може и още 2018) ще направи х3+ от сегашното ниво
аз днеска пуснах къси пут опции на societe generale и electricite de france wereldhave ми ги упражниха петъка и мисля преди следващия дивидент да го продам че не ми се плащат 15% данък дивидент, ще си пусна пак пут опции те се котират все едно данък дивидент няма иначе до март ми останаха също къси путове на deutsche bank и renault
Коментар