IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ABG Ако имаш интерес за нея може да последваш човека от линка долу той дава всички около Абенгоа
    https://twitter.com/Sergionquin

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Не си прав ... винаги гледай банките - там вятъра е най-свеж ...
      Какво стана с ABG , още ли ги държиш ...имаш ли идея , това затишие на какво ти прилича ?
      Ами всеки гледа това което мисли да купува аз основно АЕНА ме интересува Абенгоа имам, някой преди малко изсипа и при двете ,за нея не искам да казвам нищо ,че там положението е луда работа
      Няма се очудя ако продавача е Сантандер ,предполагам на 28 ще разберем...
      Last edited by lobos; 22.12.2017, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Испанците ,вече и темата Каталуния не ги плаши няма се изненадам ако завършат на зелено днес
        Не си прав ... винаги гледай банките - там вятъра е най-свеж ...
        Какво стана с ABG , още ли ги държиш ...имаш ли идея , това затишие на какво ти прилича ?
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• взех sniace

Коментар

• Испанците ,вече и темата Каталуния не ги плаши няма се изненадам ако завършат на зелено днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              шантаво развитие на тази компания, нали!?

Да аз в момента дебна само две компании да си заълнят гаповете AENA-164 SNIACE -O.194

Коментар

• шантаво развитие на тази компания, нали!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

по твоите досега нямаше ли?
                  не

Коментар

• ко стаа Евреичета .ко стааа Мишок 333 евреиски с очела . празнувате ли идващата Ханука . дишам ви във врата евреи . ще бъде страшно . обещавам ви, не се шегувам. всички вие които си търкате пръстите по клавиатурата ще усетите пиршеството на Архитекта . специални поздрави и за Жорката . да се приготвя за своя край.ха ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Време е за предколедна корекция нали
                      по твоите досега нямаше ли?

Коментар

• Време е за предколедна корекция нали

Коментар

• 2018 новият кандидат за ДАКС ще е жицата!!! и тогава къде може да отиде цената?

Коментар

• Здравейте,
                            Един малко страничен въпрос - ако някой използва платформата EFOCS на Еврофинанс, знаете ли дали смятат да я свържат отново с Франкфуртската борса или не ?

Относно немските компании, гледайки следващата графика, всеки път когато съотношението Капитализация/БВП в Германия е приближавало 60% е следвало "охлаждане" на оптимизма:

Коментар

• жицата през 2016 и 2017 изби рибата и съсипа някои хеджове, а има потенциал за поне 35% още от сегашното ниво ако не и повече.
                              за още поне 3 съм сигурен, че ще дръпнат здраво 2018 и 1 през 2019 (ако тръмп-администрацията реши, може и още 2018) ще направи х3+ от сегашното ниво

Коментар

• аз днеска пуснах къси пут опции на societe generale и electricite de france wereldhave ми ги упражниха петъка и мисля преди следващия дивидент да го продам че не ми се плащат 15% данък дивидент, ще си пусна пак пут опции те се котират все едно данък дивидент няма иначе до март ми останаха също къси путове на deutsche bank и renault

Коментар

Working...
                                X