Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Прав си, Фери. Те даже са скочили повече от 2х от срива през 2015г.
Ники (volaswap) казваше тогава да се взима мама, но аз си взех от костенурките. Не се оплаквам, де. 180 евро вече. Догодина мисля, че ще сме над 250.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
следвай и мама, там скока ще е силен
Ники (volaswap) казваше тогава да се взима мама, но аз си взех от костенурките. Не се оплаквам, де. 180 евро вече. Догодина мисля, че ще сме над 250.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКостенурките - жирафи!
EUR 178.50
Коментар
-
Дивергенция при индексите
Историята се повтаря от лятото на 2017 година. Американските индекси правят все по високи върхове, докато DAX и CAC не са в синхрон с тях. За разлика от анализа в ,, Тежестта на златното сечение,, сега процесите са значително по назряли. Досега при подобна ситуация при такава дивергенция изключително волатилния индекс DAX , след значителен спад рязко догонва американските индекси. Изградената структура за сега не позволява нов връх в кратко срочен и средно срочен план. Очакваното движение при американските индекси по дълбок спад за 4 вълна от удължена C, увеличаване на VIX и след това нов връх за 5 вълна.
Тука роля в голямата картина играе и ГЛОБАЛНАТА КРИПТО МАНИЯ, като формирането на балон в края на цикъла. За сега няма да се спирам на този сигнал и други сигнали , подобен е и първоначалното увеличаване на разликата между лихвите на средно срочния и кратко срочния дълг.
Графиките представят приключило движение на повечето европейски индекси , по специално DAX .
Графика 7.1 Върхът на индекса е B вълна от флат корекция, започнала април 2014 година
Графика 7.2 Начало на тренда е импулс за първа в канал и отношение 1 към 1.382 за трета и пета в канала . На графика 7.1 имаме същото отношение.
Графика 7.3 Импулса за C от B отношението 1 към 1.382 за трети път.
Графика 7.4 Текущо състояние на пазара очакван спад на индекса през втората половина на януари и началото на февруари.
За вълновите анализатори, ако въобще има останали такива, анализа може да изглежда странен. Да не чакат пети вълни могат да бъдат изненадани. За скептиците да хвърлят по едно око за всеки случаи.
Коментар
-
да поизтупам тази тема в Новата Година!!!
почти никои не смее да се занимава с немски супер-доходоносни акции, за сметка на американски мастодонти.
е, въпрос на разбиране и вкус. а привкусът от големите печалби в съчетание с приличен евров дивидент мисля, че никой не би отказал.
за съжаление на разбирачите, "корабите" на FTSE отплаваха надалеч през 03.2016. тази година товарите ще са много високо оценени.
и най-хубавото и важно е, че търговията е повече от активна всеки ден.
поздрави и у спех на заложилите на най-голямата икономика в Европа!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеABG Ако имаш интерес за нея може да последваш човека от линка долу той дава всички около Абенгоа
https://twitter.com/Sergionquin
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар