Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Имате ли мнение за Vodafone ? Сериозно спускане прави.... Май е добро за дебнещите дивиденти, но мен точно техния висок % ме притеснява ...
https://m.investing.com/equities/vodafoneЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Това е друго нещо. Мислих, че имаш нещо против компанията.
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Very good company: hedge on my long since 75 Euro (target 115)
All time high
Oracle under pressure
Sold 20% of the position to finace yday buy on Oracle
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
с каква стратегия шортиш?
All time high
Oracle under pressure
Sold 20% of the position to finace yday buy on Oracle
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНяколко дни по-късно и вече сме на 105 евро...
Почва да ме хваща яд, че не вкарах малко повече пари в САП на 87.59
Коментар
-
Няколко дни по-късно и вече сме на 105 евро...
Почва да ме хваща яд, че не вкарах малко повече пари в САП на 87.59
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Ако тушират евро банковите драми, може да им вземеш и над 110.Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Давам 75% вероятност, че в следващите 9-12 месеца ще мога да продам САП на 110. Малко ме е яд, че влязох тука в дискусия за САП с колегите и не взех още на 83-84, както го бях замислил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
За деривати се изисква огромен капитал, малко брокери предлагат такава търговия, като изключим CFD тата, сертификати с лостов механизъм и други тем подобни хибриди което си е .............. Голямата игра си е на EUREX, но колко реално могат да си позволят да търгуват там. Болшинството се забавляват с хибридни измишльотини, които са си като билети на лотарията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
yday loss of 16. cents and buy at 1.01 (+29 cents)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко САЩ наложат и нови мита в комбинация с повдигане на обвинения като при костенурките мисля, че ще слезе и по надолу ...
Да не говорим, че и пазара като цяло го чакат поне за корекция ... Доста станаха неизвестните и ако не се изчистят поне първите две е рисково за мен. От друга страна не виждам кое може да изиграе роля на гориво за ракетата - те и сега продажбите удрят тавана...
http://money.cnn.com/2018/06/11/news...ade/index.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКофти сделка , особено ако се запътят към 1.25
Никога не съм търгувал деривати, защото времете те притиска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОчевидно си успешен в сделките, ...колко точно само ти си знаеш
Не го приемай за заяждане, но хич не проумявам как можеш да залагаш на нещо на което резултата излизиза за минути ...
На практика играеш с усета си срещу машините .
- 1 like
Коментар
Коментар