Колеги, докъде мислите че може да продължи спада при UBS Group Inc.? Можем ли да видим цена от 10 евро примерно? Дали смятате че е подходяща инвестиция в дългосрочен план? Виждам че дават нелош дивидент, януари 2018-та цената е била близо 19 евро. Колко лошо може да се отрази една евентуална дългова криза в средносрочен план? Изобщо смятате ли че е добре да се купува на тези цени и защо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля че ще има силна американска сесия тези дни...
Последните от миналия петък са някаква корекция на спад.....ще измислят някаква новина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Може. Писах обемите са малки Но шанса ДАКС да направи нов връх а американците не, са доста малки а тук стоповете са най - изгодни . А мисля че американците са формирали средно срочен връх. .
Последните от миналия петък са някаква корекция на спад.....ще измислят някаква новина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова пък защо...
Утре сутринта може да ти ударят стопа след японците ....50 на 50 е...?Last edited by Todor Sabev; 16.05.2019, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеКъс DAX
Stop 12447.
Утре сутринта може да ти ударят стопа след японците ....50 на 50 е...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАз ще си купувам с дългосрочен план
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеДнес Байер ще пада в щатите ги глобиха с 2 милярда.
по един случай на едно семейство за причиняване на рак
Коментар
-
https://www.finanznachrichten.de/nac...-der-5-015.htm
Ако някой го интересува , излезе данни за ОСА и Дивидента на Аареалбанк на 22.05.2019 г.
В момента резултатите на първото тримесечие са малко намалени от миналата година и цената е около 30 но според мен 33 е на хоризонта до дни , преди дивидента ...
Други виждания за акции преди подписването на търговския договор САЩ-Китай...
Където ще има поне 5% качване на ДАУ и ДАХ ако стане...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Извън пазара съм . Ако върне бих да скъсил с малък обем, но не не на всяка цена. Мисля че спускането ще е корективно и ще удобно за нови дълги за финалното рали. Като корекцията може да да отнеме месец- два , Китайците не са лесни и нема да подпишат всичко каквото Американците им тръшнат на масата . Пазарите доста подцениха ситуацията около преговорите все едно при едни преговори всичко се решава от раз,
Ето и мнението ми от вчера от друга тема
https://forum.investor.bg/forum/%D1%...B5%D1%87%D0%B5
По принцип бичия пазар не приключва както сега , а когато когато всички са убедени че всичко е наред и цари неква еуфория такова нещо не видяхме при формираните върхове при американските индекси.
Бичия пазара ще приключи когато имаме ,,Америка велика отново,,
Сделка ще има но не както е мисли Дони ..
И не мисля че спада при Ханг Сенг е случаен ...Last edited by lobos; 09.05.2019, 23:05.
Коментар
Коментар