IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не мисля ,че Меркел го мисли същото ,може да е пацифистка....
    Софин държи между 15 и 20% от Коба....
    оф брат кат го глеам тва, надали Щъркелица има акции в него поне продаайте Колове да намалите погрома и отиайте на църква да палите свещичка ...

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тук е плъзнал некъв вирус от БФБ да се купуват свръх разпродадени акции ,които отдавна са в мечи пазар.
    не бе то е ок ако литне акцията ше ударят 6ца от тотото, ама кат я гледам тая и то на банка май май каче ли сякаш нема я бъде ....
    Last edited by michaelis12; 08.08.2019, 16:29.

Коментар

• SMA Solar Technology AG (S92G)

24,740 E +(3.760 E) +17.92%

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тук е плъзнал некъв вирус от БФБ да се купуват свръх разпродадени акции ,които отдавна са в мечи пазар.
        Мда, мнимавайте - в някои случай води до кихане и до наси...е
        https://www.vbox7.com/play:41025c25af
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          хора не знам кво прайте ама тва сочи надолу, ако за тази акция става въпрос ....

CBK - Daily

Weekly

Monthly

аз бих отишъл на църква да запалим една свещичка като гледам месечната графика ......
          Last edited by Todor Sabev; 08.08.2019, 15:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            хора не знам кво прайте ама тва сочи надолу, ако за тази акция става въпрос ....

CBK - Daily

Weekly

Monthly

аз бих отишъл на църква да запалим една свещичка като гледам месечната графика ......

Не мисля ,че Меркел го мисли същото ,може да е пацифистка....
            Софин държи между 15 и 20% от Коба....

Коментар

• хора не знам кво прайте ама тва сочи надолу, ако за тази акция става въпрос ....

CBK - Daily

Weekly

Monthly

Коментар

Мисля че сутринта го проби....5,19
                5,13 е дъното от август 2016

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Пробие ли три годишното дъно нещата ще станат зле,даже много зле
                  Мисля че сутринта го проби....5,19

Коментар

В момента няма къси на маркета , само машинките цъкат някакви акции....
                    Мисля че ще има поне едно изсипване по американската сесия....ама да видим.
                    Пробие ли три годишното дъно нещата ще станат зле,даже много зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Засега се движи по разписание.... Нямам идея какво следва.... От скука сложих поръчка на 5.11
                      В момента няма къси на маркета , само машинките цъкат някакви акции....
                      Мисля че ще има поне едно изсипване по американската сесия....ама да видим.

Коментар

https://www.feingold-research.com/20...zter-strohalm/

Не знам ,може и да грешиш ....
                        Препоръката на повечето форуми в Швабия е за дълги.....
                        Преди време имаше същия случай в ДВ , там прескочи 6 и някъде към 5,80 беше дъното....после се качи до 7 ,20...където и сега е..
                        Мисля че малко в рейндж и план другия месец , който ще я изстреля над 7 ,тя не е зле като ДВ.....
                        Утре и петък за мен са последните дни на тези цени....
                        Отчета не е толкова лош повтарям....
                        Гледах масово хвърляне на къси в определен момент....
                        Засега се движи по разписание.... Нямам идея какво следва.... От скука сложих поръчка на 5.11

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Предусещам голяма лапаница при Коба-та макар ,че за сега ям дървотоДнес допълних малко ,но пак средната ми е 5,53
                          И на мен средната ми е около 5,7....
                          Въпроса е да обърне , днес се виждат и хвърлени дълги.... но са малко още....

Коментар

Преди време имаше същия случай в ДВ , там прескочи 6 и някъде към 5,80 беше дъното....после се качи до 7 ,20...където и сега е..
                            Мисля че малко в рейндж и план другия месец , който ще я изстреля над 7 ,тя не е зле като ДВ.....
                            Предусещам голяма лапаница при Коба-та макар ,че за сега ям дървотоДнес допълних малко ,но пак средната ми е 5,53

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Въздържах се, очаквах по-малък спад.... При тая ситуация имам нов таргет за вход - онова дъно около 5.15 ...
                              Всъщност по ми харесват UniCredit...за мен е нелогичен такъв спад ... отчета е приличен предвид средата...а и наскоро Мудис ги "наградиха"... Очаквам да направят "фалшив пробив" на дъното ...т.е. ще ги чакам около 9.4

Коментар

Купи ли....

Продадох всичко на 5,57 и си ги купих на 5,33.....
                                Сега ще чакаме Годо ли беше......цел 7-7,40 лв....
                                Въздържах се, очаквах по-малък спад.... При тая ситуация имам нов таргет за вход - онова дъно около 5.15 ...
                                Всъщност по ми харесват UniCredit...за мен е нелогичен такъв спад ... отчета е приличен предвид средата...а и наскоро Мудис ги "наградиха"... Очаквам да направят "фалшив пробив" на дъното ...т.е. ще ги чакам около 9.4

Коментар

Working...
                                X