да сложим неработните дни за пазара - 24, 25, 26, 31 декември.2021, също и 01 и 02.Януари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеИ Европейските юнаци добре се представят, да видим и хамериканците дали ще удържат цялата сесия
Скоро ще му счупим дълбоко 15 те точки. И ще касираме последната партида за круиз в Латинска Америка-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Хахаха...Е кои сте Вие и кого точно разцепихте?Защото като гледам обемите от петък,това,че VIX пада с над 23% вчера и е на ниво около 22
Germany finally has a government ready to lead Europe – POLITICO Някак си ми е трудно да ти повярвамЗа сега даже съпротивата на 15К не успява да пробие пък да видим дали за Коледа ще е 11К
Прогнозата ми за 11 те точки е междудругото на обявена позиция.
Така че се оправяйте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
+9.37% ми е деривата 08:12:28 Uhr Frankfurt Zertifikate от отваряне днес.
Омикрон е топ. За няколко дена ги разцепихме.
Пък вие се инвестирайте.
А от 25,11 до днес хахххххххххххххххххх.
Нека ми излязат криви сметките.
И на следващата буква от гръцката азбука пак съм тук-
А тя е дълга тая азбука.
Тук ще затвориме и половината от остатъка от печалбата.
Остава половината на милостта на Омикрон.
Germany finally has a government ready to lead Europe – POLITICO Някак си ми е трудно да ти повярвамЗа сега даже съпротивата на 15К не успява да пробие пък да видим дали за Коледа ще е 11К
Last edited by strol; 30.11.2021, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Аз виждам,че някои хора тук са се превъзбудили много с този ОмикронСмятам обаче,че ще им излязат криви сметките
Омикрон е топ. За няколко дена ги разцепихме.
Пък вие се инвестирайте.
А от 25,11 до днес хахххххххххххххххххх.
Нека ми излязат криви сметките.
И на следващата буква от гръцката азбука пак съм тук-
А тя е дълга тая азбука.
Тук ще затвориме и половината от остатъка от печалбата.
Остава половината на милостта на Омикрон.Last edited by Muller; 30.11.2021, 09:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениестига бе, как го виждате на 11 000 дакса, това означава и Dow да падне пропорционално, има значителна корелация (0.85 - 0.90)Смятам обаче,че ще им излязат криви сметките
- 1 like
Коментар
-
Фашагата и утре ще е зелен.
Айде омикроне смажи Райха.
Ние няма да му се плашим.
Беларуските партизани са най-смелите на света. Историята не помни по-корави от тях.
Как ще отиде на 11 точки. Ми лесно по принцип. Евросъюза е батал, които от където и да го чукнеш се пука навсякъде-
Като му дойде времето ще видиш, че DOW мау няма да падне пропороционално на евро активите.
Само гледай, като янките вдигнат лихвите, Урсула Кристин и компания как ще пищят на умряло.
Те още 16 та му решиха съдбата, да изкара още колко да изкара.
Оная колкото оправи Бундесвера толкова и съюза ще оправи.
а пък изпуснат ли репо пазара ще е красота.Last edited by Muller; 29.11.2021, 21:31.
- 1 like
Коментар
Коментар